Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: [1] 2 3 ... 5

Viestit - Alfa-Alfa

Riippuu varmasti kouruelementin asennuskorkeudesta, apevaunun vakiopurkukorkeudesta, mahdollisesti vakiosta poikkeavasta rengastuksesta, akseliston hydr jaousitus ja sen käyttömahdollisuuden korkeudensäätelyyn.  Mikäli asiaan hiukan perehdytty rakennusvaiheessa riittää 900mm jatko. Oleellisempana pidän että elevaattori ja poikkikuljetin apevaunussa on samaa hihnaa. Ettei apevaunu "kuse" alleen.  Vähemmän siivottavaa ja vähemmän lintuja jne
Vaunut joissa poikkikuljetin ja elevaattori on 2 eri laitosta ja varsinkin jos ovat ketjukolakuljettimia niin tahtovat ripotella. Tässä vastauksessa ajateltiin pystyruuvivaunuja jossa poikkikuljetin ja sen jatkeena elevaattori.  Toki apevaunun aisaa voi modifioida ja laittaa erityisen korkeat riviviljelypyörät niin betonikouruun onnistunee purku apevaunun purkuluukun kourua jatkamalla ;)
onko muuten nyky kipoissa navoissa rasvanippoja?   kattelin tuossa oman tuhtin napoja joissa EI OLE napoja!  ?

Ei taida olla nippoja vakiona,  tuli ne kaupanteossa vaadittua. Tuhtiin pantu itse nipat. Metsjössä on, 2004
 kipa 14tn -09  22.5 rengastus, ei vastaavia ongelmia. Ylikuormiakin ajettu, vaakalle 16-17tn
Meillä on matka alle 10m hytistä ruuvikuljettimelle
Nämä esimerkit on kotivakuutuksesta.    Naapurin papalla meni kasvihuone einon mukana ja teki vahinkoilmoituksen asiasta.

* Harmi että kasvihuone on 1.5m2 liian suuri että menee kotivakuutuksen ilman erillistä rakennuskirjausta :D

Saman papan vanha 502 vallu oli lainassa toisella papalla puuhommia varten, Sattui saamaan pihakoivusta osan päälleen niin että takaikkuna ja peili särkyi.

*Naapurin papan naapuri teki vahinkoilmoitusta kotivakuutukseen. Oliko koivun kanto terve vai lahovikainen. Onneksi oli vastannut terve. Piti metsäst käydä tuomas yksi terve kanto jos joku tulee katselee. Pihakannon paikalle on jo kylvetty nurmikko.

Varsin kieroa sakkia täytyy olla vakuutumyyjien että pokerilla myy vanhuksille moisia tuotteita joissa joka pykälässä selvä koukku.

Suunnitelmissa on keväällä saada apevarastot kuntoon. Eli kuivajakeita kaikki jota käytössä, mäski ja tuoreleike saadaan naapurin toimesta makkaraan jos käyttöön tulee.  40m3 pystysiiloja  ja pari 23m3. 2x5m  kaatosuppilo ja 14m elevaattori on piirustuslaudalla ja hinta kokonaisuudelle ihan siedettävä eli varpusten bordellia ei ole tarkoitus pystyttää. Siiloista tulevien ruuvien ohjailuun haluaisi kauko ohjatuksen ja sitä tässä olisi jo halu etsiä valmiiksi.  Mitä suosittelette?  Tyhjenysruuvit on ainakin osa 2.8kw moottorilla

