Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: [1] 2 3 ... 153

Viestit - Aatami Särkisalami

Vapaa sana / Vs: Työpäivän pituus
: 28.08.20 - klo:09:54
entä eläkeläisetolemmeko osaaika eläkkeellä ja teemmekö kuutamossa urakalla halkoja talvea varten..maalaamme  ne kuhtuu elöke ukkoja jo vaikka minne kun koronapeli on vauhdissa.. ja moottorisahamiesten sekä hitsaajien kasvovissiirit on  päässä on kuin olis kaikki  sairaan hoitajat laivan varustus hitsaajia  naamaan  sirpale kipinä suoijat ..ym hengitys esteet....mutta ei kuitenkaan kuulo suojaimia...vielä..kai se korvienkin kautta joku romuska kohta iskee...hyvvää syksyä ja kirreitä siimoja  ynnä riistaa metsästäjille  täällä jahtaa korat siiliä..no eipä tässä muuta..kuin metrisiä halakoja.
..onhan se hyvä kun maitoa saa..ja hillat kasvaa ihan suollla ja kalaa saa järvestä joka on rannassa..erämaassakin..jonne on kivaa eksyä..rautakankikävely on muuttunut älypuhelinkävelyksi..netissä on roikuttava  yölläkin..ja saasket ja paarmat kiusaa..käärmeissään saa olla...vaikka kyyjärvellä..
Kreikkalaista pyttiä joskus mainostettiin..Italiassa on pizza   joka koostuu ruuan tähteistä, välillä kantsii jääkaapi ja pakastin sullattaa. ja katella heittää liian vanhat markat ..tai mansikat..ynnä mansikin liha..?pois  muuten martta yhdistykset on asialla. ja mattojen pesemiseen tarvitaan mänty saippuaa..on toki käyty Kreikkalaisessa ravintelissa ja maisteltu Kreikan maan olusia..jotka on kustantanut ee uu......  Britti kaljaan sekä viskiinkään emme enäää  erehdy.  edes irlannin tynnyri wiskyä emme nauti...laitilan kukkoa harkitsemme ostavamme..tahaikku poimijat varustetaan sitten kännyköillä   karpalo suolle syksymmällä ja sårkkien hoitoon kiinnitetäään huomiota etttä vaatimet urakat ynnä toiset saamen elikat saa suolaa talvella pikisellä tiellä nuoleskella..ja saame ukot kuksia vuoleskella..vaikkapa vuolijoelle.. :

..

