Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: [1]

Viestit - Mä76

On tämä mielenkiintoinen ongelma. Hetkeksi sai homman toimimaan, mutta nyt se palasi taas. Putsasin ruiskun perusteellisesti ja tuon jälleen filleri toimi moitteetta. Sekoitusventtiili on kiinni ja imu on pääsäiliöstä. Ulosotto pyörii 540. Nyt ei jaksa ymmärtää. Ruisku on puhdas joka paikasta, sillä putsauksen jälkeen ei ole ruiskutetusta aariakaan. Mitä tässä nyt vielä keksis? Voiko noi fillerin käyttöventtiilit jotenkin vuotaa, sillä painelemalla fillerin imunappia toistuvasti imu oikein hyökkää välillä imemään kunnolla...
Kierroksia on ollut juuri tuon 540. Täytyy availla putki tuolta fillerin alta.
Fillerin alla pumpulta tulevassa letkun liittimen ja T-haaran välissä pitäs olla pieni "suppilo"(ejektori), joka aikaan saa imun.

Voipi olla pudonnut joskus liitintä aukastessa.

Vai tarkoitatko jotain tästä kuvasta esim. nro 37 ?
Fillerin alla pumpulta tulevassa letkun liittimen ja T-haaran välissä pitäs olla pieni "suppilo"(ejektori), joka aikaan saa imun.

Voipi olla pudonnut joskus liitintä aukastessa.

Ok. Kiitos. Tarkoitatko osaa 44 ? (liitetiedosto)
Tuli vastaan mielenkiintoinen ongelma. Löytyisköhän täältä vastaus ? Ongelmana on Hardin turbofilleri. Kaikki toimii muuten hienosti fillerissä, mutta imua ei tunnu löytyvän. Fillerin tyhjennys kestää ja kestää... Traktorissa kierroksia 1700 ja silti tyhjennys ei vain ota imua.  :(  Onko kukaan muu törmännyt vastaavaan ongelmaan ja jos on mistä vika löytyi ? Niin ja ruisku on vm. 2012
Sivuja: [1]