Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: [1] 2 3

Viestit - kölli

Ois tarkoitus hoitaa kaikki kylvöt samalla koneella.Täydennykset ja multaan kylvöt.Tuntuu että se hara ois tärkeä ja jos sitä vielä pystyis painottaan hydraulisesti.
Onnistuuko nurmien täydennyskylvö jyrällä jossa etuhara ja kylvöyksikkö ja onko kukaan raatilaisista rakennellu kyseistä konetta itse? Houkuttaa tuo itse tekeminen kun kyselee valmiin hintoja esim.kivipekka ja he-va.

Onko kokemusta esim.He-van crass rollerista? Koneella pitäs pystyä kylvämään multaan ja nurmeen (paikakylvö).Kylvö ja jyräys tarttis hoitua samalla ajokerralla ja leveyttä väh.6m.
Hervastille:Niitä linkotunteja en ole laskenut mutta,kahdet hammasterät menee talvessa.Toki niiden kulumiseen auttaa kun ei ole tukijalkoja ollenkaan.Etunostolaitteessa käytän nivelauraa ja pääasiass metsä/mökkiteitä putsailen.pisimmät hieman yli 30km.Esko on nyt 5 talvea vanha ja 4 talvea urakoitu....
En kyllä käsitä tuota Hukin kehumista.Itse merkkiä kokeilin ja vaihdoin esko 3292.seen.Hydr.lisäsiivillä leveyttä heiman yli 3,5m Ja olen kyllä sitö mieltä lelu se huki on. Esim. oikean puolen torvi niin matala että,korkean penkan yli ei lunta saa lentämään.....muutenkin liian kevyt isolle traktorille.
Kylvöalaa 40-60ha ja pelkkää heinänsiementä.Minkälaista konetta suosittelette vähin ois tarvetta myös paikkakylvöille.Amazonen 4m nostolaitekone harkinnassa, mutta tarvii vielä sen jyräämisen.Onko kokemusta kyseisestä koneesta? Miten esim.junkkarin simulta soveltuu heinänsiemenelle sillä kun saisi kaukana oleville lohkoille samalla apulannan.Kylvettävät maat ovat pääasiassa turvemaita.
Tuontikoneita on monilla,mutta onko kukaan hoitanu kauppaa itse?
Kiinnostaisi tietää minkälainen savotta on traktorin tuonti esim.saksa,Ranska,
tai vaikka virosta.Ainakin isot yli 200hv ja alle 2000h ajetut traktorit kyseisissä maissa edullisempia.
Mikä nuissa japsilaisissa niin kiihottaa???? Laita Dodge.
Sinuna miettisin europrofi 5.Itellä ollu käytössä 7vuotta ilman remontteja.Hydr.letkuja vaihdoin 2kpl mutta ei muuta.Vaunu oli vm.05.Hinta ei varmaan paljoa tuosta 3.sesta nouse ja vaunu on varmasti parempi.Nykyinen vaunu on myös pötikkä.
On kyllä melko poljettuja hintoja.Kyllä traktorille lumihommissa pitäs saada se 60e/h.Ymmärrän kyllä että varsinkin etelämpänä on kilpailu kovaa ja aina löytyy halvemmalla tekijöitä.

Lämpöä näissä ledeissä piisaa myös lasille, eli puheet ledien heikosta lämmöntuotannosta ja lasin muurautumisesta voinee unohtaa. Lumisateessa valoja säädellessä ei muurautumista kyllä tapahtunut kun lumi suli samantien.    Tuomosta luin käyttäjäkokemuksista
Itellä on jo kaikki työvalot vaihdettu lediin. Aurahommissa kaipaa vaan valoa sinne kauemmaskin ja ne valot pitäis nimenomaan olla keulassa.Katolla yhdet lisäpitkät mutta lumisateella niitä eivoi pitää päällä.Etumaskiin kun läsäyttäs kunnon ledit niin ei lumisade ja pimeys haittais.
Onko kokemusta ledi lisävaloista esim.   http://www.erikoistekniikka.fi/tuote/led-lisävalo-35w-luminalights-x-ref-12-5-9-32v-ref12-5-9-32v/3010130010/
Mitähän öljyä valtra käyttää CR. moottoreissa.Voiko käyttää esim shellin öljyä jos API.luokitus sama?? Mitä öljyä käytätte talvisin?

Eikö Valtran ohjekirja määrittele öljylaatua?

Valitse ACEA-luokituksen mukaan laatu.

Ohjekirjassa on kyllä api luokitus.Jostaki kumman syystä käskee käyttää valtran öljyjä :)

On vain sinne valtran myymälään melkein 100km matkaa.
Sivuja: [1] 2 3