Agronet

Keskusteluaiheet => Vapaa sana => Aiheen aloitti: Eemeli - 23.02.21 - klo:12:06

Otsikko: Hesassa ilmainen todistus koronatestistä
Kirjoitti: Eemeli - 23.02.21 - klo:12:06
Hallitus maalaili muutama kuukausi, muuta miljoona.
Ne tekee,jotka osaa,  toiset suunnittelee.
Otsikko: Vs: Hesassa ilmainen todistus koronatestistä
Kirjoitti: pig24 - 23.02.21 - klo:17:51
Eikös rokotustodistus ole se, josta voi olla enemmän hyötyä.  Kumpikaan tulee tuskin ihan ilmaiseksi. Jossain on jo laskettu koronavelka asukasta kohti. Itävallassa 4000 e per asukas vuodenvaihteessa. Luvun on laskenut Agenda Austria Kurierin artikkelin mukaan https://kurier.at/wirtschaft/corona-staatsschulden-betragen-4000-euro-pro-kopf/401196215
Otsikko: Vs: Hesassa ilmainen todistus koronatestistä
Kirjoitti: -SS- - 23.02.21 - klo:18:38
Testeihin kulunut raha on jo kohta sata miljoonaa. Sillä saisi sadalletuhannelle suomalaiselle potilaalle happiavustimet tai kymmenelletuhannelle teho-osastovarustuksen. Seuraavan vuoden testausmanialla saisi rahoitetuksi jokaiselle hoivakotipaikalle happirikastimet naamareineen ! Rikastimen käyttö on lähinnä paina nappia, osaa maahanmuuttajalähihoitajakin mummolle sen laittaa, ja viiden euron happisaturaatiomittarin sormeen.

Koronaa kun ei voida hoitaa kuin lääkkeillä ja hapettamisella. Ei ole leikkaussalidraamaa eikä ampuhaavojen kiireellistä kursimista, veren valuessa lattiaviemäreihin. Vain hiljaista pihinää ja koneiden vaimeaa suhinaa.

Kun hoitohenkilökunta on saanut rokotukset tai sairastanut itse, voidaan kieroutunut paniikkihoitokin lopettaa muovihuoneisiin ja ebolavarustuksiin sonnustautuneena, vaan tehdään vaikka parkkihallihoitoyksikkö, jossa ollaan ihan normaalisti valvonnassa.

Kiina ei  ole kertonut sitä, että itse on kaikessa hiljaisuudessa rakentanut jopa 100000-1000000 vetäviä  parakkikyliä, joihin viedään vain koronasairaita. Samanlaiset kuumeleirit ovat Intiassa. Kun ihminen sairastuu koronaan, häntä hoidetaan kuumeleirillä toisten sairastuneiden kanssa. ja voidaan keskittyä hoitoon, eikä kenenkään tarvitse pukeutua, kuin oltaisiin sulanutta atomivoimalan ydintä purkamassa.

Tämä menetelmä on tunnettu jo pitkään, on klassinen tartuntatautimenetelmä, hulluutta on karanteeniin laitettuja sairaita laittaa terveiden perheenjäsenten joukkoon, jolloin viruksen kiertämisestä ei tule ikinä loppua. Tartuntatautitieteen pioneerit, britit , olivat unohtaneet kaikki opit hetkessä, ja siirtynet hulluuden tielle, ja entinen siirtomaansa selvittääkin nyt asiat paremmin. Toivottavasti jälkipyykki sielläkin Britanniassakin käydään. Syöpäkuolemia ainakin tulee tuhansia enemmän hetkeksi aikaa, se jo tiedetään.

Italiassa on valmistunut selvitys, jossa havaittiin, että erittäin runsas määrä kuolemaan johtaneita sydäntapahtumia jäi vuoden 2020 aallossa hoitamatta, sekä kotona että laitoksissa, pelkojen, paniikin ja tartuntavälttelyn takia.  Ainoat, joita nähtävästi hoidettiin, olivat korona-ahdistuneita kuumetautisia, todella kipeitä ja hengitysvaikeuksissa, joten jopa kokeneet lääkärit pistivät infarkti- ja aivohalvauspotilaat kotiin ja keskittyivät hengitysvaikeuksista kärsiviin ihmisiin.

-SS-