Agronet

Keskusteluaiheet => Koneet, laitteet ja tekniikka => Aiheen aloitti: eju - 04.05.19 - klo:09:47

Otsikko: Mitä tälle sivustolle on tapahtunut ? Tämä on piloilla !
Kirjoitti: eju - 04.05.19 - klo:09:47
Olen satunnainen käyttäjä ja mitä ihmettä tälle sivustolle on tapahtunut ?
Tämä formaatti on piloilla !
Otsikko: Vs: Mitä tälle sivustolle on tapahtunut ? Tämä on piloilla !
Kirjoitti: Peltola - 04.05.19 - klo:10:14
Olen satunnainen käyttäjä ja mitä ihmettä tälle sivustolle on tapahtunut ?
Tämä formaatti on piloilla !

Olet oikeassa, näkymä varsinkin kännykällä meni pilalle.
Otsikko: Vs: Mitä tälle sivustolle on tapahtunut ? Tämä on piloilla !
Kirjoitti: kenni_ - 04.05.19 - klo:11:03
Samaa mieltä. Pitäis olla paljon tiiviimpi ja kompaktimpi.
Hirveet rivivälit ja skaalautuvuus jotenkin persiillään..
Otsikko: Vs: Mitä tälle sivustolle on tapahtunut ? Tämä on piloilla !
Kirjoitti: Juba - 04.05.19 - klo:13:43
Oli todella paljon selkeämpi ja kaikinpuolin helpompi käyttöinen se entinen agronet.
Ihan paska uudistus! Ja vielä mainokset tuossa ensimmäisenä hyppää silmille🤬
Otsikko: Vs: Mitä tälle sivustolle on tapahtunut ? Tämä on piloilla !
Kirjoitti: klapikasa - 04.05.19 - klo:13:52
En käy enää kännykällä täällä.
Otsikko: Vs: Mitä tälle sivustolle on tapahtunut ? Tämä on piloilla !
Kirjoitti: MaaJussi77 - 04.05.19 - klo:13:56
Miten mahtaa olla?

Yleensäkin kun näitä varsinkin tiettyjä ohjelmia katsoo, niin tulee tunne, että on menty tekniikka ja ohjelmoijat edellä. Valitaan tekniikka ja ohjelmointivälineet ja sitten tehdään valittujen välineiden ehdoilla sellaista, mitä niillä on mahdollista saada aikaan?

Kun oikea lähtökohtahan olisi tietty se, että tehdään sellaista, mitä käyttäjät tarvitsevat ja haluavat ja sitten valitaan työvälineet sen mukaan. Mutta siinähän voisi tietty joutua ohjelmoijat oman mukavuusalueensa ulkopuolelle tavallisiksi kuolevaisiksi ja lisäksi joutuisivat ehkä tekemään töitäkin.

Täällä oli taannoin hyvä juttu vähän samaa varmaan tarkoittaen? Katsotaas jos löydän sen niin laitan tähän.
Otsikko: Vs: Mitä tälle sivustolle on tapahtunut ? Tämä on piloilla !
Kirjoitti: MaaJussi77 - 04.05.19 - klo:13:59
Tämähän se oli! Ehkä vähän sarkasmia, mutta saattaa tuossa olla jotakin tottakin?

Nykyisissä suunnitteluohjelmissa ei varmisteta hyvää suunnittelutapaa. Tärkeätä olisi, jos suunnitteluohjelmisto vaatii täyttämään toimenpiteet ja suunnitelmat alusta lähtien, mitään pois välistä jättämättä. Sellaiseen ei edes pidä jättää mahdollisuutta, koska mitä siitä tulisi, jos suunnitelmia voisi tehdä epätäydellisenä ? Lisäksi joka täyttökohta pitää tuoda omaan ruutuun muiden päälle, jotta aikaisemmat valinnat ja syötteet eivät haittaa keskittymistä. Lisäksi jos virhe tulee tämän yksittäisen asian täytöstä, on kaikki aikaisemmat sivut nollattava ja suunnittelu alettava alusta uudelleen. Lupapisteen ensimmäiset versiot pääsivät aika lähelle , siellä nollautui koko hakemus, jos kehtasi yrittää lähettää ilman jotakin yksittäistä naapurilupaa. Tai hipaisikaan jotakin muuta aikaisempaa ruutua.

