Agronet

Keskusteluaiheet => Maidontuotanto ja lihanaudat => Aiheen aloitti: Oksa - 28.08.20 - klo:08:04

Otsikko: reikä nahassa
Kirjoitti: Oksa - 28.08.20 - klo:08:04
miulla oli yhen holstin kylessä 10centtisen kokonen tolo joka pysyi verisenä ja avoimena reilun kaks kuuta.     ite ei pystynny sitä tekemään,   koska oli semmosella kohalla.   käytin siihen vaikka mitä niin aina se oli lypsylle tullessa auki ja vuotavana.      nyt on jo arpeutunna tänä aamuna.     tuota vain ihmottelin että mikä mahtoi tehä moisen?   tervat ja muut mömmöt ei auttannu yhtään.     onko jollain muulla tullu vastaavaa..?
Otsikko: Vs: reikä nahassa
Kirjoitti: vain elämää - 28.08.20 - klo:20:34
Mikähän kohta se mahtoi olla elikon nahassa, kiinnostasi tietää.Lehmä kun ylettää irti ollessaa kyllä ympäri ruhoaan ja jos on hankala paikka niin menee kyhnyttään johonkin sopivaan paikkaan. Vikaa voi vain arvailla, auringollekin voi olla herkkä.Ja ihan jokin kutiseva homma, siihen viittää tuo kun aina on rupi auki.
Otsikko: Vs: reikä nahassa
Kirjoitti: Magia - 28.08.20 - klo:23:27
Bakteeritulehdus.V.Aureus lienee yleisin,ihmisilläkin. Utareessa on tällä hetkelläkin,on ollut 6kk:ta,ei ole parantunut millään. Utareen ja jalanvälit mätivät viime vuonna hiehona,A.Pyogenes ilmoittelee PCR:ssä olemassaolostaan näissä tapauksissa.
Otsikko: Vs: reikä nahassa
Kirjoitti: Oksa - 31.08.20 - klo:08:12
reikä oli etujalan olkavarren alapuolella.   ite ei taivu tuohon. eikä hankauksesta jälkeä.   mutta kyllä oli ihmo tolo tuo.   aina auki kun navetaan tuli.    nyt on sit umpeutunu ja pysyny kii muutaman päivän.