Agronet
Keskusteluaiheet => Yleistä maa- ja metsätaloudesta => Aiheen aloitti: kihveli - 24.11.22 - klo:07:17
-
Miten on mahdollista, että uudessa hyvinvointilaissa (joka ei taida taaskaan tulla voimaan) ei kielletä sellaisten
elintarvikkeiden tuontia joka on kielletty Suomessa.
Lähinnä ensimmäisenä tulee mieleen halal-liha joka on tehty täällä kielletyllä tavalla ja sianliha joka tulee maista joissa
sallitaan saparon katkaisu.
On kaksinaismoralismia vaatia suomalaiselta tuottajalta yhtä ja sallia sama asia muille.
https://www.hs.fi/kotimaa/art-2000009222582.html
https://www.maaseuduntulevaisuus.fi/ruoka/29259e47-170a-43b6-a6d4-81fe1030357e
-
nooooo, eihän omien tuottajien kyykyttäminen mitään kaksinaismoraalia ole. sehän on vain hyinvoinnin takaamista, - ulkomailla.
-
nooooo, eihän omien tuottajien kyykyttäminen mitään kaksinaismoraalia ole. sehän on vain hyinvoinnin takaamista, - ulkomailla.
Eiks se oo myös hyvinvoinnin takaamista kotimaassa? Saadaan tuottajat pidettyä ruodussa.. ettei vain tuottaja saisi liikaa valtaa tuotantoketjussa..
-
nooooo, eihän omien tuottajien kyykyttäminen mitään kaksinaismoraalia ole. sehän on vain hyinvoinnin takaamista, - ulkomailla.
Eiks se oo myös hyvinvoinnin takaamista kotimaassa? Saadaan tuottajat pidettyä ruodussa.. ettei vain tuottaja saisi liikaa valtaa tuotantoketjussa..
Tullu tuossa mietittyä,elleillä hyppii varoajat samalle antibiotille useita päiviä ja saqmalle kuurille.Eihän siinä mittään,jos lihasta jäämiä löytyy,on kumminkin tuottajan vika...
-
kaikessa tuottajan vika. ite en ole käyttänny antipootteja vuosiin ja silti vika kun soluja muka liikaa... ( tänään 89 t) en tiijä miten tuohon pitäis suhtautua? naurattaa!