Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: [1]

Viestit - maaelli

meillä Wedholmin  tankki. Säädöissä oli alkuun hakemista, mutta syytän härdellistä enemmän huoltomiesten tiedon puutetta kuin itse tankkia. Varmatoiminen, hälyt toimii luotettavasti.
Hyvä apulainen isommissa karjoissa. Letkujen ja sekoittimen puhtaudesta ei saa tinkiä, annokset vähintään 2 l kerralla ja vapaasti vasikkarehua. Mitkä on muuten parhaat pannat/tunnistimet? On kaulain-malleja ja korva-malleja olemassa. Meillä kaulaimet ja purekelevat melko pian kaulahihnojen päät silpuksi, kohta on lyhennysvarat käytetty.
faktaa on. Katselkaa sivuilta www.geniva.fi
On vissiin aikamoisia eroja jos verrataan avokouruun ja ritiläpalkille sopivia raappoja. Meillon kuitenkin ritilöiden päällä NHK-keskuksen kautta hommattu kokokuminen ketjuvetoinen rappa ja hyvin pelittää. Siistiä jälkeä teköö ja ei ole jalkavaurioitakaan. En tiijjä jaksaisko miten avokourun kakkoja siirtää, nythän sillä on vaan pikkukökkö edessä. Mikä ois muuten paras konsti lannan tiputtamiseksi ritilän väliin, umpielukoiden sonta on senverran kuivaa, että pitää kolalla avittaa parkkipaikalla. Semmonen vinoittain kulkeva ritilä? Metalliritilä? Raappa kulkee 40 min välein yöt ja päivät.
hah hah, haettiinpa tuossa 500 000 litraa vapaan tuotantokapasiteetin perusteella ;D  ei se oo hullu joka pyytää, sanotaan
sopii jokaisen kokeilla, niin tietää mistä puhuu. En kyllä millään jaksaisi taas samaa vanhaa virttä merkkien paremmuudesta, kaikilla lypsetään ja omahan se tietenkin on paras, kun ei muusta tiedä. kohta kolmen  vuoden kokemuksella lypsyrobotista: ei todellakaan vanki, asioiden hallinta on vaan niin tilakohtaista. Jotkut nysvää ihan epäolennaisten asioiden kanssa, pitää KEHITTYÄ  ;D ;D ;D
Sivuja: [1]