Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: [1] 2 3 ... 40

Viestit - Moottoripolkupyörä Man

Ymmärtäisin sen että kahdeksankymmentäluvun nokivasara, jolla on ajettu 120000 vuodessa  alkaa pitämään ääntä laatikosta vuonna 2019.
Vapaa sana / Vs: poliisitiedote
: 20.09.19 - klo:20:18
Jos taloyhtiö saisi jotain ympäristötukea, niin se otettaisiin pois. Sakkoa on huono antaa, mutta tukea on helppo vähentää.
Taas turha ja viittuuntunut tyhjänpäiväinen kommentti, mutta kansan keskuudessa on muodostunut sekoittava termi välimuisti. Välimuistina joskus pidettiin prosessorin sisäistä välimuistia tai välittömässä läheisyydessä olevaa välimuistia.

Siitä se sitten levisi ja nyt välimuisti onkin vain internettiselaimen välimuisti.
Sitten nii saatana...
Jaaha, oikeinkirjoituksen todistaja... Onko sulla lausuntoa tietokoneen hidastelusta tuohon liittyen ?

Emminä tiedä mitään nykypöhötyksistä. Ainakin Wintoosa kerää kaikenlaista kuormaa itteensä ja siten hidastaa konetta. Turhien tiedostojen ja varsinkin intternettiin kytketyn tietokoneen nämä nettivälimuistit kannattaa kyllä pitää siistinä.

Ja just nämä rekisterisiivousohjelmat ovat hyviä. Vaikkakin taas näsäilynä rekisteri on ihan muuta kuin nuo wintoussin rekisterit. Mutta kun nykyään sitähän sillä tarkoitetaan.

Rekisterit kuuluvat nimittäin kilpeen.
Berner diktaattoriksi Suomeen heti. Ei se firma vaan Anne.

Saadaan suhinaa kaislikkoon.
Taas turha ja viittuuntunut tyhjänpäiväinen kommentti, mutta kansan keskuudessa on muodostunut sekoittava termi välimuisti. Välimuistina joskus pidettiin prosessorin sisäistä välimuistia tai välittömässä läheisyydessä olevaa välimuistia.

Siitä se sitten levisi ja nyt välimuisti onkin vain internettiselaimen välimuisti.
Sitten nii saatana...
Muut keinot käyttöön Eemeli... voitko, kykenetkö, haluatko? Voisi olla ilo katsoa. ::)

Tubettajan muutto Sodankylään keräsi miljoonia katsojia https://yle.fi/uutiset/3-10978435

Kannattaa houkutella ihmisiä kurjuuteen.

https://yle.fi/uutiset/3-10975807

Tarkoittaakos tuo taulukko nyt sitä, että missä perijä asuu perinnön saatuaan? Eli onko perittävä kohde aivan mitä tahansa tai missä tahansa, mutta perijä asuu tuolla taulukkokunnassa.

Siitä voi saada käsityksen, että etelässä on sitä pääomaa, notta ajakoot vaan taksia. Vaikka suuret pääomat saattavat olla tundralla ja sitten siirtyvät heltsukkaan perintökaaren kautta.

Tuo kartta on MTK:n juoni. Ja kepun.
Vapaa sana / Vs: Mustalaisia ei syrjitä
: 18.09.19 - klo:13:51
Eiköhän ravintolalla ole oikeus valita asiakkaansa. Perustui se sitten pukeutumiseen, rasismiin tai hajuun.

Kyllähän siltojenalushenkilönkin pitäisi päästä ravintolaan siinä ainoassa asussaan, joka haisee kaikelle mahdolliselle hajulle. Spurgut eivät vaan ole nostaneet mitään meteliä, koska ymmärtävät sen verran.

Eikä ravintolaan tarvitse mennä se rahtihame päällä, kun tiedetään että se herättää pahaa verta. Helpommalla pääsee, kun on ns. taparomani, jolloin kukaan ei tunnista romaniksi. Jos niin ylpeä on pohjasakkaporukasta, että sitä pitää kokoajan tuoda esiin, pitää seuraukset kärsiä.

