Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: [1] 2 3 ... 98

Viestit - Apilas Jr.

Kaikihan toki tietää, ettei persuilla ole mitään tekemistä näiden väkivaltarunkkareiden kanssa.
 Koskaan ei ole nähty, koskaan ei olla tavattu, eikä missään nimessä tunneta ketään. Ihan tuntemattomia miehiä kaikki.

Mitä nyt Allah-Aho itse kaveraa toisen epäillyn kanssa:


Ja kansanedustaja Petri Huru sen arabin näköisen jepen kanssa vain pari viikkoa sitten:


Tässä taas pohjanmaan kuulapää Peltokangas puhumassa muille kuulapäille Turussa:



Mutta että mitään yhteyksiä ei ole moisiin huligaaneihin, joka muuta väittää niin vasaralla päähän.   ;D


Kasvintuotanto / Vs: Puinnit 20
: 11.09.20 - klo:18:56
Pari viikkoo sitten oli komeita kevätviljakasvustoja, puinnit olisi voinut alkaa elokuun lopulla.

Nyt kaikki on vihreetä paskaa.

Syyskuun lopussa, ehkä.

Muutetaan ennustetta, syyskuun puolenvälin paikkeilla, ehkä.
Jos ei syyskuun puolessa välissä, niin aika lähellä kuitenkin. Kaurasta aloitetaan ja se on jopa ihan hyvää. Ohra ja vehnä saa olla vielä pidempään. 2t ohra kyllä kestää niskat alaspäin pitempäänkin.

Jep, venhät meni pystykauppana, syysnisut on kylvetty.

Ohrat täytyy itte hävittää...

Se nyt ei oo mikään ihme että sulla vätyksellä on puinnit aloittamatta, mutta että Kylmikselläkin? Mihin tämä maailma on menossa? Onko Kylmis liittynyt sosiaalidemokraatteihin ihanan Sannan viekoittelemana, vai onko siellä muka ollut niin *****mainen kesä?   :o :o :o :o
Syysvehnät ja osa kevätvehniä laarissa ja niiden jälkeen jo ruista (oraalla) ja syysvehnää kylvetty. Kyllähän meillä on SKN:nän kanssa pelloilla ihan samat ongelmat. Tampere-Turku väli on ihan sotkua.

Sanna on rasittava sosialisti, mutta se Maria... siinä on jotain kylmismäistä viileyttä, hooh-huoh.

Maria... 🤗😍🥰🤤

Mut voisit oikeastaan nostaa Sampon lavetille, ja  ajaa Liomaalle puimaan.  Siellä vaan istuskellaan päivät pitkät verstaalla tupakkia imien ja Scooteria kunnellen. 😐
Uuullatuuus... siis kaikille muille paitsi persuille, että jos kaveraa väkivaltahomojen kanssa niin jossain vaiheessa sattuu nenään. :P

Aika hiljaista on ollut Pers-suomalaisten kommentointi asian suhteen, tuoreltaan ulvottiin kuin pistetty sika kuinka syylliset on jotain arabinnäköisiä islamistikommunistineekereitä. Muistin virkistykseksi laitain pari vanhaa kommenttia tähän, jos nyt vaikka nimim. 42 on sattunut unohtamaan:



Kasvintuotanto / Vs: Puinnit 20
: 06.09.20 - klo:20:48
Pari viikkoo sitten oli komeita kevätviljakasvustoja, puinnit olisi voinut alkaa elokuun lopulla.

Nyt kaikki on vihreetä paskaa.

Syyskuun lopussa, ehkä.

Muutetaan ennustetta, syyskuun puolenvälin paikkeilla, ehkä.
Jos ei syyskuun puolessa välissä, niin aika lähellä kuitenkin. Kaurasta aloitetaan ja se on jopa ihan hyvää. Ohra ja vehnä saa olla vielä pidempään. 2t ohra kyllä kestää niskat alaspäin pitempäänkin.

Jep, venhät meni pystykauppana, syysnisut on kylvetty.

Ohrat täytyy itte hävittää...

