Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: [1] 2 3 ... 22

Viestit - mustaviiksi

Nykyisenkään lain mukaan kunta ei saa pakkolunastaa maata ansainta tarkoituksessa. Eli tuo 21000€/hehtaari hinta on alihinta jos se hehtaarin tontti myydään 100k€/hehtaari. Eikä ne ytontit taida olla edes puolta hehtaaria.
https://blogit.iltalehti.fi/pauli-vahtera/2019/04/10/keskituloinen-perhe-maksaa-veroja-74-tuloistaan/

Tuossapa käytännössä ongelma. Vaikka en nyt ihan kaikkia laskisi veroiksi, mutta pointti on oikan suntainen. 3000€/kk tienaa käytännössä saman kuin se joka on fatan/kelan/sossun/sttk:n luukulla.
Vapaa sana / Vasemmistoliitto ja 800€/kk!
: 15.02.20 - klo:21:39
-800€/kk
-asumistuki
-toimeentulotuki

Käykö nämä täysillä?
Vapaa sana / Vs: Lakko vai lomautus.
: 21.01.20 - klo:14:27
Kerralla työsulku vuoden loppuun. Kyllä ne alkaa juhannukselta soitella pääseekö takaisin töihin, kun kesälomat alkaa painaa päälle ja meni lomapäivät.
Mutta kyllä siellä tulee jotain hömpäntömpää että suojatyöpaikat mopotieemeleilllä säilyy.
Kerätäänkö maitoa työaikalain hengen mukaisesti, vaiko tikut silmäluomien alla.

Kyllä!
https://yle.fi/uutiset/3-11158003

Senhän voi tilan kilpailuttaa. Maksaako naapurit enemmän kuin omat kersat.

Niin voihan sen hoitopaikankin kilpailuttaa. Ainakin kunta voi kilpailuttaa kuinka isoon pa...skaan hukkuu.
Taas oli maaseudussa juttua https://www.maaseuduntulevaisuus.fi/maatalous/artikkeli-1.785868

Onhan tuo rakenne suunniteltu aika hälläväliä asenteella. Kummankin puolen pultille tulee toispuoleinen kuormitus korvakon puutteen takia. Kaiken lisäksi pultti vielä OHENEE jengan kohdalta :-[.

Mutta hyvä että maaseutu on tarttunut asiaan, monihan on ajellut tietämättömänä tuosta "ominaisuudesta". Kannattaa tosiaan myös huomata käytettyä ostaessa onko öljypohja vaihettu uudenmalliseen, viimeisimmissä koneissahan on jo lisätty se toinen korvakko.

Valtra on kyllä hoitanut tuon akselien putoamisen todella huonosti. Oikea ratkaisuhan olisi ollut kutsua kaikki riskirakenteella olevat koneet huoltoon öljypohjan vaihtoon. Valtra ei vieläkään myönnä suunnitelussa olevan virheitä vaan "asiakas on laiminlyönyt koneen huollon". Tuossa tuoreimmassa maaseudun uutisoimassa tapauksessa kone oli käytetty merkkihuollossa. Ohjekirjakaan ei kerro mitään toimenpiteitä akselin pulttien huoltoon.

Se on sitä suomalaisten ay-duunareiden ylenkatsomista viljeliää kohtaan joka ei ole edes heidän mielestään ihminen. Sama Sampon takarenkaan kanssa. Ei ongelmia vaikka niitä lentelkee harva se päivä puintikaudella.
Vuodesta 1995 on huudettu että juoskaa viljeliät kovempaa ja vi....tu että tehkää se läävä paalimuovista ja heinäseipäistä. Nyt kun muidenkin juoksu talkoisiin pitäisi osallistua alkaa itku.
Jokos sää oot eläkkehellä. 😉
Tää oli vihje aloittajalle. Täällä 60 jo rikki, mutta täysi eläke vasta parin vuoden päästä.
[/quote]

Ei sepe oo eläkkeellä Veronmaksajien holhouksessa se on.
Ootakaahan kun demarikakeliviheripakelit huomaa että sähköauton voi ladata voimaasiasta adapterilla ja aurinkokennolla Teslan akulla tuottaa siihen ohi verkon virtaa n.6-8kk. Alkaa kakelidemarisinilipunaliviheripakelisepelit huutamaan että tiipiihin muutettava korpeen.
Ja kansa maksaa, hölmöimmät vapaaehtoisesti.
Valtio tulee tarvitsemaan jatkossakin veroeuroja ja vieläpä enenevissä määrin.
Kiitos vasemmistohallituksen, ellei joku sitä ymmärrä pian kaataa.

