Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: [1] 2 3 ... 1169

Viestit - jeep


" Miksi yhteiskunta tukee yli 800 miljoonalla eurolla osingonsaajia."
- Lähde : http://www.is.fi/taloussanomat/art-2000009156735.html

Jeep todellakin saa melkoisesti verotukea, koska toimeentulotuki ja asumistuki ovat verovapaata tuloa. Ja maksetut rahatkin, noin 700 miljoonaa toimeentulotukea ja 2200 miljoonaa asumistukea, näkyvät selvästi Valtion tukimaksatuksissa. Lisäksi niistä summista  "verotukea" lähes kolmesta miljardista jaettaisiin noin kuusisataa miljoonaa, jos arvioimme sopivan  verotuksen tason olevan noin 20%

Eli jeepin matematiikalla tuki ja verotuki voivat kohdistua samaankin maksatukseen ! Jeep, onko tuossa esimerkissä tukien määrä a) 2,9 miljardia vai b) 3,5 miljardia ? Jos vastaat a), niin silloin olet ymmärtänyt, että ns. "verotuki" on useimmiten kaunainen ajatusvirhe, ei tuki.

Jos vastaat b), olet varmaankin entinen Sirola-opiston matematiikanopettaja.

-SS-

Ajattelin tuossa ihan vaan ohimennen Suomen tulevaa talouskasvua.http://www.is.fi/taloussanomat/art-2000001859400.html ::)

http://www.is.fi/taloussanomat/art-2000006240728.html

On se sitten niin kauhiata toimitusjohtajan mielestä kun se työläinen saa kunnon sunnuntailisiä työstään.

Maksaako sunnuntaina lypsetty maito kaupassa enemmän, ei.
Käykö duunari sunnuntaisin kirkossa, tuskin.
Miksi sunnuntaista pitäisi saada enemmän liksaa.
Vain noin ajattelee kunnon vasemmistolainen.
Onko vapaa-aika ihmistä varten, vaiko ihminen vapaa-aikaa varten?

Miksi Eemeli sinun pitäisi saada yhtään mistään mitään?


Edellinen porvari hallitus oli kyllä hanakasti työläisten saavutettuja etuja ja palkaa leikkaamassa ( Kiky). Vaan entäs mitä työnantajien etuja leikattiin ja liksoja. Eikä sitä luvattua talouskasvua näkynyt missään vaikka SOS toisin oli tietävinään, Hetemäkeä myöten. Samaa p askaa on taas luvassa tulevalta hallitukselta ;) :P


Ehkä vastakkainasettelua aiheuttaa se, että työntekijäjärjestöt eivät ole valmiit neuvottelemaan koskaan palkanalennuksesta, jos suhdanteet markkinoilla sukeltavat. Hyvälle työntekijälle löytyy aina töitä. Ay-touhu on tarkoitettu pääasiassa huonoille työntekijöille. Huonot työntekijät yleensä vaativat vaatimalla kaikenlaisia etuuksia, kun taas hyvä työntekijä voi sanoa heipat tai neuvotella.

No, tämä taas lisää työntekijöiden keskenäistä kilpailua työpaikalla ja turhaa vääntöä. Toisaalta jos ay-liikettä ei olisi, työntekijän oikeuksia varmasti rikottaisiin räikeästi. Mutta tämä kylmenevä sota työnantajien ja ay-liikkeen välillä ei johda mihinkään. Kaikkien osapuolien pitäisi pystyä joustamaan.

Otetaan esimerkiksi Helsinki jossa Helsingin kaupungin vuokra-asuntojen vuokrat nousevat syksyllä 10%. Ruoka kallista ja kaikki kallistuu, ja työntekijöiden pitäisi vielä joustaa palkoissa :o Juuri naisvaltaisissa pienipalkkaisissa töissä juuri nuo ylityö ja pyhä lisät tuo juuri sen lisän palkkaan jotta voi maksaa laskut ja elää. Joustaa mistä, siitäkö että sillä omalla palkalla voi elää, eikä tarvitse käydä sosiaalihuollossa? Nyt ei ole kysymys mistään muusta kuin työnantajien ahneudesta ja halpatyövoiman lisäämisestä sekä leipäjonojen lisäämisestä. Ja vielä että työnantaja saisi antaa potkut työntekijälle ihan tuulesta temmatuilla asioista, mielivaltaisesti. Ei työntekijä ole sentään mikään työ orja, eikö työ orjuus pitäisi olla jo mennyttä aikaa sivistysvaltiossa.
Karl Marx : Palkkatyö ja pääoma ;) 8)

" Miksi yhteiskunta tukee yli 800 miljoonalla eurolla osingonsaajia."

