Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: [1]

Viestit - Kieku

Parsinavetassa 35 lypsävää. Väkirehurobotti jakaa kapulat. Paljonkohan väkirehua voi vähentää jos tekee lehmille appeen ohrasta?? Apevaunu ja ohrasiilo on jo käytössä,koska tilalla on myös lihanautoja.
Olis T4 sarjan ehjä hyd. Pumppu kaupan. 160litr. 4100h ollut paikoillaan
Perunat on pestyjä,sellaisia jotka muodoltaan ei kelpaa kaupanhyllylle. N.500kg pitäis saada päivässä apevaunuun. On kokeiltu kaivinkoneella ja traktorilla niitä murskata,mutta liika hidasta/työlästä. Menisikö seula/hiekoituskauhalla rikki??
6-20kk
Olis perunaa tarjolla lihanaudoille. Onko kellään kokemusta,miten ne saa murskaksi. Pystyruuvvi vaunussa ei ainakaan mene.
Ulosotto päälle ja kaasua
Kyllä aisajousitus on hyvä. Huomaa eron kun tapana ajaa kone aivan etusermiä vasten talvella siirtäessä,että saa traktorin takasille painoa. Silloin ei aisajousitus pelaa,ja hyppyyttää mukavasti.
Ajossa tällähetkellä livakan light 16,5m3 pumppukuormaimella ja bomecin 8m veitsimultaimella. Veturina piristetty T171 ja levityksen aikana paripyörät joka nurkassa. Vetokone saisi olla painavampi. Maat ovat pääosin turvemaita. Livakan multainta pidän parempana kuin acronikin,jos veitsimultaimista kyse. Vaunuun olen ollut tyytyväinen.
Kolinaan löytyi vika. Vauhtipyörästä pitkä pätkä hampaita pois. Tämän mallin tyyppivika on laiska startti.  Esim.Valttorilta saa kyllä isompia 4,2kw  puolipuristimella olevia startteja. Pyörii tosi laiskasti kesälläkin. Vakio startti 3kw. Kiitos vinkeistä
Kone on vm.05. Apevaunun edessä ja sammu ruok. Pöydälle. Siksi piti ”väkisin”saada käymään
Loppu pö.kesken ajon ja tankkauksen jälkeen piti starttailla paljon,että sai käymään starttiboosteria apuna. Sen jälkeen alko tuo kolina
Onko kellään tietoa missä vika,kun kone tai koneessa jokin kolahtelee kun starttaa. Koneen käydessä kolinaa ei kuulu,mutta startatessa erittäin selvästi. 
20m3 seko ollu käytössä 3v. Ei ongelmia vielä. Pyörii pienellä teholla ja voi tehdä satsin vaunuun valmiiksi,vaikka ei jakaisikaan. Lähtee pienemmällä vaihteella pyöriin isompikin satsi. 120hv traktorin perässä mulla.
Sivuja: [1]