Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: [1] 2 3 ... 74

Viestit - John Ferguson

mutta menöökö nykyautot ihan mukisematta mäjelle samasa lastissa?   mitä näyttää kulutusmittari?
Menee, koska voimalinja on huippuunsa hiottu. 40v aikana kuitenkin tapahtuu aika paljon edistystä. Ja vähemmän näyttää, koska polttoaineensyöttö on sylinterikohtainen ja tarkkaan seurataan tarvetta.
ja nykykoslia ei tartte hinurilla siirtää??   kyll ite olen ajannu yli 230 tonnia ajetulla 55 unolla ja ei kertaakaan jättänny tielle..  ja yhen kerran pihassa vaan sammu ja sit ihmottelin ku ei lähtenny käyntii ollenkaan.   virranjakajan akseli poikki.   muuta vikaa ei löytynnä..  ja osat halpoja;  takajarrusylinteri markoissa 12 vuonna 96.     katastuksesta kerralla läpi..   mutta miksi nuita nykykoslia pietään turvallisina ja silti porukka sit ajaa kuin naulapäät.    tuolla puimurilla ja traktorilla tiellä näkee tosi mahtavia ohituksia..    eikö net kulje yhtään kovempaa kuin em. värkit?
Vaggilaisten ja Nissaneiden (ja muiden halpojen ranskalaisten) ongelmia nuo tielle jäämiset. Hinurinkaan kyydissä ei ole aina tielle jättänyt auto, voi olla myös kolaroitu kylkeen jne.

Ja kyllä nykyautot on turvallisia. Ajappas Unollas seinään vaikka 60km/h niin teen saman perässä omalla autollani. Ai niin, se ei edes anna ajaa seinään, vaan vetää liinat kiinni.  ;D
mutta kyllä miusta jo aikasemmin on autojen tekniikka ollu ihan luotettavaa.     kaverin 127 fiude mittarissa 220 000 ekan kerran kone auki ja ventiilien tasaus..   luopu kun heilahti 300 tonnia mittariin.     ( ei menny katastuksesta läpi kun jalka meni..  läpi )
8v vanha Mersu 325tkm ajettuna huomautuksitta katsastuksesta läpi ja 2v tuli ajoaikaa, sai vielä 12500€ rahaakin kun myi pois. Siinä oli vähäruokainen, mukava ja luotettava auto. Jos ei auto 300tkm kestä moottorin ja voimansiirron osalta, niin se on paska. Tuohon lukeutuu melkolailla kaikki Vag autot 2005-2016 ajalta.  ;D
Ei kun kyllä ne 70-luvun autot oli parhaita.  ;D

Kyllä se niin on, että kun perseensä laskee vaikka 10v vanhaan Lexukseen (puhumattakaan uudesta) niin ei voi kuin ihailla kuinka paljon on kaikkea hilavitkutinta ja matkaa mukavoittavaa teknologiaa. Ja on luotettava auto.
jaq muka toimii okei..?    onko taas se kuuluisa trolli?        itellä jo etukuormaajan sähkölohko vihoittellee joskus talvella...
Niin, tiedustelin siis, että niinkö saatte sähkövikoja koneeseen, että pesette ja lyötte saman tien perään ja ei kun kovaa ajoa. Meillä ei pestä ikinä, puhalletaan vaan paineilmalla, rasvataan nipat ja öljytään pinnat talvea vasten. Ei ole sähkövikoja. Ja koneet säilytetään hallissa.
ja syynä se kuuluisa sähkövika.  just tosa yks kaveri kertoi kuin oli kone halvantuna kun pesi sen..   ihan kiva kun vielä pertai.....
Omaa tyhmyyttä kun pesee koneensa. Paineilma ja öljy on ainoat mitä sähköjä sisältävät koneet tarvitsee. Kaikenhan saa rikki kun tahallaan rikkoo.
Miten saatte sähkövikoja koneisiin noin niin kuin ylipäätään? Kylvökoneet, paalaimet, apulannanlevittimet toimii sähköllä, eikä ole ikinä ollut vikaa. Säilytys taivasalla ja vesisateen jälkeen heti liittimet kiinni ja nupit kaakkoon?
köpsintä on tuo kun net samat pellot on kylvetty jopa hepoivetoisilla..   mut nykyään ku ei jaksa/voi/eukko ei anna istua kopissa sitä tuntia pitempään kevättöillä.     mutta kyllä nuo ihmeesti katon allakin sähköhärpäkkeet kerää kosteutta ja toimintahäikkiä jos ei nyt vakiolämpö tiloissa halpuuden vuoksi pidä.   5-9 vuotta mikään koneen iäksi.   jos vain pikkasen huoltaa.   mut sähköllä se 3-4 vuotta jo tiukkaa..

