Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: [1]

Viestit - Tulips

Hyvät kommentoijat. Tarkoitan kirjoituksellani koskien maataloustukien tuloveronalaisuudella sitä, että ne eivät ole maatalouden tulovero- tai elinkeinoverolain mukaisia verotettavia tuloja tuensaajalle vaikka laki niin määrää
 KRP on esitutkinnasta antanut lausunnon, että tuet eivät kuulu mitenkään suoritetuotantoon, niitä saa jokainen joka ymmärtää vaan niitä hakea. KRP:n rikostarkastaja on lausunnossaan todennut, tuet jotka kirjataan kirjanpidossa  tilille Liiketoiminnan muut tuotot kirjanpitolautakunnan lausunnon ja ohjeen mukaisesti ( tuethan maksaa julkisyhteisö eli Suomen valtio, niitä ei maksa tuotteen loppukäyttäjä ja ne ovat ALV verottomia, tuotantoon sidottuja elinkeinotoiminnan veronalaista tuloa)
Lainvoimaisen tuomioni mukaan ne eivät kuitenkaan ole sitä mitä EU:n perussopimukessa on so*****, vaan KRP:n lausunnon mukaan ne tulevat taseen pysyvien vastaavien  eli rakennusten, maan sekä kaluston myynnistä eli ne ovat KPR:n ja syyttäjän mukaan Muuta tuottoja (kts. Maa- ja Puutarhatalouden tuloslaskelmakaava)

Energiaveron palautusjärjestelmä ei  koske maataloustuottajia. KRP:n lausunto perustuu vakuutusyhtiö Tapiolan rikosilmoitukseen.

Hyvät tuottajat tämä on tilanne tämän päivän Suomessa. Teitä niinkuin meitäkin ovat  viranomaiset (kunta, ELY-keskus, verohallinto) tarkastaneet. Poliisi mukaan  edellä mainitut viranomaiset eivät  kuitenkaan valvo maataloustuottajia ja heidän toimintaa.

Rauno Saarinen Sastamala
Hyvät maataloustuottajat.   Hakekaa maataloustuistanne maksamanne verot takaisin valtiolta. Ne eivät ole teille verotettavaa tuloa vaikka laki niin määrää.
ystävällisin terveisin Rauno Saarinen Sastamala
Sivuja: [1]