Agronet

Keskusteluaiheet => Sikatalous => Aiheen aloitti: ruisleipä - 02.12.19 - klo:16:38

Otsikko: Saksan possua
Kirjoitti: ruisleipä - 02.12.19 - klo:16:38
Kyllä saksalainen osaa sian kasvattaa. Tuli syötyä sianpotkaa hapankaalipedillä ja sianniskaa, bratwurstia perunamuussin kera hyvää on ja edullista.  Tämä tapahtui Saksassa. Suomalaistenkin pitäisi enemmän käyttää possua ravintolaruokana.
Isotuoppi olutta, sianniskaa ja siihen perunaa lisäksi niin luulisi Suomessakin hintojen nousevan...
Otsikko: Vs: Saksan possua
Kirjoitti: pig24 - 03.12.19 - klo:11:33
Hyvää ja edullista voi olla vaikea yhtälö Saksassa. Mä yritän pelata varman päälle ja menen tummemman väen kebab-mestoihin syömään - lihaa sielläkin tarjotaan.
Otsikko: Vs: Saksan possua
Kirjoitti: Peukalo - 12.12.19 - klo:21:13
Jossain ravintolassa piti tilata pelkkä pihvileike. Sitte kysellään mitä kartoffelia sivuun. Ja vähän sitä tuleekin.. Kyl tykkään kotimaisesta buhvetista enempi