Agronet

Keskusteluaiheet => Vapaa sana => Aiheen aloitti: icefarmer - 12.02.20 - klo:21:15

Otsikko: oksan tuvan lattia
Kirjoitti: icefarmer - 12.02.20 - klo:21:15
tuliskohan meille rakosilla lankkulattioilla eläneille tyhjyyden tunne jos tuommoselle päästöttömälle lattialle jouduttaisiin  :-\ :-\ :-\ :-\

https://www.is.fi/oulun-seutu/art-2000006405487.html
Otsikko: Vs: oksan tuvan lattia
Kirjoitti: Mopomies - 12.02.20 - klo:21:22
Tuo rakennusfirma on kova pitämään huolen siitä, että rakennusmateriaalit eivät pääse kuivumaan liikaa. Sääsuojista heillä ei ole tietoakaan.

Eiköhän näitä murheita ala tupsahtelemaan kohta lisää Suomen maassa.

...mutta kun teltassa sovitetaan synnit niin...
Otsikko: Vs: oksan tuvan lattia
Kirjoitti: Oksa - 13.02.20 - klo:07:56
niinpä.   miä muistan vielä kuin lattiaa pestiin silloin kun olin napero.   vettä ei säästetty ja jopa hiekkaa apuna..  mutta sit joku keksi maalata lattian ja sen jälkeen ei enää moista ollukaan.    kyllä ei ole nykyäänkään mitään onkelmaa kosteudesta ja itiöistä.      k-% 37 tuvassa ja lämpö noin13 c.                                 on se vaan hyvä kun lapsena opetetaan jo huonoon sisäilmaan niin osaavat sit vanhempina olla tyytyväisempiä kun olot etes pikkasen kohenee..
Otsikko: Vs: oksan tuvan lattia
Kirjoitti: Oksa - 13.02.20 - klo:16:16
btw,   miun tuvan lattia on aina kylymä...  lie rossipohjan syytä..
Otsikko: Vs: oksan tuvan lattia
Kirjoitti: Kaikki - 13.02.20 - klo:21:46
niinpä.   miä muistan vielä kuin lattiaa pestiin silloin kun olin napero.   vettä ei säästetty ja jopa hiekkaa apuna..  mutta sit joku keksi maalata lattian ja sen jälkeen ei enää moista ollukaan.    kyllä ei ole nykyäänkään mitään onkelmaa kosteudesta ja itiöistä.      k-% 37 tuvassa ja lämpö noin13 c.                                 on se vaan hyvä kun lapsena opetetaan jo huonoon sisäilmaan niin osaavat sit vanhempina olla tyytyväisempiä kun olot etes pikkasen kohenee..
Oksalla säilyy Kaikki ruuatkin pöydällä mätänemättä tuoosa kylmyydessä   :o
Otsikko: Vs: oksan tuvan lattia
Kirjoitti: Oksa - 15.02.20 - klo:08:36
heh,   kaikki, usotko että maalimalla on jo keksitty jääkaappikin?    miulla semmoneki seisoo nurkassa ja siinä hyä ruuat säilyttää.   pöytä on lehtien lukua varten,  ei ruokavarastona.                 mutta miuista on ihan älytöntä pitää yli 60 neliöö yli 15 asteen lämmänä sen takia että oleskelen tuossa liki tunnin päivässä.                  eihän tuossa tilassa ole valojakaan yötä päivää palamassa..              miten lie siellä?