Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: [1] 2 3 ... 5

Viestit - Rakkine

https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/477d5cc6-affd-4afc-ab1d-41f3fbee5255

PVL, PERSUT, KOKOOMUS.

Kyllä on tekopyhiä nuo virheet, kyä nyt huolettaa turvallisuus kun yksi natsi osallistuu pikkujouluihin, mutta samaan aikaan virheiden ministeri Haavisto yrittää saada maahan jihadistinaisia, jotka kuuluu isisiin, joka on julistanut sodan länsimaille, myös Suomelle, mut virheiden mielestä yksi natsi on vaarallisempi. Nuo isisämmät on hyvin mahdollisesti valmiita tekemääm itsemurhaiskuja Suomessakin.
Vapaa sana / Vs: MIG - 21
: 15.12.19 - klo:11:01
Ai se olikin tätä, Migin ylistys.
https://www.hs.fi/politiikka/art-2000006343787.html

Minä kyllä kannatan Suomen NATO-jäsenyyttä. Onhan Baltian maatkin naton jäseniä.

Perussuomalaiset ovat toiseksi Nato-myönteisin puolue. Heistä 29 prosenttia toivoo Suomen liittymistä sotilasliittoon. Sdp:n kannattajista 20 prosenttia on Naton kannalla. Keskustalaisista 13 prosenttia, vihreistä 12 prosenttia ja vasemmistoliitosta viisi prosenttia on Nato-myönteisiä.

Ja persuja kehdataan haukkua putinilaisiksi. Putin kun ei myöskään kannata Suomen nato-jäsenyyttä, mutta kepulaisethan ne näyttävät olevan Putinin kanssa samaa mieltä yhdessä vihreiden ja vassareiden kanssa.
Vapaa sana / Vs: MIG - 21
: 15.12.19 - klo:09:47
Onko MIGit hitsattu kasaan migillä?
Toimisko porakonepumppu tuossa hommasa? (Joo, saa vapaasti nauraa)
Metsätalous / Vs: tietäisköhä hessu..?
: 14.12.19 - klo:20:57
Luojan kiitos että on keksitty tämä M-tronic, eli stihlin sahat joita ei tarvi enää säädellä, en minä enää halua sahoja joita joutuu itse säätelemään. Stihl 261 on paras saha jolla ikinä oon sahanut, todella huoleton ja varma käynnistymään.
oha se kiva ku kaappihomojen lapsi moiseen ryhtyy.   mut alkaako hää oireilemaan ku tuloo työt eteen?      noooo, jos hää nyt jotain konkreettista sais aikaan ni katotaan sit..

Sipi sai aikaan ?
Yhteiskuntarauhan menetti. Sote ei menny maaliin.

Niin kun Kiuru sitä hommaa sabotoi minkä kerkesi.
Vapaa sana / Vs: Entäs isät?
: 14.12.19 - klo:20:32
Entäs jos joukko suomalaisia natsinaisia lapsineen olisi pulassa ulkomailla  niin vallitsisiko samanlainen kalabaliikki heidän ympärillään?

Ja myös, siellä al-holissa on 10 naista, joita koko valtakunta tuntuu nyt pelkäävän ja meitä suomalaisia on täällä vähän yli 5 000 000, ollaanko me näin nössö kansa että pelätään kymmentä jihadistinaista? Ollaan me aika pelkurikansa.
Vapaa sana / Vs: Tyttökalenteri
: 14.12.19 - klo:18:18
Marinin hallituksessa on 12 naisministeriä, eli 1 ministeri per kuukausi, ELI TYTTÖKALENTERIN VOISIVAT HALLITUKSEN NAISMINISTERIT TEHDÄ, JA SEPE SEN INNOISSAAN  SEINÄLLEEN LAITTAISI.
Monesti ovat olleet tulossa päivän varotusajalla tuomaan lannotteita, kerran meinasi kuljetus yrittäjä suuttua kun tuntui olevan vaikea keksiä muuta ajamista kun ei vaan pystynyt mennä purkamaan. Ilmeisesti ajattelevat että maanviljelijät ovat aina tilalla päivystämässä tai jotain.

Kuskihan ne säkit nosturilla purkaa, en minä viitti omalla etukuormaimella purkaa edes cemagron ja belorin säkkejä, vaikka siinä vähän säästäisikin. Jos ite ei oo paikalla, niin laittaa pahvitaululla merkinnän mihin purkaa, ja puhelimessa neuvoo vielä lisää.
Kasvintuotanto / Vs: luomu
: 13.12.19 - klo:22:29
Jos väitetään että 1970-luvulla maat oli paremmassa kunnossa kuin nykyisin ja lannoitteiden käytössä ei ollut mitään rajoituksia, niin silloin varmaankin saatiin ihan hirmuisia satoja nykyiseen verrattuna, fosforipitoisia lannoitteita kylvettiin ihan surutta.
Ilmankos nykyään ei edes parhaimmatkaan tehoviljelijät saa yli  3 tonnin hehtaarisatoja viljasta, kun ne humukset ja hiilet on maasta häipyneet ja lannoitteiden käyttöä rajoitetaan voimakkaasti.