Se nyt ei oo mikään ihme että sulla vätyksellä on puinnit aloittamatta, mutta että Kylmikselläkin? Mihin tämä maailma on menossa? Onko Kylmis liittynyt sosiaalidemokraatteihin ihanan Sannan viekoittelemana, vai onko siellä muka ollut niin *****mainen kesä?   :o :o :o :o
Vapaa sana / Vs: Virhhe
: 17.08.20 - klo:20:19
Porttikielto akroon. Naorattaa.  Ee vapaata vangita voi  .Carhu seon vaekea ja v i t tumaenen. Juurrikin sen vuoksi. Pitäkää tunkkinne.

Voe helevettiläenen, savolaismolottaja pahoitti mielensä...

Kaipaamaan jäävät...





















 :P
Mikä vehje tämä on?
Pikku vihje . Se on navetan edessä ja facebookista löytyy enemmän kuvia .

 :o

Kasvintuotanto / Vs: Viljajuna venäjältä
: 15.08.20 - klo:14:53
Voi voi, eikö kapitalismi enää kelpaakaan "porvareille"?  ;D
Kaikki tietää että sorkkiksen sorkkatelinekin on älykkäämpi kuin omistajansa  ;D

Kaikki Toivoo, ettei sorkkiksen helvetinkone koskaan saavuta tietoisuutta Skynetin tapaan.  >:(

Kaikkihan muistaa, että persujen ollessa hallituksessa maahan tuli mamuja n.10 kertainen määrä nykyiseen hottishallitukseen verrattuna. Että nilliti nilliti ja voi voi... :P 
Näyttää rantautuneen suomeen Ps sän vaalipäällikkö pahoinpideltiin kotonaan, juttua tutkitaan taponyrityksenä.

” Rikoskomisario Annukka Liukkonen Sisä-Suomen poliisista vahvistaa, että tapausta tutkitaan nyt tapon yrityksenä. Katajalta ei anastettu omaisuutta poliisikuulustelujen perusteella.
Liukkonen ei tässä vaiheessa avaa tarkemmin epäiltyjen tuntomerkkejä.-”

Partalapsia olivat

Onko kakkosnelonen koskaan kuullut sellaista sanontaa kuin "ei pidä nuolaista ennenkuin tipahtaa"?  ;D

 Kyl tää nyt vahvasti näyttää mamukriittisten jäsentenvälisiltä.  Ei tietysti ihme että tämmöistä tapahtuu, kun mestari-Halla-ahokin on siihen aikanaan kannustanut:  "Väkivalta on nykyään aliarvostettu ongelmanratkaisukeino" (17.10.2003).

https://yle.fi/uutiset/3-11456417

Perussuomalaisten Pekka Kataja epäilee äärioikeiston yrittäneen tappaa hänet: "Minulla on siellä vihamiehiä"


Plot thickens...

https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/pahoinpidelty-pekka-kataja-kertoo-kauhunhetkistaan-ja-selventaa-kommenttejaan-yhta-hyvin-tassa-on-voinut-olla-aarioikeistokin-asialla/7875498#gs.amvrn6

    Kataja kertoo, että hänet tunnetaan paitsi maahanmuuttokriitikkona, myös vahvana äärioikeistoryhmien vastustajana.

    – Olen saanut paljon arvostelua molemmilta suunnilta. En ota kantaa, kumpi puoli tässä on ollut kyseessä. Yhtä hyvin tässä on voinut olla äärioikeistokin asialla.

    Kataja itse kuvaili ensimmäisessä tapauksesta antamassaan haastattelussa ainakin toisen hyökkääjistä olleen ”arabinnäköinen.”

    – Siinä vaiheessa kun makasin ambulanssissa, juttelin tutun toimittajan kanssa ja heitin vain että hyökkääjinä oli kaksi miestä, joista toinen oli arabialaisen näköinen.

    Kataja kertoo, että hänen tarkoituksenaan ei ollut väittää, että tekijä olisi ollut maahanmuuttaja tai muuten ulkomaalaistaustainen.

    – Hän oli sillä tavalla suomalaisittain tummatukkainen ja tumman näköinen, ja vaan siinä tilanteessa kun mietin, niin jotenkin muistutti arabia.

    Kataja myös lisää, että pakettia tuonut henkilö puhui hyvää suomea, vaikkakin eri murteella kuin hän itse.


    – Sanoin aiemmin, että puhui erilaisella aksentilla, mutta en tälläkään tarkoittanut, että kyseessä olisi ollut maahanmuuttaja.


