Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: [1] 2 3 ... 119

Viestit - Menneisyydenkaipuu

Onko ihmiskunta yhtä suurta perhettä vuonna 2030?

Kuka omistaa pörssiyhtiöt kriisin jälkeen?

Miksi joku maa selviää kriisistä nopeammin kuin muut ja pienemmin tuhoin?

Onko maailma liian hyväuskoinen?

Jos salaliittoteoriat tunnustetaan hölynpölyksi, tarkoittaako se sitä että niihin uskotaan ja jopa pelätään niiden olevan totisinta totta?
Porvarit pukkaa roboa toisensa kylkeen vesistöjä saastuttavien raiviopeltojen puunmyyntituloilla, palkkaa ulkomaisia työntekijöitä vahtaamaan lehmien perseitä, vaihtaa vuoden ikäisen konekaluston uudempaan kun edellinen paska ei enää lähde pesurilla pois. Itkee miksi suomalainen kuluttaja ostaa tuontijuustoa. Kuka ylpeitä röyhkimyksiä jaksaisi kunnioittaa.

Hyvä jos joku edes tekee asialle jotain ennen kuin asiasta kärsii kaikki Suomen maidontuottajat.

Jatkakaa te itkijät vain omaan napaan tuijottamista.  ;D ;D ;D :'( Menkää vaikka juustoportille tai arlalle purkittamaan milbonamaitoa.  ;D Siitä se rikastuminen lähtee...  ::)
Tukioikeuksien poistuessa tulee silloisen hallituksen pitää huoli että uusille raivioille ei muodostu sentinkään arvoisia peltotukia. Tukioikeuksien jakaantuminen raivioille ei olisi missään määrin oikeudenmukaista valtaosalle Suomen viljelijöistä jotka eivät ole tehneet vastaavaa "ilmastotekoa" ja raivanneet puustoa pois. Turpeessa ovat perusvihreät lasit mikäli väittää että pellonraivaus on ilmastoteko josta pitäisi vielä palkita tuilla.

Raiviopellot ovat pelkkä vesistöjen lantapommi.
Eikö kukaan mieti miten vastuutonta on Fabalta muiden toimijoiden kanssa hiehojen vienti Venäjälle?

Vähätteleekö Faba ja muut toimijat venäläisten kykyä ja mahdollisuutta onnistua luomaan omasta maidontuotannostaan sellaisen että tulevaisuudessa maitovirta alkaa tulemaan polkuhinnalla Venäjältä maailmanmarkkinoille? Samalla opetetaan heitä kyllästämään omat markkinansa heidän kotimaisella maidolla ja paikataan aukko joka olisi mahdollista täyttää pakotteiden purkamisen jälkeen suomalaisilla maitotuotteilla.

Vai onko Faballe joku saanut syötettyä "tiedon" siitä että pakotteet ovat ikuisia?

Todella vastuutonta silti suomalaista maidontuotantoa kohtaan opettaa venäläiset tuottamaan maitoa ja vieläpä viemällä heille sinne hyvää ainesta.

Muistakaa maidontuottajat tulevaisuudessa sitten kuka lumivyöryn laittoi liikkeelle!  >:(
Vuosisadan takinkääntäjäkin vauhdissa päivän somemyrskyssä.  ;D ;D ;D ;)

 ::)

Sen lauluja laulat jonka leipää syöt, niinhän se menee kun aletaan miettimään jos takki ahdistaa ja täytyy vaihtaa toiseen. Sekin ahdistaa jos takin vaihdon jälkeen sisäisesti huomaa että takki olikin vähän pieni. ;)

Nyt kun joka meijeris tunthuu olevan ylijäämin tuata riivattua parsinavetan lehemän maitua, voitaasko se purkittaa ja myyrä vähä halavemmalla? Vähä niinku jenkiis antipioottimaito?

Parsinavetan lehemän mairon tuattamista kaikki häpiää, Juustoportti viis vuatta sitte oman mainoksensa mukhaan alootti vapaan lehmän mielikuvan myynnin. Samalla joutuu piilottamahan jukurttiihin ja muihin purkkiihin nuo omien riippakivinään toimivien parsinavettatuottajien mairot. Ne misnä ei lue vapaa lehemä. Toisella kädellä purkitetahan vapaan lehmän maitua ja toisella kerätään parsitankiista mairot että myyntiä riittää ja saaraan purkitettua pulkkimairot kaupan halpamerkiille. Nyt sitte ku kalikka on heitetty ja se kalahti niin on hyvä mainostaa hesarin palstalla miten meillä oli vapaat lehemät ensimmääsinä mutta jätetähän kertomatta että meillä toisiin purkkiihin purkitetahan kans parsinavettamaitua.  ;D ;D ;D

Toinen kysymys joka herättää mielenkiintoa on että useiden satojen eläinten yksiköistä kerättyä maitoa mainostetaan yhden tilan maitoina tai milloin juurikin vapaan lehmän maitoina? Miksi luodaan mielikuvia jos tuotannosta todellinen eettisyys on kaukana? Eikö asioilla myyminen enää riitä? Miten esimerkiksi luomutuotantoa voi olla 10000 litran vuosituotos?