Kyllä on surkeaksi mennyt peltojen tila, 5 tonnin sadoista voi vaan enää haaveilla.
-70 luvulla sai pienillä lannoitemäärillä hyviä satoja , eikä voinut kovia lannoite määriä käyttää koska ei ollut korrenvahvistajia . Korrenvahvistajan tulon jälkeen sai hyviä satoja jos oli kanttia käyttää .

Ootko jo vanha ukko? Viljelitkö jo 1970-luvulla?
Ilmeisesti monikaan isismuija ei  edes halua Suomeen. Mitä ne täällä tekisikään, vaikea on äärimuslimin elää kristityssä maassa, missä on ristikirkko joka kylässä. Menisivät Saudi-Arabiaan, sehän on ihannevaltio äärimuslimeille, siellä vallitsee sharia-laki ja moskeijoita on joka kadunkulmassa, ja naisten on pakko kulkea hunnutettuina, menisivät vaan sinne.  Sitäpaitsi niiden kersojen isät on jotain isis-sotureita ties mistä ja nämä muijatkin ilmeisesti jotain somaleita tai muita kaksoiskansalaisia.
Metsätalous / Vs: hanskat kuivaks
: 13.12.19 - klo:17:04
höh, ei tuosta käpykylästä löytynnä mitään millä auttaa noihin pulmiin.  taijan lopettaa tuon mettätyön niin olen enemmän sepelinjoilla ja hyvin voin....

Kroppa rapistuu jos mettätyöt lopettaa.
No niiden laskelmilla voi pyyhkiä äässin

Mikä oli todistettava? Se siitä vahvasta halusta.

Ei tietysti pitäisi yleistää, mutta toista yhtä kielteisesti luonnonsuojeluun suhtautuvaa ryhmä kuin maanviljelijät en tiedä. Oli sitten kyse liito-oravasta, lannoitteiden huuhtoutumisesta, kasvinsuojeluaineiden käytöstä, melkein mistä vain. Sitä kun itse noudattaa sääntöjä ja sen seurauksena mm tekee lohkolle kolme eri reissua ruiskun kanssa tankissa joka kerta eri aineet ja samalla katselee naapurilohkoa yhden ruiskutuksen taktiikalla, jossa tietää olevan samat rajoitukset ja tietää, että ei ole olemassa yhtä ainetta, jolla koko lohkon voisi ruiskuttaa, niin kyllähän se joskus mietityttää.

Olipa sekava sepustus, liito-orava ei ole uhanalainen, niin kuin ei ole valkoposkihanhikaan, siis käytännössä.  Kyllä kaikenlaista keksitään, jotta maa- ja metsätalouden harjoittaja ei voisi.ammattiaan harjoittaa. Voortimies kannattaa näköjään ääriluonnonsuojelua, missä ei risuakaan saa katkaista metsästä. Me maa- ja metsätalouden harjoittajat harjoitamme realismiluonnonsuojelua, missä luontoa voi käyttää myös hyväksi tuhoamatta sitä. Kaupunkilaisethan ne tuhoaa luontoa totaalisesti kun rakennetaan teitä, rautateitä, kerrostaloja, omakotitaloalueita, teollisuushalleja, parkkialueita, kauppakeskuksia, urheiluhalleja ym. ym. Silloin on luonto tuhoutunut totaalisesti, kun infraa rakennetaan. Kaupungistuminen jos mikä tuhoaa luonnon lopullisesti. Kaupungit ne pitäisi kieltää. On järjetöntä syyttää maa- ja metsätaloutta luonnon tuhoamisesta, koska se on ISO VALE.
Konservatiivit murskavoittoon Britanniassa, nyt brexit toteutuu ja eu-kannttajien peppukipu senkun pahenee.
Joutais koko eu hajota.

Boris vei kaikki populistien äänet.

Ja ison osan brittidemareiden äänistä, häh häh hääää....no mut niinhän meillä Suomessakin iso osa demareista on siirtynyt Halla-ahon leiriin.
Konservatiivit murskavoittoon Britanniassa, nyt brexit toteutuu ja eu-kannttajien peppukipu senkun pahenee.
Joutais koko eu hajota.
Sivuja: [1] 2 3 ... 5