Päivämääräkenttien täytön olisi oltava sujuvampaa. Erilaisiin ajankohtiin liittyvät tiedot on helpoin asetella hiirellä, näppäimistö, sormet ja kaksi kättä ovat yliarvostettuja tietokonekäytössä; paras olisi kalenteri, joka on aina sijoitettuna valmiiksi tammikuuhun vuonna 1900. Silloin meillä on tuttu alkupiste, josta osaamme alkaa hiirellä naksutella oikeaa vuotta ja ajankohtaa. Toki erilliset suuntanuolet pitää aktivoida erillisessä ruudussa, toisella puolella näyttöä, ja nuolenpainallus kerrallaan siirtyy ajassa aina vuodella/kuukaudella/päivällä eteenpäin. Pikakelausnuolen pitää hypätä joulukuun viimeiseen vuonna 9999. Niin osaa sitten olla sitä toista kertaa painamatta.

Jotta päivämäärien  tai numeeristen kenttien asettelu tulisi järjestelmällisesti ja varmasti tehdyksi, pitää ohjelmiston pakottaa erillinen numeronäppäimistö nuolinäppäimiksi tai muiksi kuin numeronäppäimiksi, koska se nyt vaan olisi liian helppoa. Myös pilkku-näppäin pitää muuttaa delete-näppäimeksi. Jotta oppisi kerralla. Kirjoituksen lisäystila on poistettava kokonaan käytöstä, päällekirjoitustila on selvästi kelvollisempi. Kuka voisi kuvitella, että johonkin syötteeseen joku haluaisi lisätä väliin merkkjä ? Aivan naurettavaa.

Kaikki lannoitemäärät, siemenmäärät, itävyydet, 1000 jyvän painot, ym. pitää olla valmiina aseteltu joko 0 tai 9999. Mitä siitä tulisi, jos ei saisi painella nuolinappeja siellä ruudulla ? Tärkeätä on myös, että ohjelma sulkee joko tehtäväjonon, kun se numeerinen arvo on annettu. Jos sitä tarvitsee korjata, pitää lähteä aina tilan perus- ja lohkotiedoista liikkeelle, täyttämällä ne uudestaan. Samoin jos jonkun arvon muuttaa, kaikki muut tiedot pitää muuttaa perusasetuksiinsa, koska muuten voi lipsahtaa virheitä sinne ruutujen syvyyksiin. Paitsi Backspace-näppäimestä tietenkin, joka puhdistaa koko ruudun suunnitteluista ja sulkee ohjelman, ilman varoituksia.

Backspace - näppäin ei saa olla alkeellisessa tarkoituksessaan käytettävä, vaan sen on tehtävä koko suunnittelun peruutus, edellistä vuotta myöten. Jos Backspace-näppäintä voisi käyttää yksittäisen merkin poistoon, voisi vahingossa poistaa jonkun merkin, jota ei ole tarkoitettu poistaa ! Yksittäisen merkin poistossa kelvollinen näppäin on Ctrl-Shift-Alt-Tab-AltGr-F2 / F12, joka toinen merkki vuorotellen  funktionäppäimen toisessa päässä ja toisessa päässä. Tällöin sormien verenkierto pysyy vilkkaana ja nakkisormiset ymmärtävät pysyä vain lapion varressa.

Jotta käyttäjä ei tulisi laiskanveltoksi, pitää kaikki ne nuolisäätönapit olla joka toisessa vastaantulevassa ruudussa vaakasuunnassa, joka toisessa pystysuunnassa. Täydellisin ohjelmistokäyttöliittymä olisi se, että lisäys olisi nuoli alas, ja vähennys nuoli ylös. Niinhän kuormaajan keppiäkin käytetään. Paitsi vanhemman Sampo puimurin  variaattorin nopeudensäädintä.

Käyttäjän tahdon varmistukseen käytetään aivan liian vähän aikaa. Jokaisen numerosyötteen  jälkeen pitäisi tulla nappi "oletko varma" Kyllä/Ei. Seuraavaksi "Ethän halua muuttaa valintaasi"  Kyllä/Ei ja kolmanneksi valinta "Aseteltu arvo muutetaan" Ei/Kyllä. Kyllä - ei -nappien järjestystä vaihtamalla pidetään käyttäjä valppaana. Valmiiksi aktivoiduksi pitää tulla se valinta, joka pysäyttää suunnittelun ja peruuttaa koko tilan suunnittelun alkupisteeseen takaisin. Jo mainitusta Backspace-näppäimestä ja koko suunnittelun hylkäämisestä ei pidä tulla varoitusta. Totta kai me tiedetään, mitä me tehdään, paitsi silloin emme tiedä, jos olemme jotakin kirjaamassa tarkoituksella.