- Lähde : http://www.is.fi/taloussanomat/art-2000009156735.html

" Työntekijöiden ay-maksujen verovähennysoikeuden poistolla tavoiteltaisiin mittavia säästöjä. Valtiovarainministeriön laskelmien mukaan vähennysoikeuden poisto toisi   valtion kassaan yli 200 miljoonaa euroa."
Lähde: http://yle.fi/a/74-20034694

" Myös työnantajille työnantajajärjestojen jäsenmaksut ovat verovähennyskelpoisia, mutta tätä valtiovarainministeriö ei näe tarpeelliseksi muuttaa." ::)

Eikö sulle jo kerran tuohon lihavoituun annettu selitys. Vai onko se kommunistille jotenkin vaikea ymmärtää kirjoitettua tekstiä ?
                     " Johtajat, jotka ymmärtävät vain menetelmien ja numeroiden päälle, ovat nykypäivän eunukkeja. He eivät tule koskaan niittämään pätevyyttä ja luottamusta."
- Max De Pree


http://www.is.fi/taloussanomat/art-2000006240728.html

On se sitten niin kauhiata toimitusjohtajan mielestä kun se työläinen saa kunnon sunnuntailisiä työstään.
http://www.is.fi/politiikka/art-2000009636563.html

Työläiset kyllä tajuaa ::)

Talousanemia johtuu ennemmin suurimmista kuin pienimmistä palkoista : http://www.is.fi/taloussanomat/porssiuutiset/art-2000001918948.html

Onko toimitusjohtajan mielestä asia sillä lailla ettei työläinen saa ansaita kunnon liksaa ylitöistä, mutta koijareita pitää tukea oikein yhteiskunnan voimin :
http://www.is.fi/taloussanomat/art-2000009156735.html

Jokaisen pitäisi kohta tässä "tekoäly" -maailmassa opetella digitaalitekniikkaa ja digitaalielektroniikkaa. Ei siksi, että ymmärtäisi tekoälystä jotain vaan siksi, että ymmärtäisi mihin kaikki perustuu. Silloin ehkä voisi ymmärtää, millaisiin mittasuhteisiin tekoäly voi karata.

Käsistä karkaaminen on sitä todennäköisempää, mitä isommasta algoritmista on kyse ja kuinka nopeasti sitä voidaan laskea. Silloin ihminen ei enää ole suoraan ratissa vaan käytännön syistä prosessoreille ohjelmoidun tiedon välittää kääntäjä kavereineen. Yleensä näistä aiheutuu ohjelmavirheitä tai jotain turhaa tehoa vievää tuubaa, mutta huono homma on se jos ohjelmavirhe tai kääntäjän tulkkausominaisuus muuttuu jossakin kohtaa ympäristölle vaaralliseksi.

Vaikka sillä koneella tekojärkeä olisikin, terve järki siltä puuttuu. Vaikka terve järki voitaisiin ohjelmoida sille, inhimillistä tervettä järkeä sillä ei ole. Se menee ennalta määritettyjen ominaisuuksien mukaisesti päin Karjalan mäntyä, jos se sille päälle sattuu.

Tekoälystä on tullut nimitys hyödyllisille ja ylen idiooteille, jotka mainostavat sitä löytyvän kohta kaikista purkeista ja purnukoista. Mustassa mullassakin on kohta biohiiltä, mykoritsaa ja tekoälyä.

http://www.is.fi/digitoday/art-2000006453513.html

http://www.is.fi/digitoday/art-2000008009861.html


Hyvää yötä.
http://www.is.fi/terveys/art-2000000833736.html


Tekoäly parantaa. Koska se on äly teko, siis tekoäly.

" Pekka Haavisto on Maaseudun Tulevaisuuden mukaan suosikki presidentiksi."

- MT -30.5.2023 Uutiset/Politiikka                                                                                                                                                  Orpo ylipäälikkö.

http://www.is.fi/politiikka/art-2000009631748.html

sopivaa presidentti ehdokasta kuin vihreiltä? Kun oikeen meinaavat valtaoikeuksien kaventamista.

" Kadehditun kunnia on kadehtijan helvetti."

- Baltasar Craciàn
Jälkimmäinen on helppo kysymys. Sosialistinen internationaali tykkää rummuttaa omiensa puolesta. Yle jätti kertomatta, että Sannan kruunannut jenkkiyliopisto on vassujen hautomo.

" Kateus on hiili, joka nostetaan kuumana suoraan helvetistä."

- Philip James Bailey
" Haluatteko tietää miksi sotia käydään? Syy on kapitalismi, ahneus, likainen rahanhimo. Poista kapitalisti kuvasta, ja sodat loppuvat."

- Henry Ford. Ford-autoyhtiön perustaja.
Tutkija : "Suhtautuminen on ollut kritiikitöntä"

Lähde : http://www.turkulainen.fi/paikalliset/1528026 ???
Sivuja: [1] 2 3 ... 1169