4vuotta ja sähköt ei toimi, höpö höpö.
Itsellä pikku ruiskuna amazonen uf1200 vuosimallia 2001. Eikä vielä ole ollut mitään vikaa, vaikka ei edes ole joka vuosi perässä.
Oksalla puskee taas pelkotiloja. Liekö tulee sähköjä edes omaan mökkiin?
Onko Jontikan huolto nykyään vaan lasi palatsi huoltamoiden hommia? Ennen oli tälläkin alueella sopimushuoltajia. Nyt on merkit revitty alas ja palatsi  huoltamon auto käy kotona tai sitten "huollettava" matkaa lasi palatsiin. Sivullisen mielestä viettävät "huollossa" aikaakin ihan mukavasti. Saattaa sesonki vaihtua toiseen lainavehkein.
Jos edes saa lainavehjettä Hankkijalta.  ::) Hyvä syy vaihtaa merkkiä.
Kyllä se mokkulan uros Usb istahtaa siihen läppärin naaras Usbiin, kun sen vaan laittaa oikein päin. Jos kyse taas tabletista, niin ei mokkulat liity suoraan. Silloin pitää napata asetuksista wifi päälle ja asetuksista etsiä verkko, syöttää salasana ja käyttää nettiä tyytyväisenä. Pellolla ei nettiin pääse tabletilla jos ei ole 3g/4g liittymää ja sitä et saa, jos ei ole sim kortille paikkaa.
kattooko kuin moni töllöä netin kautta?   ite en moiseen kyllä sorru,  ei pahemmin kyllä tuolla muutenkaan kulutusta...
Oksa kattoo mainokset?  ;D Töllön kautta voi katsoa vaikka Netflixin tarjontaa, kun sen kytkee nettiin (ei toimi sun kuvaputki televisiossa).
Dna:n tolppa on 400m päässä ja kyllä vaan yhteys pätkii kun kuormat on suuria ihmisten töistä tullessa. Samoiten vesisateella, sumulla ja lumisateella yhteys pätkii.

Vaikka tolppa on lähellä, voi olla että tolpan antennit on suunnattu vähän muualle.  Voi myös olla käyttäjämäärään nähden alimitoitettua tekniikkaa, viallisia laitteita tai ahdas yhteys tolpalta eteenpäin. Radiotie on aina arvaamaton mutta ei se ole teknologian vika jos sitä on käytetty säästellen tai puutteellisesti. Jos välissä ei ole vuoria tai vastaavia niin 4g/LTE-tekniikalla saa melkoisella varmuudella riittävän hyvän yhteyden 400 m päähän jos vaan halutaan ja yritetään.

Päätelaitteeltakin saatetaan sitten vaatia jotain jos korkeaa luotettavuutta haetaan, verkkokaupan halvin kiinalainen laatikko ei välttämättä ole se paras.
Ei kosketa enää minua, kun kuitu tuli vuosi sitten. Samalla kuorma väheni hieman, niin varmaan pelaisikin nopeampaa. Mutta kun ei sillä pääse kuitenkaan kuidun vakauteen ja nopeuteen.
Dna:n tolppa on 400m päässä ja kyllä vaan yhteys pätkii kun kuormat on suuria ihmisten töistä tullessa. Samoiten vesisateella, sumulla ja lumisateella yhteys pätkii.
ja lankaton toimii nykyään jopa paremmin kuin....          miullakii lankaton toimii hyvästi jopa pihalla...     (   vaikka vhoo epäilee moista...)
Langallisen vakautta ei vielä vuosikausiin saada "matkittua" langattomalle puolelle. Omassa käytössä netin vakaus on tärkeämpää kuin huippunopeus (joista molemmissa ihan tavan kuparikin on parempi kuin 4g).  :P
ikävä tuottaa pettymys;   mutta kärri vaihto omistajaa ja hyin kävi.... jopa miun taidoilla.         mut kerroppa kuin saan netittömän läppärin sen piiriin..?
No mikä internet tyyppi sulla on kotona? Mokkula vai kaapeli? Onko Wlania?
Sivuja: [1] 2 3 ... 74