http://www.verkkokauppa.com/fi/product/47641/cmfcf/Nexa-LGDR-KCT-510-kaukovirrankatkaisin-ulkokayttoon#tab-product-reviews
 Leluja?  Onkohan nuo pistokeohjaimet samalla aallolla että jos yhtä käyttää niin kaikki kantavuusalueelta reagoi?
Suosittelen kattiloiden olevan erikseen rinnankytkettyjä jos öljykattilan haluaa puu ominaisuudella.  Huippuhyvän puukattilan ja öljykattilan erikseen hankkimalla saat molemmille optimoidun tekniikan ja hintaa menee max 1000 euroa enempi kuin kompromissikattilalla. Mahdollisuus päästä jopa samalla hinnallakin.  Samoin tarpeentullen on tuplateho käytössä jos tuleekin siperiatalvi pidemmäksi aikaa.  Hyvä puukattila n 2200 euroa ja öljykattila 2500 euroa n40kw kokoluokassa.
Jälleen oli KUULEMMA  voi v**** näitä
Niin, pari kysymystä:

- paljonko euroja kannattaa uhrata tavoitellessaan optimaalista tulosta verrattuna 80% suoritukseen?
- Vaikka rehuketju on tehokas ja nopea, tiedättekö oikeasti onko ajankohta optimaalinen? Saatteko tehokkaalla kalustolla kuitenkaan täydellistä rehua? Eihän se auta vaikka tavara tulee tunnissa laariin jos se tunti tehdään viikon myöhässä...  ::)

Se kuinka nopeasti rehu saadaan talteen kertoo vain voimakkaasta täpinöinnistä, ei siitä onko rehu oikeasti hyvää... MOT

Tää on niin totta, rehunteosta koitetaan tehdä avaruustiedettä. Kaikilla hapoilla saa huippurehua. Osa isännistä uskoo jotta ilmankin. Omat maksetut koneet ei kaada kenenkään taloutta, ne urakoitsijan laskut sekä loputtomat asiakkaan olosuhteiden parannustoiveet siihen pystyvät.
Ihan mielenkiinnosta tiedustelisin, onkohan noita kiimamittareita miten paljon jo käytössä? Ja myös ois kiva kuulla kokemuksia.

Meillä ollut liki 4kk, tarttui Viljandista joulukuussa. Auttaa se kun käyttää, vahvistaa uskoakin. Mutta aktiivisen ihmisen laite. Ei se kaapissa auta ;) 
Ei tuolla Y tunnuksella ole toimivaa yritystä olemassa.

Ja "tiedän" taustan, omistajanaisen, sukunimi yleinen romaneilla suomessa. Mutta ketä on ne kaksi jotka puheluihin vastaa, miehiä. Y-tunnus on 11929526. Se jota esitit on yrityksen ALV tunnus,  eli olet laskun kaiketi saanut.

Tarkoitus oli tässä kartoittaa että tekeekö kauppaa oikeasti, kun monia tiedän joille maksettuaan tarjottu järjestään jotakin toista konetta kaupatun sijaan. Ja monet joita mainostetaan on oikeasti huutokaupassa ja lähtöhintaa käytetään markkinointihintana. Osa sitten eri mantereellakin. Liettuassa / Puolassa olevia koneita luvataan asiakkaille lähtömaan hinnalla toimittaa tallinnaan. Kotisivuilla kerrotaan että 40% yrityksestä olisi myyty "pankeille" mutta kaupparekisteri ei tiedä mitään vielä asiasta......

Asia on ok jos kauppaakin tehty, mutta jos sääntö on että se kotisivuilla kerrottu pelisääntö jotta 500 e konsulttipalkkio/kulukorvaus, joka kerrotaan aina pidätettävän itsellä jos kauppaa ei kuitenkaan synny, on järjestään tuote jolla eletään. Olisi se hyvä muidenkin tietää.
Kertokaas kokemuksia, vaikka yksityisviestinä jos ei julkisesti halua.

Olisi mielenkiintoa koota yhteen asioita, onko kaupantekoa vai palautuksen ulkopuolella olevien konsulttipalkkioden kasaamista?

Mikäli koneita on myös oikeasti saatu niillä hinnoilla mitä ilmoituksissa on, kaikki on OK. Mutta kysellään varmuuden vuoksi.
Sivuja: [1] 2 3 ... 5