Ryhmätäytöt ovat voimallinen työkalu, mutta moraalisesti arveluttava. Käyttäjä tavallaan varastaa itselleen ylimääräistä helppoutta, jos esimerkiksi voisi yhdistää saman viljan ja lajikkeen ja siemenen tiedot monelle lohkolle kerrallaan. Ei näin, mutta hyödyllinen toiminto on silloin, jos voi kerätä yhteen kaikki lohkot, joissa on sama magnesiumin viljavuus tai yhdistää kaikki kylvötoimenpiteet, joissa siemenen 1000 jyvän painon toinen desimaali on sama numero. Sellainen suunnitteluohjelmisto on voittaja, joka tuo paljon tällaisia ominaisuuksia, kuten sen, että voidaan kerralla suodattaa ne lohkot, joilla parillisina päivinä tehtyjä toimenpiteitä on enemmän kuin parittomina päivinä. Jokin samaa viljalajiketta ja lannoitetta ja kasvinsuojelua sisältävän lohkoryhmän  helppo esilletuonti ja jatkosuunnittelu kokonaisuutena on ohjelmistovirhe, ja syy koko ohjelman hylkäämiseen.

Tällaisia ajatuksia, Uskon, että Mtech jos kukaan pääsee näihin vaatimuksiin, kun oikein väsymättömästi rakentaa.

-SS-
Otsikko: Vs: Mitä tälle sivustolle on tapahtunut ? Tämä on piloilla !
Kirjoitti: Don Essex - 04.05.19 - klo:14:01
Muuttuu ainakin omalla androidillani siedettäväksi kun laittaa googlen valikosta päälle "Tietokonesivusto"- valinnan. Ei tämä kuitenkaan ole vanhan veroinen. Ja mobiiliasennossa minustakin ihan mahdoton!
Otsikko: Vs: Mitä tälle sivustolle on tapahtunut ? Tämä on piloilla !
Kirjoitti: Dr.Who - 04.05.19 - klo:15:32
aivan sama onko piloilla vai ei, mitään olennaistahan täällä ei ole.Oksa kukuilee kuikkansa ongelmien kanssa ja silloin tällöin hänellä tilttaa kännykkä.Onko täällä ihan oikeita juttuja koneista, tuskin,,,,,,,,,,, pelkästään viiiittuilua.
Otsikko: Vs: Mitä tälle sivustolle on tapahtunut ? Tämä on piloilla !
Kirjoitti: lypsyukko - 04.05.19 - klo:15:46
,,,,,,,,,, pelkästään viiiittuilua.

Älä yleistä, ei kaikki toimi samoin kuin sinä.
Otsikko: Vs: Mitä tälle sivustolle on tapahtunut ? Tämä on piloilla !
Kirjoitti: Oksa - 04.05.19 - klo:16:06
heh, ja eiks tää sivusto just pitäny olla kännyllä luettavaks tehty?   kelläs enää läppäriä, pöytäkonetta ollenkaan.   appien kanssa vain pitää nykyää leikkiä.       ja multa ei ole känny tiltannu piiiitkiin aikoihin, sori siitä!                        mutta kiva kun joku toinenkin on pikkasen tympiintynyt näihin maalimanparantajien ajatuksiin.   ei kännykkä korvaa aitoa konetta, kun ei ikäihmiset moisen näpellyksen kanssa tykkää.   lapsien leikkiä moinen..                                   ja tietty;    ohan se surkiaa kun persiiseen menee joka kerta hyväkin ketju..     jos ei ihan mielen mukaan satu menemään..
Otsikko: Vs: Mitä tälle sivustolle on tapahtunut ? Tämä on piloilla !
Kirjoitti: Cultor - 04.05.19 - klo:17:07
Tekijät ovat niin täynnä itseänsä, että ovat poistaneet mahdollisuuden valita muita teemoja kuin tämän Agronetin oletuksen. Niin vähän uskovat tuotokseensa, etteivät anna käyttäjän valita.

