Agronet

Keskusteluaiheet => Yleistä maa- ja metsätaloudesta => Aiheen aloitti: Oksa - 05.10.19 - klo:12:04

Otsikko: tanskalainen maajussi
Kirjoitti: Oksa - 05.10.19 - klo:12:04
satuin tossa sopan kypsymistä uotellessa avaamaan töllön,  ihan uteliaisuuttani, ja siellä oli tuo sarja menossa..    eipä ole pitkään aikaan tullu katottua kun prime aikaan ei näy,      tuosta saa monta hyvää niksiä ja jotenkin mielenkiintoista katsella tuollasta alkeellista tekemistä.    ja niiiiin vaihtelevaa hommaa.                             ei kuitenkaan nykysuomessa oikein hyväksyttyä taija olla..
Otsikko: Vs: tanskalainen maajussi
Kirjoitti: -SS- - 05.10.19 - klo:18:52
Tanskalainen maajussi elää tuolla TV-tuotannolla. Lienee varmaan jopa jokin normi asunto filmausviikkojen  ulkopuolella olemassa. Yhtä aito kuin luonnon keskellä "muka off-grid" elelevä herra Wranglerstar Amerikassa.

-SS-
Otsikko: Vs: tanskalainen maajussi
Kirjoitti: iskra - 05.10.19 - klo:21:21
Kuinkahan suuri taustajoukko tekee noita alustavia hommia kuvausta varten,, On kyllä parempi sarja kun mikä se nyt oli, kätevä... joku..
Otsikko: Vs: tanskalainen maajussi
Kirjoitti: psymbiote - 06.10.19 - klo:00:31
Luultavasti 90% tilan tuloista tulee tv ohjelman teosta. Loppu on pelleilyä.
Otsikko: Vs: tanskalainen maajussi
Kirjoitti: Oksa - 06.10.19 - klo:08:31
hitto kun en oo pitkään aikaan nähny tuolla tilalla harjurina ollutta.  pitäis kysyä miten tuo oikein toimi.       mut tuossa on miusta mukavaa seurata kuin tehään hommia pikkasen hankalammin kuin nykyään muuten.                 ( mielekkäämpää katottavaa kuin nuo " tositvohjelmat" )
Otsikko: Vs: tanskalainen maajussi
Kirjoitti: -SS- - 06.10.19 - klo:15:57
Kamera on maailman suurin valehtelija. Esimerkiksi tuo amerikkalainen Selviytyjät, ovat olevinaan jossakin viidakossa, mutta siinä muutaman hehtaarin alueella on 400 hengen tuotantohenkilöstö, ilmastoiduissa majoitustiloissa, vesivessat ja suihkut ovat heillä, ruokalakanttiinit ja baari. 24 tunnin sairaalapäivystys on,  ja paikallisia kuljetusyrittäjiä ja alihankkoita palkataan saman verran lisää, leirin yläpuolelle ylettää puolen tusinaa isoa nostokraanaa, joissa roikkuu on kameroita ja muuta valvontakalustetta.

-SS-
Otsikko: Vs: tanskalainen maajussi
Kirjoitti: JameksiP - 06.10.19 - klo:20:28
satuin tossa sopan kypsymistä uotellessa avaamaan töllön,  ihan uteliaisuuttani, ja siellä oli tuo sarja menossa..    eipä ole pitkään aikaan tullu katottua kun prime aikaan ei näy,      tuosta saa monta hyvää niksiä ja jotenkin mielenkiintoista katsella tuollasta alkeellista tekemistä.    ja niiiiin vaihtelevaa hommaa.                             ei kuitenkaan nykysuomessa oikein hyväksyttyä taija olla..Mikä soppa sulla oli tulilla? Oliko jälkkäriksi kaffe ja korvapuusti? Sellanen pullapäivä
oli justiin taannoin.
Otsikko: Vs: tanskalainen maajussi
Kirjoitti: Oksa - 07.10.19 - klo:07:47
kalapullasoppaa keittelin.   ja jälkkäriks oli uunijuustoa, mansikkahillolla.

 ja nuista yleensäkin töllön ohjelmista olis hauska tietää mikä taustajoukko onkaan mukana kun on niiin hyvät kuvakulmat jalähikuvat..