saunaan ja vaahteraa koivun kanssa vastaan...
Vapaa sana / Vs: Lapin Kansa
: 24.07.20 - klo:07:24
..lehtimiehetkin eksyy..nyky älypuhelin aikana eksyminen on vaikeaa....no jos akkun on tyhjä paikallistaminen , peilailu saattaa olla vaikeaa..paarmat puree ja peurat potkiiranualla varsinkin ...ja raanun alla. 8)
Vapaa sana / Vs: Lapin Kansa
: 23.07.20 - klo:22:12
 :-[... taitaa oll koronaa liikkeellä ja lapsellista tarinointia..mene ja tiedä :( :o..olokaa ihmisiksi kyllä niitä lakkoja riittää..poimijoista lienee pulaa.. ;D
Vapaa sana / Vs: Ei ole ohi
: 21.07.20 - klo:21:01
..kukas sitä keällä lehtiä joutaa lukemaan..kun on kato ja kuivuu heinät haasioissa ja ukoissa..
Vapaa sana / Vs: KAATUUKO EU
: 21.07.20 - klo:21:00
..kaikki kaatuu aikanaan kaksi vanhaa puuta lahoo ja kaatuu....erämaa elää  ..hongat on ikuisia..ja vaivaiskoivut..greta ja hans pelastaa maailman..hannu ja reeta  rääkkä reetaa greeta I RÄÄKÄTÄKKÄÄN..räkättirastaan pesä oli ollut.. kerran ja kuukkeli etsi laavaa..sammalta.. lav skrika..poron..kahvia..sammalta..laven laude..tai jäkälääkö se on selkokielellä..kenties..
Vapaa sana / Vs: Lapin Kansa
: 21.07.20 - klo:18:41
..ahaa on karhut olleet nälissään..sekä sudet..sorkkarautoja esiin.. 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8)
onkohan sipi pallo vaiko  palli jaajennettu..kysyivät toverit  Amen..tai aamen..on se taas aluantaina kivvaa uida ti käve,,llä veden päällä..vaikka jäähallissahan ei vettä jään alla ole mutta ajatus kummiski...lest lespo ja maa orava..OraVAISISTAkaan ette souda uumajaan tai muualle länteen...siis länsirannallle..
Vapaa sana / Vs: Pohjoinen ei synnitön .
: 30.06.20 - klo:17:23
..totuuten henki katso sinä meittiä..etäältä on kiva katella kun aikuiset riitelee...ja valtio vie poikamissten säästöt..jotkut kerää tavaraa ja lahjoittaa hyvän tekeväisyyteenkin..toiset lainaa verta ja munuaisia sairaanhoitoon, verrta nenusta saa mäkärsis metsässä ja kalastus puuhissa..vegaanit on innoissaan..kanssa pelkällä ohra juomallakaan ei kauaa potkita paaleja tai loiston kummeja...jos pappa betalar niin ruottalaasetkin pyssyy omassa maassan yhen suven ...pääasija etteivät pääse muumin maailmaan kattelemaan..tai turkkuseen risteilemmään..tanskanmaan siltakin on kuulemma kätevä skoonee on kehitelleet ja vappaasti saa roudata halvempaa  pilsneriä vaikkapa hollannista saakka..lammaa se pitelee..yhä..ja arlan suurnavetat on tarkkailun alla..olleet halpatyövoima on lypsynsä suoriuttanut ja nyt mustikat kuulemma mätänee metsään..villisiat valtaa muutaman kesämökkilöisen mansikkamaan..voi voi ja leipä puu..viisi leipää ja hääjuhulajuomia...tuoremehuakin saa omasta puskasta syssymmällä laatia..ja ansion sijonnaista vaatia..kyllä maalla on mukavaa ja suot täynnä muuraimia..
Vapaa sana / Vs: Montako
: 30.06.20 - klo:08:01
..wesihiisi sihisi hississä..kissan käpälä pihisi sisiissä  vississä pissassa saa olla pizzaa syömässä..pitsakin se on yx pytti pannu alakujaan..god dag yxs skaft..hessun kipuvirves olisi hankittava..kärnän siis..
Vapaa sana / Vs: Tajuaako Sorkkis vitsin?
: 30.06.20 - klo:07:58
..hamppilääkäriin se kannattaa mennä jos on särkyä, hevosen suustahan tammankin ikää saatttaa katella..tuossa oli väärin käsitys poijjaalla ollu mutsi oli mördar utbildningissä  ruottalaisella rannikollaäitiys koulutus oli näääs nääs kiroitettu väärin ekaluokkalaisella ja syksyllä toiselle luokalle sitten mödrä vårds elevcer i strömm sööö..hyvää  keskiviikkoaja ekaa heinä kuuta ... kun se aika kopittaaa..koittaa
Vapaa sana / Vs: Hiili ja puu.
: 29.06.20 - klo:17:50
 8) 8) 8)..jaaha minne se Weeti eemeli on joutunut.. vanhainkotiinko vai onko mallasohran tutkinta aika..ja viskisiepot vallannneet  veetin aivan kokonaan..ai niin rehtoska on myös oppinut miesten tavoille  ja seuraa  minuutti minnuutilta vapaahetrran harrasteita.. ei päse huolto asemalla käymään yksin..koska rollaattori on lukittu riiheen..
helteistä heinäkuuta..
Vapaa sana / Vs: Tajuaako Sorkkis vitsin?
: 29.06.20 - klo:17:44
,,se häätyy olla kylymä pintti emmer daalin farmin pubissa..ja kunsi hohtimet taka taskussa  jos vaikka joku swedun maan myyperi sattuu vastaan tulemaan... on se taa skiva kiun talvi tulee ja rapu kekkerit saadaan käyntiin..siinä isäpäppa saa  taas moitteet venakko yliliäkri jääkärilta ja taas jäi syksyn hirvi jahti tekemättä  kuin emennä syssynäkin..mutta rahalla saa ja hevosella pääsee..äestämäänkin..vanhan kansan kopukkahommat ne oli ennen metsä lampien takana ja muurajais mättäissä kävi sahti..ahti antoi affenia...ja haitari reperi helismaallakin kahtiaja hurrigames rikkoi kitaroitaan..melkein joka keikalla..vitsi se on huonokin vitsi ord vits..orivesi..lahden laune
Vapaa sana / Vs: Tajuaako Sorkkis vitsin?
: 28.06.20 - klo:22:07
voihan juku kun jugulakin oli hiki..jugoslaavian inssi nöri pakolaiset tekee uutta ruoåttia kuuelmma .. ennen vanhaan oli savolaisia ja tranta ruåttalaisia rakentamassa  uutta sveean mmaata... maata pit pit maalla maat ja mannut oli   herrain omistuksessa....nyt ostaa sakemannit holantilaiset ja muut euroopan omistajat metsä tontteja ja muuvät suklaata ja jäätelöä,,,agneetta antin tyytäret on hiljaa.. he on os os kuktaansa matrin huntterin kanssa tyytyneet..... heidän mitaleita vaan varkaat himoitsee tai himoitsi... uuia sankareita he etsii lyhdyn ja kiikatin kanssa...verojen kiero on paratsa hommaa...  ei saa päästää kiekon heittoon..Turkulaisia sen sijaan seiväshommat on usan poikain hallimmassa kuten laulaminenkin..enkkua ei    härmän murteella saa  esittää..ei  eder lordi olis ollu....paikallaan aikoinaan..hyvää maanantai aamua..keeelo jo yhdeksän..
Sivuja: [1] 2 3 ... 153