Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: [1] 2 3 ... 1087

Viestit - -SS-

Saapas nähdä, huomaako kukaan, että lämpökäsittelemätön maito voi olla yksi viruksen kantaja. Ihmisten vauhkoiluista päätelleen tämä tiedon esille tuonti saattaa kipata koko Suomen maidontuotannon viemäriin.

https://www.researchgate.net/publication/258996186_Detection_of_Rota_and_Corona_Viruses_in_Raw_Milk_and_Milk_Products/citation/download

-SS-

^ kipata koko Suomen maidontuotannon viemäriin^

Rivien välistä voi lukea, että suorastaan toivotkin näin käyvän.

Niin tämä olikin klikkisyötti juuri Sinulle. Suomessahan on valmiiksi noin kaksikymmentä prosenttia desantteja, jotka juuri nyt elävät viruksesta ja pyrkivät sillä kaatamaan hallitusta ja saamaan vallan itselleen. Jokainen koronaan kuollut mummu, on maasta ulos heitetty somppu, vai miten se nyt meni ? Ilmoitinpahan vain nyt, jos vaikka sattuisi pahasti käymään, että valkovenäläinen lypsäjä sattuisi aivastamaan, niin sitten minuakaan ei pidättelisi mikään.

-SS-
Kasvintuotanto / Vs: viljan hinta
: 30.03.20 - klo:10:20
Hyvä kunto ei koronalta pelasta:
https://www.suomifutis.com/2020/03/koronasta-toipuva-paulo-dybala-muistuttaa-taudin-vaaroista-hyvakuntoisillekin-pystyin-hadin-tuskin-hengittamaan/

Tuohan on suoraan tupakkatehtaiden pelikirjasta: Yksikin tupakoimaton keuhkosyövän saanut osoittaa, ettei tupakointi aiheuta suurta syöpäriskiä, vaan kaikki saavat sen.

-SS-
Saapas nähdä, huomaako kukaan, että lämpökäsittelemätön maito voi olla yksi viruksen kantaja. Ihmisten vauhkoiluista päätelleen tämä tiedon esille tuonti saattaa kipata koko Suomen maidontuotannon viemäriin.

https://www.researchgate.net/publication/258996186_Detection_of_Rota_and_Corona_Viruses_in_Raw_Milk_and_Milk_Products/citation/download

-SS-
Niin niin samahan tuo, kunhan maataloustukitilitykset jatkavat normaalisti.

-SS-
Toki EU:n hajoamista tässä haetaan. Maailmanpoliittinen vallanhaalinta ei nuku edes katastrofeissa.

-SS-
Vapaa sana / Vs: Tilojen työvoimapula
: 30.03.20 - klo:09:58
Mestari  on nyt hieman varomaton, hän samalla alentaa  joutilaitten kantasuomalaiseen herrakansaan pesiytyneiden työnvieroksujien arvoa, että sika syitä keksii, maataloustyön ainoa este on laiskuus.

-SS-
Vapaa sana / Kiitos, Kiina
: 30.03.20 - klo:09:55
Muistuttakaamme, että kantasuomalainen ulkomaan hiihtolomansa ansainnut managementtiviljelijä, virkamies, duunari tai yrittäjä, mahdollinen pieniä rahojaan säästellyt opiskelija tai työtön ei ole epidemiaan syyllinen, vaan Kiina. Nyt Kiina on kunnostautunut myös paljon puhuttujen hengityssuojaimien toimittamisessa: 600000 hengityssuojainta korkean riskin toimissa työskentelevälle hoitohenkilökunnalle oli tulossa suureen tarpeeseen: Muuten hyvä, mutta ei suodata hengitysilmaa ollenkaan, havaitsivat käyttäjät:

The Netherlands has recalled 600,000 coronavirus face masks it imported from China after discovering they were faulty

Testausjankkaajille kylmä suihku:

Coronavirus test kits withdrawn in Spain over poor accuracy rate

Lisäksi Lancetissa on 25.3. artikkeli, jossa mm. Koreassa käytetty PCR - testi on todettu väärien negatiivisten antajaksi:

Radiology - lehdessä julkaistu kontrollitutkimus osoitti, että 167:sta  keuhkokuvatuista koronavirusdiagnosoiduista viisi näytti hoitoon tulleiden ensimmäisissä RT-PCR - testeissä negatiivista. Myöhemmin useamman testin jälkeen saatiin näistäkin positiivinen näyte, usein ruumiinavauksessa vasta. Siksi kiinalaiset siirtyivät tuberkuloosidiagnosoinnin tapaan keuhkokuviin. Nyt vaan kouluihinkin kiertävät röngenlaitteen terveystarkastuksiin, niin kuin vielä 1960-luvulla oli.

Lähde: https://doi.org/10.1148/radiol.2020200343

-SS-
Kasvintuotanto / Vs: Syyskylvöt 19-20
: 29.03.20 - klo:14:33
Salut levitin ja kuivaa on, kevytkalusto ja matala aurinko ei meinannut nähdä edeliset urat, onneks on navi.

