Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: [1]

Viestit - KJK83

Missäs firmassa kannattaa säiliö peruskunnostaa? Äkkiseltään löysin 3 liikettä: Nikkasen Konepaja, Farmtools ja Fuel Cont?
Nyt alkaa näyttää siltä, että vihervasemmisto ottaa vaalivoiton ja alkaa jakamaan kurjuutta maaseudulle :(  Nyt pitää ottaa aikalisä investointien suhteen siksi aikaa, että näkee mitä tulevaisuus tuo..
Kiitoksia, tässähän on tullut paljon hyviä neuvoja :). Itsellä luomu emolehmätila, niin pitäisi saada kerta-ajolla herne lannoitepuolelta, vilja kylvöpuolelta ja heinänsiemen hs- puolelta. Ja paljoa ei kannata koneeseen uhrata, kun pääosa on heinällä.  Tumen tehtaalta taitaa saada kulutusosat suhkot edukkaasti hommattua, jos pitää ostettavaan koneeseen niitä vaihtaa. Tässä on muutama ehdokas nyt harkinnassa, päivitän tilanteen lähipäivinä, kun asia etenee!
Olen tuollaista tumen hkl 2500 konetta katsellut. Sellaista kyselisin teiltä, että mitä niissä pitäisi tarkistaa jos tilalle asti menee konetta katsomaan? Kevythinattava, jyräpyörät, hs-laite saisi koneessa olla.

Kiitos etukäteen neuvoista :)
Eipä vielä ole tuhatta ha niitetty, joten pehmenemisestä en osaa sanoa. Kannattaa kysyä myyjältä jonkun numeroa, joka olisi ajanut em. määriä. 
Samasz 340- leveä hinattava niittomurskain ollut käytössä vuodesta 2012 alkaen. Omat+ jonkin verran urakointia niitetty. Tosi hyvä jälki kaikenlaisella heinällä, ainoa jos kova kokoviljaherne, niin pikkasen takertuu koneen reunaan ja silloin jää pitempi sänki. Myös kevennys toimii hyvin, ei ole tarvinnut terälappuja vaihtaa, muutakun kulumisen takia. Muuten toiminut hyvin, paitsi toisen puolen nostosylinteri uusittiin takuuaikana.
Onko kellään kokemusta kronen swadro 761 mallisesta karhoittimesta? Keskelle karhoittava ja työleveys 7,6m. Kerkiäisi vielä ennen rehuntekoa sellaisen esim. saksasta uittaa :)
Juu savikka pääsi liian isoksi kasvamaan, että aine ei enää siihen tehonnut kunnolla.
Itsellä oli pari vuotta sitten virnavehnä seos suojaviljana. Savikka valtasi pellon muutama viikko kylvöstä ihan kokonaan. Ruiskutin pellon basagran sg :llä, ehkä liian myöhään kun en mainittavaa hyötyä nähnyt. Mutta sitten virna otti vallan ja kasvoi melkoisesti. Paalasin kasvuston heti kun ukkoskuuro veti kasvuston lakoon. Toista satoa virna ei kasvattanut.
Kasvintuotanto / Harmonie puna-apila
: 06.01.16 - klo:09:34
Terve. Onko kellään käyttökokemusta harmonie puna-apilasta, kun sitä Older kauppaa.. Apilaa käyttäisin säilörehunurmessa. Ja kuinka tuollainen itää, jos vetelis viskalla lumelle tai heti sulamisen jälkeen?
Ok, hyvä tietää! Ilman muuta suomalaista, jos samaan hintaan saa :)
Onko kellään kokemuksia silotiten 3- kerros muovista? Säilyykö samanlailla, kun 5-kerros muovilla tehdyt.. Olisi vaan agrimarketin verkkokaupassa tarjouksessa 73,90€ rulla.
Juomakuppien jäätymiseen auttaa, kun laittaa kupin alle tyhjään tilaan vakiovastuskaapelia pari metriä kiepille. Itsellä jäätyi nelsonit -20 asteessa ennen- nyt ei enää mitään ongelmaa.
Sivuja: [1]