Ubuntu foorumilla (https://forum.ubuntu-fi.org/index.php) käytän SMF Default Theme - Curve teemaa, en sen foorumin oletusta. Mainoksia en viitsi katsella, yläreunan mainokset poistin näkyvistä lisäämällä kolme riviä userContent.css tiedostoon. Ubuntu foorumilla on käytössä sama SMF 2.0.15 | SMF © 2016, Simple Machines.
Otsikko: Vs: Mitä tälle sivustolle on tapahtunut ? Tämä on piloilla !
Kirjoitti: metsajussi - 04.05.19 - klo:17:46
Tämähän se oli! Ehkä vähän sarkasmia, mutta saattaa tuossa olla jotakin tottakin?

Nykyisissä suunnitteluohjelmissa ei varmisteta hyvää suunnittelutapaa. Tärkeätä olisi, jos suunnitteluohjelmisto vaatii täyttämään toimenpiteet ja suunnitelmat alusta lähtien, mitään pois välistä jättämättä. Sellaiseen ei edes pidä jättää mahdollisuutta, koska mitä siitä tulisi, jos suunnitelmia voisi tehdä epätäydellisenä ? Lisäksi joka täyttökohta pitää tuoda omaan ruutuun muiden päälle, jotta aikaisemmat valinnat ja syötteet eivät haittaa keskittymistä. Lisäksi jos virhe tulee tämän yksittäisen asian täytöstä, on kaikki aikaisemmat sivut nollattava ja suunnittelu alettava alusta uudelleen. Lupapisteen ensimmäiset versiot pääsivät aika lähelle , siellä nollautui koko hakemus, jos kehtasi yrittää lähettää ilman jotakin yksittäistä naapurilupaa. Tai hipaisikaan jotakin muuta aikaisempaa ruutua.

....


Tällaisia ajatuksia, Uskon, että Mtech jos kukaan pääsee näihin vaatimuksiin, kun oikein väsymättömästi rakentaa.

-SS-

Meinasin tukehtua pullaan. Tämä oli kyllä yksi parhaita pitkään aikaan. Varmaan kannattaa tämä käytettävyysmäärittely myydä isolla rahalla vaikka Tiedolle tai Accidenturelle :-)) Ai niin, taitavat jo ketterästi toteuttaa tuosta versio 2.0:aa projekteissaan...

Olen siis joskus itsekin koodia ja käyttöliittymiä vääntänyt.
Otsikko: Vs: Mitä tälle sivustolle on tapahtunut ? Tämä on piloilla !
Kirjoitti: sorkkis - 04.05.19 - klo:17:59
,,,,,,,,,, pelkästään viiiittuilua.

Älä yleistä, ei kaikki toimi samoin kuin sinä.
Jep .
Otsikko: Vs: Mitä tälle sivustolle on tapahtunut ? Tämä on piloilla !
Kirjoitti: Dr.Who - 04.05.19 - klo:18:45
,,,,,,,,,, pelkästään viiiittuilua.

Älä yleistä, ei kaikki toimi samoin kuin sinä.
Jep .
Niin, kuka viittii noita Oksan jäkerryksiä lueskella, piloillahan tää on ollut jo pidemmän aikaa.Yksi helvetin kuikka ongelmakin joka ihan oli käyttäjän havaittavissa.Kuka jaksaa tuollasen ukkelin juttuja oikoa.Sorkkis sitten muka tietää kaiken ruohon leikkureista ym, ite hän tehny sellasen helvetinkoneen hytrauliikkoineen siitä sorkkahärpäkkeestä ettei sinne letkujen sekaan enää hoidettava lehmä sovi, vaan pitää ihan normisti leikata varpaat parressa.Tää on  meillä nähty.
Otsikko: Vs: Mitä tälle sivustolle on tapahtunut ? Tämä on piloilla !
Kirjoitti: lypsyukko - 04.05.19 - klo:19:10
,,,,,,,,,, pelkästään viiiittuilua.

Älä yleistä, ei kaikki toimi samoin kuin sinä.
Jep .
Niin, kuka viittii noita Oksan jäkerryksiä lueskella, piloillahan tää on ollut jo pidemmän aikaa.Yksi helvetin kuikka ongelmakin joka ihan oli käyttäjän havaittavissa.Kuka jaksaa tuollasen ukkelin juttuja oikoa.Sorkkis sitten muka tietää kaiken ruohon leikkureista ym, ite hän tehny sellasen helvetinkoneen hytrauliikkoineen siitä sorkkahärpäkkeestä ettei sinne letkujen sekaan enää hoidettava lehmä sovi, vaan pitää ihan normisti leikata varpaat parressa.Tää on  meillä nähty.