Siellä sitten jossain tanssilattialla kun joku sen "Be My Loverin" tahtiin alkaa zoomailemaan kohti mekkaa, niin onhan sekin vähän semmosta se. Joku järki pitäis ihmisotuksilla olla.
Tundratuotanto tuhoaa Suomen ilmaston. Paskoja lojuu siellä täällä ja koko touhu on tukien varassa. Viikoittain uuden ropotin hankinnan jälkeen käydään katselemassa uusia traktoreita, vaikka ei osaakaan ajaa niitä.

Ja nyt maidon hinnan ollessa mitä se on, jää kyllä uusi auto ostamatta tässä kuussa. Ajetaan nyt sitten saastuttavalla vanhalla paskalla. Kilometrejäkin on kertynyt jo kolme.

Polttoöljyllä ajetaan postilaatikolle, koska meillä on oikeus jumalan armosta ja autuus ei tule ilman polttoöljyä. Näin jossain sanottiin.

Täällä on viljelty maita ja tuotettu maitoa niin kauan kuin muistetaan. Se on yhtä kuin kaksi ja puolivuotta. Siksi kaikki asiat tuntuvat ikuisuudelta. Muistin kyseenalaisuus johtuu naudan maidon kanssa lotraamisesta.

Laskukoneita hankittiin pelastusarmeijan toimesta kaikille tundralla touhuaville. Nyt hiihtokeskusten rinteet ovat täynnä lätkiä, joista erottaa tekstin casio. Ei kukaan neuvonut. Ei edes neuvo-ohjelma auttannut.

Vapaa sana / Vs: Mutta missä on mtk
: 18.09.19 - klo:11:13
Nämä eriarvoisuudet tietävät väkivaltaisia yhteenottoja. Ja sehän lopulta ratkaisee kaikki ongelmat.

https://youtu.be/8oUXd2Df58U?t=145
99 prosenttisesti Kaikki tässä keskustelussa olevat valitukset tietokoneen huonoudesta johtuu huonosta käyttäjästä . Jos tietokone hidastuu ja jumittelee ,näppikset hajoo,akku ei pidä virtaa tai puhallin huutaa on pääsääntöisesti käyttäjän vika,ei tietokoneen .

Valitettavasti täytyy sanoa, että totta ei tuossa ole yhtään mitään. Ehkä käyttäjä saattaa jotain tehdä tuhoamalla käyttöjärjestelmää, mutta sen ei vahingossa pitäisi olla mahdollista.

Kaikki muu on nykyään massin johdattelemaa. Liian hyvää ei voi tehdä, koska massivirta kärsii.
Kasvintuotanto / Vs: Puinnit 2019
: 17.09.19 - klo:11:06
Jos joka torpassa olisi joku puimurinryskä muutamia hehtaareja kohden ja kuivuri ei olisi pullonkaula, viljaa ei jäisi niin paljoa peltoon.

Nykysysteemi ajaa suurempiin tilakokoihin ja suurempiin yksittäisiin korjuukoneisiin, jolloin korjuuaikaikkuna laajenee.

Tällainen tilanne onkin ristiriidassa niiden änkyröiden kanssa, jotka vaativat korjuuvelvoitetta takaisin. Eli ei ole välttämättä mitään järkeä korjata paskaa tavaraa, koska sillä saattaa olla suurempia ympäristövaikutuksia, kuin korjaamatta jättämisessä.

Julkisin varoin kun homma toimii, niin sillain mennään.
Ehkä se on tärkeintä, että akkurässissä saa toisen käden vapaaksi. Ja saa sitten sitä letkua ohjailla.

Joskus ainakin Milwaukeessa oli paska rasvaliitin. Mut sen kun vaihtaa johonkin parempaan, niin ei mene hermot.

Ja vaihtaa samalla letkun sellaiseksi, että sopii "normaalit" hyvät päät. Jenga alkuperäisessä letkussa sellainen, että hakusessa sopivat päät, helpommalla pääsee kun vaihtaa koko letkun. Ei maksa paljoa ja sen jälkeen löytyy sopivaa päätä vaikka kuinka, ihan normaalit nelileukaiset päät toimii hienosti kun on toinen käsi vapaana pitämään heikommassakin nipassa tai ohjaamaan letkun oikeaan kulmaan. 18V Milwaukeella menee rasva kaikkiin nippoihin, mihin kuuluukin mennä. Ellei mene, jotakin on silloin pahasti vialla.

