Agronet

Keskusteluaiheet => Kasvintuotanto => Aiheen aloitti: jupe - 26.05.23 - klo:16:23

Otsikko: Bakteeriympin säilyvyys
Kirjoitti: jupe - 26.05.23 - klo:16:23
Ostin herneelle bakteeriymppiä ja se jäi käyttämättä nyt keväällä . Mahtaakohan se olla menetetty tapaus vai voisiko säilyä elävänä ensivuoteen ja miten säilöä sitä?
Otsikko: Vs: Bakteeriympin säilyvyys
Kirjoitti: jupe - 29.05.23 - klo:05:59
Nostellaan
. Petrin ainakin luulisi tietävän kun pelaa noiden ymppien kanssa.
Otsikko: Vs: Bakteeriympin säilyvyys
Kirjoitti: Petri - 31.05.23 - klo:13:34
Ollut hieman kylvökiireitä...  Jääkaappi/kellarilämpötilassa säilyy parhaiten, ensi vuonna noin 1,5-2 -kertainen käyttömäärän ja sitten rokkaa.
Otsikko: Vs: Bakteeriympin säilyvyys
Kirjoitti: Oksa - 31.05.23 - klo:16:43
entäs pakkanen?    ite nuita piolokisia säilöntäaineita pakkasessa pitäny    josilak ei ainakaan pahene tuolla..
Otsikko: Vs: Bakteeriympin säilyvyys
Kirjoitti: jupe - 02.06.23 - klo:06:58
Kiitos  Petri pitää kokeilla ensivuonna sitten ympätä yksi säkki.
Otsikko: Vs: Bakteeriympin säilyvyys
Kirjoitti: Petri - 05.06.23 - klo:07:50
entäs pakkanen?    ite nuita piolokisia säilöntäaineita pakkasessa pitäny    josilak ei ainakaan pahene tuolla..
Typpibakteereita ei pidä pakastaa. Nuo on formuloita eri lailla kuin säilöntäbakteerit...