Agronet

Keskusteluaiheet => Maidontuotanto ja lihanaudat => Aiheen aloitti: Heino Leino - 19.09.19 - klo:21:31

Otsikko: Peästä kiinni
Kirjoitti: Heino Leino - 19.09.19 - klo:21:31
Sehän mahto joku tuota jo Maaseuvvun tulevaesuuvvessa arssinoijja, mutta sanokaapa variseusket ynnä kirjanoppineet, että missä vaeheessa se kaulastaan parteen kiinnitetty lehmä on muuttunu päästään kiinni olevaksi? Tuossa urheiluruutussa kilstoeli ne akilitykoerat ja niillä oli kaulapannat, miksi ne ei oo pääpantoja, kun neki on kytketty talutuksen aekana eli juoksunarussaki sammoen kun kantturat. Entäpä kaulakorut, pitäskö niijjen nimi muuttaa pääkoruiksi?

Eli onko joku valopää viherpiipertäjä saanu tuommosen harhauttavan nimityksen aekaan, ihan vaen sen takija, että lehmie koskaa näkemättömät kuvittelevat että ne on kiinni peästäsä, niinku muuten porot usein, niillähä on semmoset päetet.
Otsikko: Vs: Peästä kiinni
Kirjoitti: Magia - 20.09.19 - klo:12:17
Elä Heeno Leeno uattele ja luvettele viisauksii,ei kuulu tähän yhteytteen...
Otsikko: Vs: Peästä kiinni
Kirjoitti: iskra - 21.09.19 - klo:11:48
Muistelen joskus jotain osuuskunnan sonnia talutettavan nenärenkaasta, sitä ainakin olis voinu sanoa päästä kiinni olevaksi..
Otsikko: Vs: Peästä kiinni
Kirjoitti: wolfheartscry - 22.09.19 - klo:21:28
Tarpeeksi kun punaviher-kone hokee puolitotuuksia, niin niistä tuleekin koko totuuksia. Lemmikithän elävät lajityypillistä elämää, vaikka todellisuudessa ovat vieraantuneenpia kuin tuotantoeläimet. Voisi yle seuraavat kymmenen vuotta käyttää tarmonsa lemmikkien olojen kritisoimiseen yhtä ponnekkaasti, kun on tuotantoeläinten osalta tehnyt.