Vaikka ostat kuinka uudenaikaisella tekniikalla varustetun, jokaiselta autoilijalta osansa tullaa ottamaan.
Tavalla tai toisella.
Tievero yksi elementti ja sähköautolta saadaan otettua enempi, jos energia halvempaa.

Kato! kokoomus idioottikin herää. Pöljin keksintö maailam historiassa on se mitä Suomessa Lipposen sinipuna keksi. Tuloveron lasku ja kulutusverojen ja pääomaverojen nosto.
Vapaa sana / Vs: Viljakauppasopimus
: 29.12.19 - klo:14:14
Kiinnittämistä ja viljelysopimusta markkinoidaan sillä, että viljelijä saa aina korkeimman mahdollisen hinnan, rukiistakin aina 220 euroa, jos vaan sitoutuu. Toimituksellakaan ja sen laadulla ei ole kovin tarkkaa, jos tavaraa tulee vähemmän, ei ongelmaa, ja jos tulee oikein suuri sato, ottavat ylimäärän suopeasti samalla hinnalla kuin se sopimusmäärä oli. Viljelijään myös luotetaan, että laatu on huippuluokkaa.

Tämä siis takaa 200+  - hinnat sopimusviljelijöille näissä kovissa hintaheilahteluissa, käteiskauppamyyjät häviävät aina ja maksavat sitten sen hyvän hinnan sopimusasiakkaille. Eli käteiskauppaa käyviä luusereita tarvitaan, muuten kiinnitysköydenvedossa on vain yksi irtopää eikä ole toista päätä, mistä se hinta voidaan kuitata.

Oletan, että kaikille kuitenkaan  ei riitä sopimuksia, ehkä noin kolmasosa viljasta menee viljelijä voittaa aina -sopimuksin, 2/3 saa sitten mustanpekan. Ei viljakauppa voi tehdä loputtomasti tappiotakaan ?  Voi olla, että Suomessa ei edes ns. basis elä suurien markkinoiden mukana, vaan täällä se saattaa olla vain  työkalu, jolla ostaja sitten kuittaa nämä VIP-sopimusten tappiot, pudottamalla Basis-arvon esimerkiksi  miinus 50 euroon tarvittaessa. Basis on ollut positiivinen noin seitsemänä kuukautena 55 kuukaudesta, kun tarkastelin VYR:n sivuilta. Pienimmillään -50 euroa.

-SS-

Peruslähtökohta, jotta viljassa ja maidossa ei markkinatalous toimi.
Viljan pitää olla mahdollisimman halpaa, jotta ostosopimukset varmistavat.
Maito mahdollisimman kallista, kaikkine etuisuuksineen, on markkinatilanne mikä tahansa, poliittinen suojelu.

Katsotaan nyt ensisyksynä rukiin hinta. Joku myi ylimääräisensä 170 ekee tonni elokuulle.
Mutta voipi olla, jollei syksyn hinta ole vapailla markkinoilla selvästi yli tuon, voipi kylvöt jäädä hintsuiksi.
Varsinkin kun teollisuus taas opetti, mitä reilu viljakauppa tarkoittaa.

No siksihän meillä on höpöpöpösöpöheinä sopimuksia.
ööööö, nyt ei miulle ainakaan selvinny yhteyttä..    kerrotko pihvin?                 valtun laatu nyt tietetään..

Saitin desantti vaatii että pitäsisi tuontiruualla saada tehdä Suomalaisia laatu koneita joita viljeliän on pakko ostaa.
Sivuja: [1] 2 3 ... 22