Älä ny poikien kirjoittelusta ressaannu. Ennen oli sellainen sanonta , että niin metsä vastaa, kuin sinne huudetaan. Jos joka kerta vidduilee niin kyllä ne vastaa samoin takaisin. Harmihan se on , että moni tietäjä on sivuston tuntunut hylkäävän. Ja lässynlässy vastaajia on ollut aina, minä mukaan lukien. Silti täältä voi saada vieläkin ihan hyviä neuvoja. Itse ainakin nostan hattua,kumarran ja kiitän ... palsatalla ja yv saamista eri  tiedoista / vinkeistä :)


Muokkaan … Tuohon kuikka ongelmaan … Jos kone lähtee linjastolta väärin koottuna, niin pitääkö ostajan / käyttäjän osata se korjata? Vaikka kuinka hyviä vastauksia tuosta arvottiin ja piruiltiin , niin yksikään ei osunut kait edes lähelle.

"Fiksuna koneasiantuntijana sää otat rälläkän käteen ja viilailet ne alalukituskorvakkeet sopiviksi." Siinä yksi korjausehdotus ihan havaittavissa olevaan tehtaalla tehtyyn virheeseen.
Otsikko: Vs: Mitä tälle sivustolle on tapahtunut ? Tämä on piloilla !
Kirjoitti: nautafarmari - 04.05.19 - klo:19:43
Kyllähän tuossa oksa oli oikeilla jäljillä, jos uuden kuormaajan ostaa, pitää sen sitten myös toimia, myyjän asia se on kuntoon hommata.   :o
Otsikko: Vs: Mitä tälle sivustolle on tapahtunut ? Tämä on piloilla !
Kirjoitti: Dr.Who - 04.05.19 - klo:20:03
Kukas se kertoi mistä ne hytrauliikkapaineet otetaan, eipä porukoille kelvannut se oikea kytkentä.Piti alkaa oikein urakalla aukomaan päätä veppimasterin säestyksellä (42). se on vain niin paha juttu kun tulee oikeaa tietoa eikä mutu tietämystä jota on kuullut jostain kummin kaimalta.ja näitä naapurin , tutun mutu juttuja.Jos on tietämys se näyttää ottavan teinejäpäähän ja pitää alkaa v itt uilemaan.Jopa suoli palstalle avaudutaan.Silloin on jo asia vakava.
Otsikko: Vs: Mitä tälle sivustolle on tapahtunut ? Tämä on piloilla !
Kirjoitti: lypsyukko - 04.05.19 - klo:20:21
Kukas se kertoi mistä ne hytrauliikkapaineet otetaan, eipä porukoille kelvannut se oikea kytkentä.Piti alkaa oikein urakalla aukomaan päätä veppimasterin säestyksellä (42). se on vain niin paha juttu kun tulee oikeaa tietoa eikä mutu tietämystä jota on kuullut jostain kummin kaimalta.ja näitä naapurin , tutun mutu juttuja.Jos on tietämys se näyttää ottavan teinejäpäähän ja pitää alkaa v itt uilemaan.Jopa suoli palstalle avaudutaan.Silloin on jo asia vakava.

Mitä sää suoli palstalla aikuinen mies ?
Otsikko: Vs: Mitä tälle sivustolle on tapahtunut ? Tämä on piloilla !
Kirjoitti: Kaikki - 04.05.19 - klo:20:33
Kaikki tällä palstalla toivoo että tuo tohtori painuisi wittuun  ;D
Otsikko: Vs: Mitä tälle sivustolle on tapahtunut ? Tämä on piloilla !
Kirjoitti: Dr.Who - 04.05.19 - klo:20:37
Tohtori toivoo että kaikki typerät jättäisivät kaikki kommentoinnit tekemättä kun eivät kaikkia ymmärrä.
Otsikko: Vs: Mitä tälle sivustolle on tapahtunut ? Tämä on piloilla !
Kirjoitti: Dr.Who - 04.05.19 - klo:20:42
Kukas se kertoi mistä ne hytrauliikkapaineet otetaan, eipä porukoille kelvannut se oikea kytkentä.Piti alkaa oikein urakalla aukomaan päätä veppimasterin säestyksellä (42). se on vain niin paha juttu kun tulee oikeaa tietoa eikä mutu tietämystä jota on kuullut jostain kummin kaimalta.ja näitä naapurin , tutun mutu juttuja.Jos on tietämys se näyttää ottavan teinejäpäähän ja pitää alkaa v itt uilemaan.Jopa suoli palstalle avaudutaan.Silloin on jo asia vakava.

