Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: [1]

Viestit - Analogi

Nyt kaikki Hyvinkäätä kohti. Parin tunnin päästä on jo auki.
Mää lähen ny.
Justiinsa korjasin omastani. Mulla kylläkin pärisi pakoputken osat toisiaan vasten hytin alakulmassa, "injektori-kohdassa". Äänenvaimentimen jälkeinen klemmari oli poikki joka aiheutti sen ettei mutkaputkea saanut millään pysymään pystyputken keskellä. Nyt pysyy ainakin toistaiseksi.
Uudemmissahan tämä rakenne on erilainen. Päivityssarja oli muistaakseni reilu neljäsataa. Ei ole vaikea päivittää omatoimisestikaan, jos aikaa, tilat ja hieman roplaushaluja. Pari kumityynyä, lattarautaa uusille kiinnikkeille ja putkenpätkä pakoputken osien yhteennaittamiseen. Malli selviää yhdellä vilkaisulla uudempien putkesta.
Ruotsalaisen tutkimuksen (Husdjur 12/2009) mukaan ajettava pöytä tulee 5% edullisemmaksi kuin koneellistettu kapea pöytä.
Tutkimus pitäisi olla luettavissa slu:n sivuilla, mutta en ole sitä löytänyt. Ehkä se on tulossa vasta.
Onnea vaan viljelijän taipaleelle. Moni on talon ostanut vieraalta.  Ei se niin helppoa ole kuin isältä pojalle täydessä iskussa olevan talon kauppa, mutta kyllä se sultakin onnistuu jos niin tahdot.

Pankinjohtajaahan oikeastaan kiinnostaa eniten vakuudet ja jossain määrin lainan takaisinmaksukyky. Maatilan vakuusarvon pankki laskee siten, että pakkomyyntitilanteen käyvistä arvoista pellot ja metsät ovat 60 %, asunto, jos se on mahdollista myydä, 70 % ja tuotantorakennukset ei mitään, jos eivät ole aivan uudenkarheita. Jonkun verran joustoa löytyy lähtöarvoja venyttämällä, mutta prosentit ovat ilmeisesti lakiin tai ainakin pankkitarkastusviraston ohjeisiin kirjoitettu. Vakuusarvo on se minkä verran sitä taloa vasten voi saada lainaa. Jos kauppahinta on korkeampi kuin vakuusarvo, tulee löytyä muita vakuuksia tai rahoitusta. Yrityskiinnityksestä voi olla jotain apua, mutta taitaa olla sille käyttöä lähinnä irtaimiston lainoituksessa.
Maksuvalmius täytyy osoittaa Likvillä, mutta suosittelisin kyllä ensin ihan paperin ja kynän käyttöä. Sä osaat kyllä laskea realistisesti arvioidut tulot - menot - verot - investoinnit - yksityistalouden kulutusmenot, jolloin sä saat erotukseksi summan, jolla pystyt hoitamaan lainaa. Lainan tarpeen sä tiedät ja osaat laskea vuotuiset hoitomenot ja sitten vertailemaan. On turha polttaa monta sataa Likviin, jos laskelma ei toimi karkeasti paperilla laskien.
Myyjäpuoleltakin voi tietysti kysäistä veroilmoituksen 2-lomaketta, niin ei tarvitse laskea, jos luvut ovat tarpeeksi hyviä ja käyttökelpoisia, lähinnä siis tuotanto siinä mitassa , mitä siitä talosta lähtee. Ihannetilanteessa kauppahintaa varmaankin sorvattaisiin yhdessä myyjän, ostajan ja pankin kanssa mahdollisesti laskelman tekijän avustuksella.
Mikä se olikaan ert.ee lisäksi sen toisen valmistajan sivusto?

Kiitos jo etukäteen.
Kyllä se suurella todennäköisyydellä on tuo SKF:n mainitsema jalka akselin ympärillä, joka on kärsinyt.
Aikanaan huoltomiehellä teetettynä kustansi remontti jonkun matkaa toistakymmentä tuhatta markkaa.
Sivuja: [1]