Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: [1]

Viestit - Kotivaara

Metsätalous / Vs: Apulantaa taimen kanssa
: 04.06.20 - klo:21:40
Täällä päin paljon boorinbuutos alueita. Olemme sotkeneet noin 300-400 g perus jauhemaista solubooria ( olikohan 1/4 osa booria) noin 10 litraan maalipönttöön peltolannottetta. Tämä seos vakkaan ja nyrkillinen 3 - 4 taimen läheisyyteen laikulle ( ei taimen päälle ). Kokemuksien mukaan kuusentaimet selviää paljon paremmin heinien kanssa kilpailemisesta. Eikä ole pakko tehdä samana vuonna istutuksen kanssa, vaan seuraava kevät / kesä näyttäisi kokemuksien mukaan olevan hyvä...
Kun taimen latvan saa kasvamaan alussa nopeasti, myös juuret kasvaa nopeasti. Isoilla juurilla taimi saa paremmin maasta tarvitsemansa. Tai näin olen sen ajatellut menevän.
Kappas.. Opin lopultakin lukemaan Sähkökytkentäkaaviota oikein. Alkuperäinen asennus on plussassa ja akun kengältä lähtevä hieno johto menee 5A sulakkeen läpi merkkivaloille ja autocontrollille. Jospa se tuolla tulee kerralla oikein.. Kiitän.
Kyseiseen laitteeseen on tarkoitus asentaa päävirtakytkin manuaalisesti käytettäväksi koneen kylkeen. Tuleeko ongelmia ajotietokoneen kanssa, jos laittaa suoraan miinuskengän johdon väliin? Olisiko vinkkejä....


Muistelen, että MVtavaratalossa oli oikean kokoisia lautasia myös ilman reikiä.
Pitäisi kokeeksi porata kuluneeseen OFAS:in lautaseen testireikiä. Ei tulisi tilattua liian optimistisena lautasia, joita ei pysty hyödyntämään.
Plasmaa ei tullut itselle mieleen kokeilla reikien tekoon. Epäilen vaan, etten saa osumaan oikeille kohdille.

Toinen ongelma on, että istuuko nuo tarvikelautaset riittävän tiiviisti laakeripesää vasten?
Tiiviste on TEMPON laakeripesän sisäreunassa, joten voisi toimiakin.
Mie voisin olla myös innokas tilaamaan toiselle akselille uudet lautaset. Jos OFA:lta saa hintatietoa.

Saisikohan noihin viron mvtavaratalon lautasiin porattua reiät, jos esilämmittää porauskohdan ?
Voi tietysti mennä karkasu piloille..
Sivuja: [1]