Oisko 2vk sitten kun satoi, ja silloin oli koleaa ja ei merkkejä näin lämpimästä silloin. Nyt se jo kasvaa ihan reilusti ja kova auringonpaiste. Maahan on sulaa ja ei pahasti liettynyt nää lohkot.

Perniöläiset haukuu kuitenkin että liian myöhään......

Näin on. Siellä on hyvässä kasvussa. Nyt on alkuviikolla syysvehnämaa hiukan kohvassa aikaisin aamulla, nin ei tule jälkiä. Sitten muutama lumikuuro päälle, to-pe 5 mm sade, juuri ja juuri riittää. Ollaan kuitenkin paremmassa vaiheessa kuin moneen vuoteen, koska kylvökone on jo pihalla ja ainakin yhdessä koneessa on kaikki öljyt vaihdettu, ja tavoite on, että jyrsimeen ja jyrsimen vetäjään saisi öljyt ja suodattimet laitetuksi.

Ja onpa tuo keissikin  mahdollista valjastaa hommiin, kunhan oppii ne pirisen pikakiinnitysparipyörät äheltämään paikalleen.

-SS-
Vapaa sana / Vs: Muu Suomi
: 29.03.20 - klo:00:26
Eikö sun SS kannattaisi näyttää persettä Maville ja maataloustuille ja jättää hakematta tänä keväänä niitä maataloustukia?

Niin kuin toisessa ketjussa totesin, niin SS:n mielestä jos nauttii jotain tukia, niin sit pitää pitää turpa kiltisti kiinni, ja olla kritisoimatta yhtään mitään, siinä meillä oikein kunnon totalitaristi.

Niin, nostakaa tukenne, me tehdään täällä karanteenissa töitä, jotta tukivirta ei katkea. Se saakoon teitä ketuttaa. Ja hyvä on, että ketuttaa, se tarkoittaa sitä , että  ymmärrätte, mistä se tili tulee.

-SS-
Vapaa sana / Vs: Uusimaa vuotaa
: 29.03.20 - klo:00:22
Niin, sellainen ihminen, joka syyttää epidemian tuomisesta Suomeen matkailijoita, kuuluu varmasti SS:n kuvailemaan pahansuopaan köyhään yhteiskunnan tuilla elevään roskasakkiin, joka nostelee maataloustukia. Korona on parempien ihmisten Suomeen tuoma virus ja maataloustukia nostelevan roskasakin pitäisi olla kiitollinen, että se tuodaan heidän keskuuteensa.

Köyhän kansaneläkkeen varassa elelevän eläkeläisen täytyy SS:n mukaan pitää turpansa tukossa. Hänellä ei ole valitusoikeutta, koska hän ei ole rikas eteläsuomalainen.

Kyllä eläkeläisen indeksit riippuvat täysin teollisten keskuksien liikevaihdosta. Ja fiksut eläkeläiset tämän tajuavat, että eläkkeitä silloin eläkejärjestelmän alkuaikoina kerrytettiin etukenossa, ja pörssissä ne rahat ovat, jos olisi kaivettu leiviskät maahan, saisi kuukausieläkkeellä puolikkaan limppua.  Eläkesäästöistä on leikattu kolmannes tässäkin korona-hybridihyökkäyksessä.

Tuo lanta-aivoinen viisastelusi viittaa Mestarin joukkoihin. Kertokaa Mestarillenne terveisiä, että käpykaartilainekos nyt käskee, mitä valtion pitää hädässä tekemän. ? Miten Lega ja Viisi tähteä nyt sitten selvisivät mielestäsi Italian koronavirustilanteesta ?

Tässäkin yksi ulkomaanmatkalainen tautipesä.-SS-
Vapaa sana / Vs: Muu Suomi
: 29.03.20 - klo:00:02
Ajatteleeko Sorkkis maalaisjärjellä, vai helsinkiläisjärjellä?  ::)
Järjellä .
Osa hesalaisistahan on mökeillään , mikä on ihan järkevää . Uudellamaalla käydään paljon töissä koska siellä niitä on . Valtion verotulot pienenee melkoisesti kokomaassa ja kun velkoja takaisin aletaan maksamaan voi aluepolitiikka olla tiensä päässä .
^Valtion verotulot pienenee melkoisesti kokomaassa

tarkoittaako tuo että esimerkiksi äänekoskelta lähtevään sellujunaan ei enää laiteta mukaan  rahasäkkiä pääkonttorille :-\ :-\ :-\ :-\

Tuo pääkonttoriasia on jo moneen kertaan todettu, että on selittelyä. Metsäsektorin vienti ja tulososuus on vähentynyt koko ajan valtakunnan tlinpidosta, ja on nyt vain 20% koko Suomen viennistä. Raskas metalli, kuten Raahe ym. ovat vain 5% . IT ja palvelut ovat isompi siivu kuin puolet koko viennistä. Niitä työläisiä on 50000 Uudellamaalla. Myös teknologiateollisuuden tuotantolaitoksia on Uudellamaalla jopa 70000 työntekijän verran.

