Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: [1] 2 3 ... 32

Viestit - eevertti

Ei pyöri kun ei oo peittausaineet vielä tullu. Ja on niin kylmäkin.
Metsätalous / Vs: Klapisäkit
: 17.03.19 - klo:20:15
Eikäku uittokalustoltahan niitä tilasin. Niissä on sellainen "kansiläppäkin" joka tosin saisi olla hivenen suurempi.
Metsätalous / Vs: Klapisäkit
: 17.03.19 - klo:18:41
En tiedä halvimmista mutta sellaiset jotka on kauttaaltaan "kärpäsverkkoa" olen todenut hinta/laatu-suhteeltaan parhaiksi. Säkkikaupasta taisin viimeksi tilata. Ei niissä isoja eroja hinnoissa ole jos ei ihan sadoittain kerralla osta.
Fiat/new holland (vanhemmat) akselit napsuu poiki jos raskaalla kuormalla joutuu vekslaamaan paljon eteen ja taakse.
Kasvintuotanto / Vs: Peltotuhka
: 14.03.19 - klo:20:51
En tiedä laillisuudesta mutta oli kyllä syksyllä niin pölyävää että en tiedä kannattaako hangelle ajaa. Ei ainakaan kovalla tuulella, ja mielellään saisi olla muutama tyyni ja aurinkoinen päivä levityksen jälkeenkin.
Ei ei ei ei ei!
Kyllä nyt vesistö rehevöityy ja kalat kuolee.
Oho. Saakelin iso kärry sulla. Mun täyttövaunuun menee siementä 6kuutiota ja lannoitetta vähän vähemmin. Sen vähä reilu 10ha. sillä pääsee. Nyt tietty jos kylvökoneenkin täyttää kotona niin silläkin pääseesen 3-4ha. Entisellä nostolaite tumella kun ei kylvänyt kuin sen vajaan hehtaarin.
Oon muuten ottanu jussiruuville syötön kylvötraktorista niin ei tartte vaunun veturia starttailla vähän väliä. (saa 70lukulainen huilata päivän) nyt täytyy sekin miettiä uudestaan. Letkut ei taida muuten edes ylettyä täyttövaunun veturiin.
Kasvintuotanto / Vs: Peittaus
: 09.03.19 - klo:19:35
NEPEllä peittaan samalla kun lajittelen. Eli Ruuvilla kärriin lajittelijalta ja nepe ruuvissa kiinni. Vaihdoin ruuviin hitaamman sähkömoottorin, muistaakseni 800r/min. Tykkään kun ei tartte pellolla puljata litkujen kanssa.
Tuo pieni nosturi kylvökoneen aisalla vois olla harkinnan arvoinen juttu. Siemenet saisin täyttövaunusta ja säkit sitten nosturilla. Kylvökone on muuten Multiva. Luulisi tuon aisan nosturia kestävän.
Juu, en omista kurottajaa enkä jontikkaa (niin paitsi puimuri on peura).
Täyttövaunussa on kyllä jussiruuvi muttamietinettä jos laittaisi täyttövaunuun pelkästään siemeniä ja lannat sitten jotenkin muuten. Saisie nemmin tavaraa pellon reunaan. Mutta kaipa se on tosiaan paras tapa käydä välillä kotona lataamassa vaunu kuin että ripottelisi lannoitesäkkejä vähän sinne ja tänne.
Milläs tavoin porukat täyttää kylvökoneensa? Kylvöalat on kasvaneet siinä määrin että päivitin kylvökoneen hinattavaan malliin. Tähän asti olen täyttänyt nostolaitekoneen täyttövaunusta mutta nyt mietin että jos laittaisin täyttövaunusta pelkät siemenet ja apulannat sitten erikseen mutta miten? Etukuormain traktoria ei ole käytössä eikä kaivurillakaan (jolla vaunun täytän) oikein voi ympäri pitäjää rytyytellä. Jonkinlaisia vanhoja nostolaitekiinnitteisiä suursäkin nostimia olen joskus nähnyt myynnissä (ylö tms.) Toimiskohan sellanen.
Asennusliima ja ruuveja. Hyvin pysyy.
Tuota, mitenkäs neliveto toimii jos eessä 28 ja takana 42.?
Kasvintuotanto / Vs: kevään kylvöille..
: 18.02.19 - klo:17:12
Viime vuonna meni 640. Vaikkakin vähän enempään pyrin. 800 kuulostaa aika paljolta. Millasella rivivälillä kylvät?
Sivuja: [1] 2 3 ... 32