Agronet
Keskusteluaiheet => Maidontuotanto ja lihanaudat => Aiheen aloitti: de Citonni - 16.12.20 - klo:19:09
-
Juustot saivat uuden elämän ja uudet pakkaukset, kun Skånemejerierin työntekijät höyläsivät pois homeen. Työntekijöiden mukaan se oli järjestelmällistä ja tehtiin johtajien ohjeiden mukaan.
Skånemejerierin viestintäjohtaja Anette Gregow totesi, että vuonna 2020 yritys on paketoinut uudelleen yli 6300 juustoa.
https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/JJngpj/livsmedelsverket-om-skanemejerier-inte-tillatet
Onhan ne tuontijuustot aromikkaampia kuin kotimaiset. Näinhän täällä on esim. Lidlin kanta-asiakkaat todistelleet.
Pitänee paikkansa. ;D ;D
-
Jotenkin asia häiritsisi enemmän jos en uskoisi että kyseinen juusto on sekä hyvää että turvallista syödä. Juuston kuuluu vähän mennä homeeseen jossain kohtaa. Ja juustoa josta ei tykkää, ei toki kannata kenenkään syödä.
-
Jotenkin asia häiritsisi enemmän jos en uskoisi että kyseinen juusto on sekä hyvää että turvallista syödä. Juuston kuuluu vähän mennä homeeseen jossain kohtaa. Ja juustoa josta ei tykkää, ei toki kannata kenenkään syödä.
Siellä on Arlan Suomen tuottajien jouiulahjajuustot kypsymässä. Britti juustoo taisi Århus viime vuonna tarjota.
-
Jotenkin asia häiritsisi enemmän jos en uskoisi että kyseinen juusto on sekä hyvää että turvallista syödä. Juuston kuuluu vähän mennä homeeseen jossain kohtaa. Ja juustoa josta ei tykkää, ei toki kannata kenenkään syödä.
Varsinaiset homejuustot on hieman eri asia. :)
Ei oikeen houkuttelevalle pakkaukset näytä. Totta, kovan juuston pinnalta voidaan home poistaa, ohje on että home pois ja sen jälkeen ympäriltä vähintään 2 cm pois.
Noissa kuvissa ja työntekijän kertomuksessa puhuttiin milleistä. Jos olisikin poistettu 2 cm, niin eipä taitaisi tulla enää myytävän näköistä pakkausta.
Elintarvikeviraston henkilö varoitteli myös homemyrkyistä.
-
Jotenkin asia häiritsisi enemmän jos en uskoisi että kyseinen juusto on sekä hyvää että turvallista syödä. Juuston kuuluu vähän mennä homeeseen jossain kohtaa. Ja juustoa josta ei tykkää, ei toki kannata kenenkään syödä.
Varsinaiset homejuustot on hieman eri asia. :)
Ei oikeen houkuttelevalle pakkaukset näytä. Totta, kovan juuston pinnalta voidaan home poistaa, ohje on että home pois ja sen jälkeen ympäriltä vähintään 2 cm pois.
Noissa kuvissa ja työntekijän kertomuksessa puhuttiin milleistä. Jos olisikin poistettu 2 cm, niin eipä taitaisi tulla enää myytävän näköistä pakkausta.
Elintarvikeviraston henkilö varoitteli myös homemyrkyistä.
Joo nyt kun kuvia katsoi niin kieltämättä enemmän joltain prosessin virheeltä näyttää tässä tapauksessa.
-
Joo ei kovin houkuttelevaa. Saa siinä juustoa höylätä kun noi siivoaa. Luulis ettei olisi kannattavaa hommaa, pelkkiä palkkakuluja ajatellen. Saati maineen menetyksen ja nyt myymättömät juustot lisäksi
-
jotenkin tuloo mieleen italian hommelit juustojen kans. ei niiin nökönuukaa tuon laatun kanssa, ja juustohan ottaa herkästi makuja ja hajuja. miten lie mahtaa maistua tuollanen? ja ainkin vanhat haasto et homeinen juusto on pakteeripesä.
-
Tainnut olla suuri homeongelma koko tuotantolaitoksessa. Työntekijä kertoi myös vanhentuneista voipaketeista, joissa oli homeläikkiä. Ne heitettiin suureen astiaan ja tehtiin juustokreemiä. :)
-
siellä on oikea asenne: mitään hukkaan. vaan tuotekehittelyä peliin! kyllä net jotkut köpsät syö.