Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: [1] 2

Viestit - tepperi

onko kellään traktorissa nuita ylläpitolatureita käytössä esim. lämmitinkäytön kaverina?      on sen verta jo nuita sähköhärpäkkeitä vehkeissä että kait jo kohta tarpeenkin.   ainakin lyhyissä käytöissä.

on . kytkin sen lohkolämmittimen johtoihin. defan töpseli vain kiinni koneeseen jolloin lähtee lämmitus sekä laturi päälle.

Ei paras kytkentä malli, ei parissa tunnissa joku 6A laturi tee ihmeitä, varsinkaan kylmään akkuun. Laturille aina virta, ohjataan sitten se lämmitys päälle Defan tms boxin kautta.
Ei tuo huono systeemi ole . Pikkunenkin lisälataus herättää akun mukavasti toimintaan .
Defan systeemi toimii hyvin .

tuo onkin tarkoituksena.
ai sori.  luin väärin tuon.   mutta kyl nuo osat kait euroopasta tuloo aika nopsaan kuin suomessa.   ainakin joillain osat on nopiaan kotona kun tilaa enne puoltapäivää.   ja ei kait noita valtun osiakaan ole hirveesti suomessa kun on niiin monta alihankkijaa ulkomailla.

kyllä ainakin tuohon otsikon valtraan löytyy osat kuin osat suomesta
onko kellään traktorissa nuita ylläpitolatureita käytössä esim. lämmitinkäytön kaverina?      on sen verta jo nuita sähköhärpäkkeitä vehkeissä että kait jo kohta tarpeenkin.   ainakin lyhyissä käytöissä.

on . kytkin sen lohkolämmittimen johtoihin. defan töpseli vain kiinni koneeseen jolloin lähtee lämmitus sekä laturi päälle.
oisko nuissa yhtä huomattava hyöty kuin esim tästä: http://www.gigapower.fi/gigapower.html    ;D
valtra on ainakin varma nuilla tunneilla, tai osia löytyy kyllä jos jtn hajoaa. normaali käytöllä ei pitäisi isompia olla.. muuten tekniikaltaan huomattavasti yksinkertaisin nuista neljästä. ja karuin
Kasvintuotanto / Vs: Rapsi
: 05.10.19 - klo:16:22
Mää oon varmaan 10-vuotta jankuttanu savikan turhuudesta.

Vasta nyt alkaa kansa uskomaan että öljykasvien viljely on typerää.  :o

Mitään hyötyä siitä ei ole maalle tai kukkarolle, yhtä v itun pään hakkaamista seinään. Niinä harvoina vuosina kun se jotenkin onnistuu niin seuraavat päin persettä menneet vuodet syö sen onnistumisen katteen.

jep.. rypsi onnistuu hyvin noin joka viides vuosi, jos muuten kasvustot hyvät niin puinti saattaa venyä kevään puolelle..  ::)
https://www.tori.fi/uusimaa/John_deere_61972864.htm?aw=1

ei ihan nettikoneesta,mutta ilmoituksessa tärkeimmät tiedot mainittu ::)
En tiiä saako mainostaa mutta tuota linkin ainetta on tullut käytettyä autoihin ja traktoreihinkin. Tulee mielettömän hydrofobinen pinta. Suihkupulloon on laittanut pikkuisen ja loput vettä. Voi suositella lämpimästi. Muitakin vastaavia löytyy markkinoilta vaikka kuinka paljon. Kärcherin märkävahaakin oli aikaisemmin, mutta tämä on ihan eri planeetalta.
https://www.autodude.fi/tuote/king_carthur_quickcoat/

kauanko tuo pysyy pinnalla, kestääkö monta pesua?
halpa ja kallis akku näkyy kestävän saman, eli parivuotta.
miten olis joku 6030 sarjan jontikka.. esim 6930? ihan kestäviä ja käteenkäypiä vehkeitä. keppilaatikolla lopen aika yksinkertainen kone jolla tekee homman kuin homman.
Kasvintuotanto / Vs: Rapsi
: 28.07.19 - klo:19:57
Oma öljykasvihistoria on niin surullinen että sille tuli loppu. Ei tuu mitään jos on päivätöissä eikä kerkee käymään kuin max kerran viikossa pellot läpi. Kahdesti ollut rypsiä ensimmäisen ja viimeisen kerran.

2014  Rypsi 1250 kg   455€ ( sadon arvo)
2017  Rypsi 1320 kg   474€

Jokaisena vuonna viljelemäni  Kaura on antanut 650-850€ sadon pysyessä suht vakiona ja pelkkiä gramma-aineita ruiskuttaen.  Öljykasveissa korostuu tämä ammattiosaaminen jota itsellä ei ole.

Mitähän se ammattiosaaminen sit käytännössä on? Sitäkö että jaksaa päivystää ruiskun kanssa 24/7 vai sitä, että tietää milloin sinne pellolle pitää mennä ruiskun kanssa ja milloin ei?
Itse olen saanut vain kerran yli 2 tonnin sadon, olen todennäköisesti tehnyt aina samat toimenpiteet kuin ns. osaajat, jotka paukuttaa joka vuosi yli 2 tonnin sadon, tosin mitään eläinten lantaa ei ole saaneet pellot, että olisko se siinä se ratkaiseva ero, mut toisaalta, ei se voi olla, koska niitä yli 2 tonnin satoja saadaan myös ilman eläinten lanta-apua.  Onko sit vaan niin huonot maat? Se yli 2 tonnia tuli ekana rypsivuonna, kun olin lopettanut sian kasvatuksen, ja tais maassa olla vielä paukkuja riittävästi monivuotisen sianpaskan levityksen jäljiltä.

voisko se "ammattiosaaminen" olla siitä kiinni miten paljon laitetaan euroja lannoitukseen.. :P
juu, huomasin tuon kanssa. ei sitä niin puhtaaks saa että kelpais ja ei kiinnosta kakskomponeteilla alkaa maalaan.   jopa uus varmari käyny mielessä.     

uus pomon juottovaunu tulis suunnilleen yhtä kalliiksi.. ainakin jos oot juottovaunua tekemässä?
onnistuuko tuommosella fusion 1 kuivanheinän paalaus, vai pitääkö tehdä löysiä paaleja jotta pyörii ja tulee ulos kammiosta?
200 hevosta ei oo liikaa.,ainaki jos on mäkiä ja hyvän hydrauliikan tuoton vaatii kans..

tyyppiviosta  ei oo kokemusta ainkaan toistaiseksi
Sivuja: [1] 2