Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Tuli taas ostettu ulkomaan filettä niin kuin olen tehnyt viimeiset 20-vuotta muutamaa karmeaa kotimaan kokeilua lukuunottamatta.
Tällä kertaa lautasella oli Uruguaylaista naudan sisäfilettä ja olipa mureaa, tuskin pysyi haarukassa.
Hinta oli 19 €/kilo ja ei voi laatua moittia.
Toista on se kotimainen kumisaapas jota ravintolassa mestarikokit useimmiten tarjoavat. Kotimaisen fileen hyvä puoli on siinä, että koskaan siitä ei tarvitse ravintolassa mitään maksaa, kun vie sen keittiöön kokin maistettavaksi. Sen jälkeen hovimestari antaa aina naama punaisena annoksen ilmaiseksi.
Mikä mättää kun kotimainen on yleensä aina pirun sitkeää?
Onko vika karjassa, olosuhteissa, viljelijässä, teurastamossa, kaupassa vaiko kokissa?
Luultavasti saarioisten äiti on pakannut lihat joskus suolikaasuun.
Kotimaisen lihan sitkeys johtuu markkinatalouden realiteeteista!
Me syötetään sonneille sahanpurua kun ei ole varaa muuhun. Maistuiko myös pihkalle? 