Agronet

Keskusteluaiheet => Vapaa sana => Aiheen aloitti: Onkiluoma - 06.11.19 - klo:01:03

Otsikko: Anteeksi närppöölääse
Kirjoitti: Onkiluoma - 06.11.19 - klo:01:03
On se takki nyt vaan sitten käännettävä. Kotimaane pesee ja linkuaa. 🤣 🤣

https://www.iltalehti.fi/ruoka-artikkelit/a/875b2c02-b2eb-4e96-b0b5-935718d268b3
Otsikko: Vs: Anteeksi närppöölääse
Kirjoitti: Oksa - 06.11.19 - klo:07:42
heh, ja mitkä ymppivaikutukset epsanjatomatilla olikaan...
Otsikko: Vs: Anteeksi närppöölääse
Kirjoitti: Aatami Särkisalami - 06.11.19 - klo:09:02
kutun juustoo ja pippuria tommaattiin niin tullee makua
Otsikko: Vs: Anteeksi närppöölääse
Kirjoitti: Oksa - 06.11.19 - klo:19:53
ääää, kypsä kunnon kasvatettu tomaatti maistuu paljaaltaan,  suotta peittää makua mausteilla.
Otsikko: Vs: Anteeksi närppöölääse
Kirjoitti: Onkiluoma - 06.11.19 - klo:21:08
Hyiä ovat tomaatit. Kaks kiloo Lidlistä. Från Närpes. 🤣 🤣
Otsikko: Vs: Anteeksi närppöölääse
Kirjoitti: JameksiP - 06.11.19 - klo:21:24
Soijaa Suomesta?  Sössönsössön-tussunmussun tätien tunteja radiossa
kestänyt kässvviisvegaani- aivopesu ylistyksen lomassa eräs tädeistä
kertoi Suomessa soijan viljelykokeista. Hänen mukaansa Suomessa soijan
viljely voisi olla laajamittaista hyvinkin nopeasti. Voiko oikeesti? Onhan
kahvi ja pullakin kasvisperäistä.
Otsikko: Vs: Anteeksi närppöölääse
Kirjoitti: Don Essex - 07.11.19 - klo:14:07
Soijaa Suomesta?  Sössönsössön-tussunmussun tätien tunteja radiossa
kestänyt kässvviisvegaani- aivopesu ylistyksen lomassa eräs tädeistä
kertoi Suomessa soijan viljelykokeista. Hänen mukaansa Suomessa soijan
viljely voisi olla laajamittaista hyvinkin nopeasti. Voiko oikeesti? Onhan
kahvi ja pullakin kasvisperäistä.

Tuttu on testannut soijaa Etelä-Suomessa. On kuulemma tuottanut asiallista satoa jo vuosien ajan. Pitäisi itsekin kysellä, jos vaikka alkaisi testata myös...
Otsikko: Vs: Anteeksi närppöölääse
Kirjoitti: -SS- - 07.11.19 - klo:15:15
Soijahan ei kovin kaukana ole herneestä ja härkäpavusta. On typensitojakasvi. Puinti on hankalaa, alimmat palot ovat aivan maan pinnassa; siksi USA:ssa käytetään  erityisiä soijapöytiä, joissa on muoviset pohjalaatat ja poikittain useassa lohkossa taipuva teräpalkki. "Flex-head" . Leikkuukorkeus on vain 1-2 cm. Lisäksi soijapapu on herkkä varisemaan, käyttävät puhaltimia, jotka puhaltavat pavut taaksepäin terältä.

-SS-
Otsikko: Vs: Anteeksi närppöölääse
Kirjoitti: -SS- - 07.11.19 - klo:15:23
https://www.luke.fi/futurecrops/fi/viljely/soijapavun-viljely/

Voisihan sitä koittaakin soijaa. Saa varmaan valkuaiskasvituen. On matalana ja huonosti peittävänä hankala rikkakasvien kanssa, toimisikohan sillä samat aineet kuin herneellä ?

-SS-
Otsikko: Vs: Anteeksi närppöölääse
Kirjoitti: jeep - 07.11.19 - klo:15:35
Espanjalainen tomaatti on täysin mauton. Minun mielestäni kotimaiset tomaatit ovat kyllä aina olleet maukkaita. Sama kurkun kohdalla.
Otsikko: Vs: Anteeksi närppöölääse
Kirjoitti: sorkkis - 07.11.19 - klo:16:21
Espanjalainen tomaatti on täysin mauton. Minun mielestäni kotimaiset tomaatit ovat kyllä aina olleet maukkaita. Sama kurkun kohdalla.
Vielä tulee ahtoja tomaatista pikkuisen .  :'(
Otsikko: Vs: Anteeksi närppöölääse
Kirjoitti: Onkiluoma - 07.11.19 - klo:23:15
Vielä tulee ahtoja tomaatista pikkuisen .  :'(
Ei kai sulla nyt niin kiirus ole jotta tomaatitkin pitää turbottaa. Toemitusjohtaja Sorkkis, aina kiire rahan perään. 🤣 🤣
Otsikko: Vs: Anteeksi närppöölääse
Kirjoitti: sorkkis - 08.11.19 - klo:08:22
Vielä tulee ahtoja tomaatista pikkuisen .  :'(
Ei kai sulla nyt niin kiirus ole jotta tomaatitkin pitää turbottaa. Toemitusjohtaja Sorkkis, aina kiire rahan perään. 🤣 🤣
Sepeteuksen kaksoisnimimerkki
 ;D ;D ;D ;D
Otsikko: Vs: Anteeksi närppöölääse
Kirjoitti: Oksa - 08.11.19 - klo:19:35
mut tuossa just luin et nuo närpees ettii tomattimurskakonetta.    jolla tehä kunnon tavaraa soomitarpeeseen.      oha se pikkasen eri asia ku yrittää ku vain vinkuu ikävästi!
Otsikko: Vs: Anteeksi närppöölääse
Kirjoitti: Antidesantti - 12.11.19 - klo:18:17
On se takki nyt vaan sitten käännettävä. Kotimaane pesee ja linkuaa. 🤣 🤣

https://www.iltalehti.fi/ruoka-artikkelit/a/875b2c02-b2eb-4e96-b0b5-935718d268b3

Kähverätä…    🎅