Toki Uudellamaalla on paljon kauppaa ja pankkeja, lakimiehiä, lisäksi ja kunnallis- ja valtionvirkamiesloisia. Mutta kuitenkin alueella 530000 yksityisalojen yrityksien työntekijöitä ja vain vähän lisäksi virkamiehistöä, noin neljännesmiljoona, itse asiassa samassa suhteesa kuin on Uudenmaan väkiluku Suomesta. Myytti siitä, että hallinto olisi keskitetty Uudellemaalle, on valhe. Vientituloista ja verotuloista Uusimaa tuottaa enemmän kuin on väkilukunsa suhde koko maan asukkaisiin. Paljon vinguttu Helsingin alueen asumistuki on oikeasti vain pienimuotoinen asia, oikeasti vähätkin syrjäkylillä asuvat sosiaalitukien varassa elävät ovat paljon isompi asia paikalliselle taloudelle. Yksistään Uudenmaan alueella asuvat yksityishenkilömiljoonäärit maksavat veroja yli puolet koko asumistukipotista.

Uudenmaan yritykset tuottavat verotuloja ja tuontiveroja maalle noin 27 miljardia euroa, eli kuukaudessa pari miljardia. Henkilöverot siihen päälle.

Toki on mukava ilkkua Uudenmaan tilannetta, niin kauan kuin pikkukaupungin liikekeskuksen taikaseinästä tulee rahaa ja mavin maksatukset pyörii.

-SS-
Vapaa sana / Vs: Uusimaa vuotaa
: 28.03.20 - klo:23:35
Ajatellaan kansalaista, joka ei ole käynyt ulkomailla kenties vuosikausiin ja on vaarassa saada tai saa koronatartunnan. Eiköhän se ole vaan inhimillistä ja järkeenkäypää järjenjuoksua, että hän syyttää tilanteesta ulkomaanreissaajia. Eikö hänellä ole muka oikeus ajatella niin olematta "pahansuopa"?

Niinpä, koska hän asuu todennkäköisesti muuttotappiokunnassa, mielestään matalassa elintasossa, unohtaa maataloustukien ja valtionapujen vaikutuksen omaan elämäänsä siellä lintukodossa. Se on minusta pahansuopaa, kun unohdetaan, että se väestö, joka verot maksaa, myös maailmalla kulkee, koska voi. Toki paras olisi, kun kansa olisi pysynyt koko viime talven kotona, käynyt hakemassa jeepin tapaan taikaseinästä rahat ja  keskittynyt hallituksen syyttelyyn aivan kaikesta.

En ole käynyt ulkomailla työmatkalla sitten vuoden 1998. Lomamatkalla en koskaan. Mutta ymmärrän, että matkaillaan. Sitä se elintaso teettää, kyllä se ulkonmaalaisten tautipesien hyysääminen aika merkittävän siivun Lapinkin elintasosta rakentaa. Ja poromiehet saavat maataloustukirahansa Uudenmaan tautipesien verotuloista.

-SS-
Kasvintuotanto / Vs: viljan hinta
: 28.03.20 - klo:23:29
Vehnä on jo USA:ssa aika pitkälti lannoitettu ja ruiskutettu. Tulee puintiin jo ennen juhannusta. Muokkaukset ovat käynnissä, ja maissin kylvö alkaa etelästä lähtien. Maissin ylituotanto tulee olemaan suuri, koska polttoaineisiin ei mene niin paljon maissietanolia kuin odotettiin, ja ala voi kasvaa edelleen. Myäs soijan tuotanto kärsi ylituotanto-ongelmista viime vuonna.  Ainoa positiivinen vire on rehuohralla. Vehnä on halpaa, niin kuin viimeiset viisi vuotta. Rapsi menee viljaliikkeiden noteerauksissa kohta alle 300 euron täällä, en kyllä ymmärrä miksi, koska ei muualla Euroopassa rapsi ole niin paljon romahtanut.

Markkinat eivät ole hinnoitelleet koko maailman kansojen kuolemista koronaan. Ja aika usein ne ovat olleet oikeassakin,.

-SS-
Kyllä Suomessa leviää erilaiset tartuntataudit, nyt tuntuu olevan joillakin kovin vaikeaa edes käsien pesu ohjeiden mukaan, kun hallitus heitä närästää niin paljon. Esimerkiksi ohjeet kyllä tiedetään, miten erityisestä nuorison tartuntataudista päästään eroon, mutta ei näytä onnistuneen sekään asia.

Klamydiatartunnat lisääntyvät, ”selkeästi korkeampi piikki” – jopa 80 prosenttia tartunnan saaneista on oireettomia (21.02.2020)

Ne, jotka uskoivat, että messumatkan jälkeen ei huolta, tarvitsee vain käydä testissä, ja sitten jos löytyy, nin piikki pyllyyn ja homma hoituu, ehkä  nyt kannattaa myyntitykin käydä uudestaan, kunhan koronakiireet helpottavat terveyskeskuksessa. Testi on voinutkin olla suutari.

Suomessa selvitetään kymmeniätuhansia vanhoja testituloksia, sillä klamydiaa on jäänyt paljastumatta – Ruotsissa muuntunut tauti jätti tuhansia tartuntoja piiloon

-SS-
Sivuja: [1] 2 3 ... 1087