Täytyy osata kyseenalaistaa myös oma toiminta jos lähtee markkinoimaan omaansa ellei halua myöhemmin kompastua omiin jalkoihin.
Onko muita kuin Poppipankit, jotka ei tilitä? Ja edelleen asiakastyytyväisyys huipussa!!


Lienee samanlainen uskonlahko kuin kepulaisuus?  ;D Saa pettää omatkin miten päin tahansa ja silti elämä on täynnä pelkkiä torjuntavoittoja. Maatalouden riippakivet.


Maatila-asiakkaat ovat syvällä kusessa ja silti ei röyhkeydellä ole rajaa kun on lypsetty valtio ja asiakas kuiviin. Kuka vielä kehtaa väittää maanviljelijöitä yrittäjiksi? Oikeat yrittäjät eivät ole aatteidensa vietävissä, ainakaan yhtä pitkään.
Valio ja Arla sopineet riitansa .

Tietää kylmää kyytiä yhdelle meijerille .


Ei tästä ainakaan maksavalle meijerille ole mitään haittaa, tuottajathan laskun maksaa.
Päänvaivaa saattaa tulla vain siitä, kuinka suuri osa johtajista palkitaan muhkealla
bonuksella hyvästä neuvottelutuloksesta. Noottaa, innovointi jatkukoon
ja valion maksama sopuraha tilitetään lyhentämättömänä arlan suomen kulutta eiku  tuottajille eiku....  noh, suomalainen voittaa aina ;) :D ;D 8)

😁😁

Se nostetahan korkona Tanskaan.  :D Ja Suomen arlalaiset nauraa sokiana voitostaan. Virma joka pitää huolta omistajistaan.... Sopimustuottajista piittaamatta.  ::)
Vapaa sana / Tampereen Punaisten ratikka
: 26.09.18 - klo:15:10
Nääs, historiaa sovi unohtaa ja viäl ku nääs on toi juhlavuoski. Värinä nääs Punainen, kuskilla työkaluina sirppi sekä nääs vasara.  8)


Hianoa ettei unohdeta Tapparaa eikä Vapaussotaa.  8)


Kait Vesilahtikin äänestää?  ::)
Olisiko aika nostaa Valioryhmässä pienintä kerralla haettavaa maitomäärää?


Siinä olisi paras ratkaisu Suomen maidontuotannon kannattavuuden kehittämiseen, niin ekologiselta kuin taloudelliselta kantilta katsottuna. Ne jotka eivät halua pyrkiä ja päästä tuohon haettavaan maitomäärään, saavat joko lopettaa ja pahoittaa mielensä tai toinen vaihtoehto on siirtyä tuottamaan tanskanpoijjan pussihin maitoa ja pahoittaa mielensä. Ehtiis vähä tuo kilipeläänenki keskithyä puolueensa johtamishen sitte paremmin kunnei tartte maakunnis kiertää rusinoita noukkimas enää kuin äänestäjistä.  ::)  :D
#pankinvaihto


https://www.maaseuduntulevaisuus.fi/talous/artikkeli-1.255073


Vieläkö löytyy sinisilimääsiä viljelijöötä jotka viä sotkoo kyseesten pankkien konttoria likaasilla saappahilla?


Ymmärrättekö että pankkejanne ei v1ttujakaan kiinnosta pärjäättekö vai ette, pääasia että saivat kusetettua Teiltä ylimääräisest korkorahat?
Kauan eläkööt Oikeat Osuuspankit ja Nordea!
Nostethaanpa aihetta ylöspäin. Onko kenellekään tullut vielä euroja tilille tämän asian tiimoilta, meille ei ainakaan vielä ole kuulunut mitään(osuuspankista)


Kyllä son turha pankiilta mitää hyvityksiä odottaa. Kun rikollinen tierethän niin rikoskin keksithän.
Kasvintuotanto / Vs: Kylvöt 2018
: 22.05.18 - klo:17:07
Taitaa se maa jo kuivaa olla, pölystä päätellen.

Mitäköhän noista viimisistä kylvöistä mahtaa tulla?


Tarkootit kai ensimmääsistä?  ::)
Nuo Punikit kunneivät näy unohtanehen vuoren 1918 tapahtumia ja perinteesesti wappu on ollu sonnan ajon päivä numero yksi. Tänä vuonna se on vähä haastellisemphaa. Joutuu levittämähän suoraa tieltä pellolle. No eipähän tartte lipsua perintehistä kunnei sen unohtamista meiltä vaarita.  ;D


Pirethän perinnettä yllä hässimistäkillä #never4get1918 ja #kaunaaseuraavatkin100vuotta.
Muuan demariedustaja oli kans aika oikias tuos takavuosina mainitessaan muutaman sanan maatalouden kannattavuutta kuormittavasta konsulttien armeijasta..

Samaa kategoriaa MTK:n kanssa, mitä huonommin menee asiakkailla, jotkut puhuvat jopa "omistajista", sitä enemmän korotetaan jäsenmaksuja. Joutaa tuollaaset tahot lahotakkin jotka eivät osaa kuin loisia eikä ymmärtää jäsentensä ahdinkoa.
Sivuja: [1] 2 3 ... 119