Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: [1] 2 3 ... 7

Viestit - mixa80

Mitä Kivennäisiä olette luomuemoille syöttäneet?
Mf 6465 hydraulinen sähkölohko toimii vain kun ajaa öljyt lämpimäksi. Vilkuttaa koodia 143. Onko kokemusta? Tikku toimii on testattu matkalle häviää käskyt.
Mf nostolaitteisiin tappi alkuperäsenä n.102e.. Paikallinen sorvari 7.5e
Hop! onko vuosien varrella tullut kokemuksia tai hankittua kyseinen peli? Ei ole itselle vielä vastaan tullut tosi hommissa tornado.
Jos jollain hajua mistä saa vaijereita edullisesti niin ois kohta tarvis? Kovat hinnat alkuperäsenä.
mf 6465 perkkinsin koneella tähän asti ei käyntiin lämmittämätä pakkasilla. No eilen nyppäsin tehoboksin pois ja tänä aamuna testiä ilman lämmitintä. -23 ja eiku pyörii.
Löytyykö John deeren 6520 vaihteiston kuvia? kova aski.
Pitäs orbi tilata mf. Suomessa about 1150e. Ulkoa 640-740e mallista riippuen. Autonosia on jo tullut tuttujen kautta 1/3 hintaan mitä marmoritiskiltä suomesta.
Ylleensä samana päivänä harvoin venyy seuraavalle päivälle
Uusimmassa koneviestissä oli 6150r testissä. Jäi ihmetyttämään yksikkö paalauksen kulutus 23l/h keskikulutus? Jotenkin kuulostaa korkealta kulutukselta? Vaikuttas ihan pätevältä kamppeelta
Ajotushan se oli pikkasen pielessä. Nyt pelaa
Ajotus itelläkkin käyny mielessä kun yli 20s suattaa mustanaan savua työntää eikä vain pyörähä käyntiin. lato savua täynnä
juu on vp. aina on lämmössä kone et pääsee liikkeelle ku haluaa. ennen pumppu remonttia napsahti heti pyörii nyt eka 3s ee savua. Ilman saanti mahdollisuuksia on tutkittu ja pumpun korjannut firma tietysti sanonut et kunnossa on :) Ajossa toimii normaalisti ja minusta voimaa pitäis ihan normaalisti olla. ihme saatana :)
6465 mf Perkkinssi 6 koneella on ja eli ruiskutuspumppu :) Ilman vaikutukset on kyl yritetty elimoida pois kuviosta. Tänä aamuna ilman lämmitystä testasin -6 astetta pakkasta niin 25s kesti hirveillä savuilla ennen ku hörähti pyörii :)
Bosch syöttöpumpun käytin huollossa ja samalla laitettiin ruiskut. Nyt ongelma saada pyörii kone. Nopeimmillaan kylmä käynnistyksessä 6s ja hitaimmillaan 30s hirveitten savujen kera. Ensimmäiset 3s putkesta ei tule mitään jonka jälkeen alkaa tapahtua. Onko ideoita ku ennen vanhaan tärähti heti pyörimään?
Sivuja: [1] 2 3 ... 7