Ostin tuossa Milwaukeen ja kokeillessani kirosin sitä sen omaa päätä ja ihmettelin kun muut päät ei kierteelle sopinut.

Mikähän kierre siellä koneen päässä on letkulle? Olisiko vaikka linkkiä heittää mistä saisi letkun siihen, missä olisi letkussa normaali kierre noihin perus päihin.

Meet johonkin hytrauliikkakauppaan rässin kanssa ja sanot, että tohon tollanen.
Varmaan tuosta Pentiumin ilmestymisestä alkaen, asiat ovat menneet päin neuvostoliittoa. Jos kuutoskone ei riitä pyörittämään jotain telaketjuhirviötä, laitetaan V8 tilalle. Ja taas jos vaikka hirviön vedettävä kuorma kasvaa, niin laitetaan V12 kone tilalle.

Teloja on ollut kaksi kokoajan ja niiden kokoa on kasvatettu, jos ei löydy pitoa. Kuorman koko on vaan kasvaa, joten lisätään moottoreita hirviöön.

Vasta kun telaketjujen määrä kasvaa niin, että niitä on kahden sijasta tarpeeksi kuormaan nähden ja moottori ei ole liian iso tai pieni, niin homma helpottuu.

Nykyisellä ykkösellä ja nollalla tähän ei päästä. Eli puolijohteen käyttö logiikassa olisi sitten siinä. Mutta se siitä.

Pilkan tekemistä maataloutta kohtaan on tuo ylijuoksutus. Vedotaan vain vanhaan viemäriverkkoon tai pyhyyteen. Jos ne oikeasti haluaisivat vaikuttaa itämeren tilaan, niin tekisivät jonnekin helvetin ison paska-altaan, mihin laskea paskansa. 
Yleensä näissä päästötutkimuksissa on ripaus ideologiaa mukana. Aika hankalaa se on määritellä yleistä kaavaa jollekin päästölle. Tässäkin nyt vaan on se huono puoli, että yleisesti saastuttaja on aina maatalous ja sitä tuetaan sitä varten tehdyllä tutkimuksella.

Eli olettamuksista on tullut faktaa. Sitten perustellaan jotain rajoitetta jollakin sopivalla tutkimuksella, joka on tehty sopivasta paikasta. Tässä tapauksessa sopiva kokonaisvaltainen tapaus onkin eroosioherkkä kalteva savipelto.

Näitä tutkimuksia on hyvä vähän katsella sellaisella maltillisella silmällä ja sen perusteella tehdä omia ratkaisuja omalla tilalla. Jos pelto laskee johonkin isoon viemäriin, niin olisihan siinä hyvä olla jotain suojakaistaa, joka estäisi eroosion vaikutuksen ja liukoisten ravinteiden karkaamisen pellon pinnalta.

Hyviä esimerkkejä ovat konttorihippien tekemät ympäristötukisuunnitelmat, jotka nauretaan lyttyyn heti kauden alkaessa. Aika kauan on ollut sitä, että kun luodaan ympäristöehtoja, niin niitä joko muutetaan tai poistetaan kokonaan, kun huomataan että käytännössä maajussit löytävät sen yksinkertaisen porsaanreiän.

Sitten koko "hyvä" ajatus menee täysin perseilleen ja taas virkamiehiä viituttaa. Ja koska kyykytys ja sanelupolitiikka on mitä on, niin viljelijöiden kunnioitus näitä "paperilla hyvä" toimenpiteitä kohtaan on pyöreä nolla.

Eiköhän se markkinatalous ole se paras tekijä estämään turhien tuotantopanosten liruttamisen itämereen. Ja puhdistamopäästöt ovat vain niitä voi voi hitsejä, joille ei voi mitään, koska muussa tapauksessa hakerekat tukkisivat pyörä- ja kävelytiet, mitä ei voi sallia. Potkulaudoillakin olisi vaarallista kulkea, koska ilmastonmuutos tappaisi ilman niitä kaikki.

Eli helposti saadaan myytyä ihmisille sitä propagandaa eri näkökulmista. Se kenen näkökulma on paras ja kaunein, perustuu usein huutamisen ja riehumisen määrään.
Sivuja: [1] 2 3 ... 40