Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: [1]

Viestit - tietäjä

Kaikkihan riippuu siitä mitä tilaa. Flexitrac on hinnoiteltu niin että kaikki perusvarusteet on erillään eikä koneessa ole lämmintä hyttiä. Se tuntuu ainakin näillä keleillä. Hytin hinta Turun Konekeskuksella  5000 € ja QuattroXilla kuulemma 2500€ ,
Turun Konekeskus ei virallisesti saisi edes myydä Flexitracia koska Schäffer on heillä merkkiedustuksena eikä ne kuulemma hyväksy toista merkkiä. Siksi Flexitrac myydään heillä piilotetusti  " tiskin alta" jottei päämies ärähdä ja vedä omia koneitaan heiltä myynnistä.
Varaosathan voi ostaa kummasta vaan koska kyseessä on saman tehtaan sama kone ainoastaan nimi vaihtuu ja tarrat tottakai.
Tutulla on alle vuoden vanha Flexitrac 1126 joka on alusta asti ollut voimaton ja nyt vuotaa öljyä. Asia on ollut tiedossa myyjällä ja 5 kuukauden jälkeen asia on takuutyönä edelleen hoitamatta. Joten se siitä hyvästä hoidosta.
Mielestäni kannattaa tutustua laitteisiin aina paikanpäällä koska silloin saa myös parhaan tarjouksen koneesta ja näkee itse eikä vain lue netistä koska täällä on aina trolleja jotka puhuvat maksettuna mitä heiltä pyydetään.
Sitä vaan että Quattrox on paljon halvempi ja mukana tulee trukkipiikit ja kauha. Lakkapäällä kaikki lisähintaan :o
Kiinastahan saa juuri sellaista mitä tilaa joko hyvää tai huonoa. Ostajathan sen laadun määrittelevät , sitä saa mitä tilaa ja mistä on valmis maksamaan.
Olennaistahan ei ole mistä kone tulee vaan mistä osista se on tehty. Sen verran vielä että QX 820 on sama kone mitä myydään maailmalla JCB 403 :na hintalappu on "laatu "merkin myötä hieman toinen.
Käykää kokeilemassa niin siitähän sen tietää.
Tuli vaan mieleen että miksette hanki konetta kotimaasta. Flexitrac on sama kone kuin Quattrox. Trejon tuo tätä kiinassa länsimaisilla osilla kasattua konetta Ruotsiin josta se kulkeutuu Tornion kautta Suomeen.  Quattrox taas tuo sen virallisesti suoraan tehtaalta Suomeen varaosineen !!! . Ei tarvitse takuiden kanssa taistella Ruotsalaisten kanssa. Konehan on varsin kätevä ja mukava käsitellä.,sen verran pyöritellyt sellaista. Ja Suomalainen maahantuoja antaa paremman takuun . 
Sivuja: [1]