Laura Huuhaasaaren erikoisavustaja on onneksi ratkaissut jo rikoksen... näiltä ei jää kyl mikään mysteeri piiloon. Siellä on Brysselissä päätetty, että nyt laitetaan tuppukylän nevöhöör kunnallispolitiikko kylmäksi, vaan vituiks meni.  :o

Jos linkki liittyy mamusen tekemiseen.

" Soldiers of Odinin (SoO) perustaja Mika Rantaa on kuulusteltu poliisin toimesta epäiltynä törkeästä kunnianloukkauksesta yhdessä kahden muun henkilön kanssa siitä, että he ovat jakaneet Facebook-sivullaan PT-Median kirjoittaman ja julkaiseman uutisartikkelin ulkomaalaistaustaisen miehen epäillystä seksuaalissävytteisestä suhteesta alaikäiseen tyttöön.

Kemiläinen Mika Ranta sai haasteen käräjäoikeuteen käteensä heinäkuun alussa, että häntä syytetään kunnianloukkauksesta. Oikeuskäsittely syyteille kolmelle miehelle on edessä käräjäoikeudessa 15.10.2020" .

Mamusen epäilty rikos on tapahtunut ilmeisesti ruotsissa. Näyttää siltä että meitä suomalaisia  kurmootetaan olemaan suvaitsevaisia.

Aika köykäisiksi menee sun jutut, kun pitää puolustella jotain naistenhakkaajakääpiönatsia. Eikö mamukriittisistä piireistä oikeasti löydy ketään jolla ei olisi rikosrekisteriä?  :P
En tiedä, miten lienee sitten tässä tapauksessa, mutta Suomessa poliittinen motiivi on ainakin ollut merkittävästi epätodennäköisempi kuin se, että on vaikkapa tuikkaissut jonkun toisen muijaa ja siitä ei ole tykätty tai vaikkapa se, että on ollut pieleen menneitä bisneksiä, joissa maksumieheksi on joutunut joku muu. Tällöin joku saattaa vähän kopauttaa tai jopa lähettää jonkun kopauttamaan. Jos sattuu olemaan kyse tällaisesta ja on vielä tunnistanut tai arvannut tekijät ja vielä syynkin, niin saattaa ennemmin kuin kertoa kuka on tehnyt, niin kertoa että "ulkomaalaisen näköiset". Muuten voivat vielä uusia käyntinsä?

Eli noin niin kuin yleisesti etsisin ensin teon motiivia jostakin ihan muualta kuin politiikasta.Jaa, tuolla alueella voi se olla poliittinenkin jopa ilman ulkomaalaisia? Eikös tuolla päin ole persut tapelleet keskenään melkein verissä päin että ketkä ovat niitä oikeita persuja?

Mutta odotellaan ja katsellaan. Voi vielä olla mielenkiintoista, mitä lopulta selviää. Itse laittaisin kyllä vedonlyönnissä rahani jonkun muun kuin (vihervasemmiston) poliitisen motiivin tai ulkomaalaisen poliittisen motiivin puolesta. Mutta odotellaan.

Saattaa tästäkin

https://www.is.fi/kotimaa/art-2000006575575.html

"Poliisi ei ole Liukkosen mukaan toistaiseksi julkaissut epäiltyjen tunnusmerkkejä, koska asianomistaja ja todistajat ovat kertoneet keskenään ristiriitaisia kuvauksia."

jotakin päätellä? Ehkä?

Ullatuus, persusävelsi ihan oman tarinan. Kuulemma tää jeppe aikoinaan kavaltanut paikallisen työttömien yhdistyksen kassan,  ja muutenkin mulkun maineessa seutukunnalla.  :P
Kaksi sankaria jo ilmoittautui...  ;D Mikä helvetti siinä on, että jengi haluaa ihan väkisin takaisin keskiajalle? Jos joku apilas haluaa asua korvessa ja olla ottamatta rokotetta, niin mikäs siinä. Mut kun nää valopäät ei tajua vaarantavansa samalla kanssaeläjiä omalla tyhmyydellään.  :o

Aihetta sivuten:  Brasilian  koronaa vähätellyt persupresidentti on saanut tartunnan. Karma is a bitch, sanotaan ulkomailla.  ;D :P 8)

https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000006564612.html
Sivuja: [1] 2 3 ... 98