Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: [1]

Viestit - metsäläinen

Porlammin Osuusmeijeri myy tuotteensa suoraan    vähittäiskaupalle, suurkeittiösektorille sekä    elintarviketeollisuudelle. Porlammin Osuusmeijeri on    valmistanut emmentaljuustoa meijerin perustamisesta lähtien.


Ja vielä kun pitäisi emmentaalinsa laktoosi pitoisena. Valio ja Arla tekee laktoositonta kumipallojuustoa kun pitää huomioida kaikki ostajat. Mikä lie prosessi millä tuo laktoosi poistetaan siitä, mutta ei se juustoa ainakaan paranna. Olisi edes yksi valmistaja joka ei lähde muiden kotkotuksiin. Eroaa ainakin yksilöllisyydellä bulkki tuotteesta.
Sivuja: [1]