Mitä sää suoli palstalla aikuinen mies ?
Oli näemmä paha juttu kun eräät erehtyi asiassa taas.Mut paha se on myöntää, parempi vain alkaa  v itt uilemaan selvästä asiasta.Mut tää porukka on ihan märkäkorvia savolaisia täynnä.Ja kepulaisuus siihen lisäksi niin ei voi olettaakaan että mitään voisi käsittää.räkätapit vaan valuu vihreenä nenusta kun uhotaan ja ollaan niin nerokasta että ei paremmasta tietoa.Menkääs ny teinit sinne äitikän viereen tisulle niin rauhotutte.Vai ottaako päähän kun tuli taas mokattua niiden kylvöjen kanssa.
Otsikko: Vs: Mitä tälle sivustolle on tapahtunut ? Tämä on piloilla !
Kirjoitti: Kaikki - 04.05.19 - klo:20:49
Kukas se kertoi mistä ne hytrauliikkapaineet otetaan, eipä porukoille kelvannut se oikea kytkentä.Piti alkaa oikein urakalla aukomaan päätä veppimasterin säestyksellä (42). se on vain niin paha juttu kun tulee oikeaa tietoa eikä mutu tietämystä jota on kuullut jostain kummin kaimalta.ja näitä naapurin , tutun mutu juttuja.Jos on tietämys se näyttää ottavan teinejäpäähän ja pitää alkaa v itt uilemaan.Jopa suoli palstalle avaudutaan.Silloin on jo asia vakava.

Mitä sää suoli palstalla aikuinen mies ?
Oli näemmä paha juttu kun eräät erehtyi asiassa taas.Mut paha se on myöntää, parempi vain alkaa  v itt uilemaan selvästä asiasta.Mut tää porukka on ihan märkäkorvia savolaisia täynnä.Ja kepulaisuus siihen lisäksi niin ei voi olettaakaan että mitään voisi käsittää.räkätapit vaan valuu vihreenä nenusta kun uhotaan ja ollaan niin nerokasta että ei paremmasta tietoa.Menkääs ny teinit sinne äitikän viereen tisulle niin rauhotutte.Vai ottaako päähän kun tuli taas mokattua niiden kylvöjen kanssa.
Nyt kun olet täällä taas aukomassa päätäsi ,kerro Kaikille miksi se hydrauliikan liitos keskustelu katosi kun teit itsestäsi täyden pellen " penkin alla olevan kannen "liitos juttuinesi  ;D ;D ;D
Otsikko: Vs: Mitä tälle sivustolle on tapahtunut ? Tämä on piloilla !
Kirjoitti: lypsyukko - 04.05.19 - klo:21:14
Kukas se kertoi mistä ne hytrauliikkapaineet otetaan, eipä porukoille kelvannut se oikea kytkentä.Piti alkaa oikein urakalla aukomaan päätä veppimasterin säestyksellä (42). se on vain niin paha juttu kun tulee oikeaa tietoa eikä mutu tietämystä jota on kuullut jostain kummin kaimalta.ja näitä naapurin , tutun mutu juttuja.Jos on tietämys se näyttää ottavan teinejäpäähän ja pitää alkaa v itt uilemaan.Jopa suoli palstalle avaudutaan.Silloin on jo asia vakava.

Mitä sää suoli palstalla aikuinen mies ?
Oli näemmä paha juttu kun eräät erehtyi asiassa taas.Mut paha se on myöntää, parempi vain alkaa  v itt uilemaan selvästä asiasta.Mut tää porukka on ihan märkäkorvia savolaisia täynnä.Ja kepulaisuus siihen lisäksi niin ei voi olettaakaan että mitään voisi käsittää.räkätapit vaan valuu vihreenä nenusta kun uhotaan ja ollaan niin nerokasta että ei paremmasta tietoa.Menkääs ny teinit sinne äitikän viereen tisulle niin rauhotutte.Vai ottaako päähän kun tuli taas mokattua niiden kylvöjen kanssa.

Mitähän sää taas vouhotat? Jos tua äsköönen oli mulle, niin savos oon kait käynyt kaks kertaa elämässäni. Toisaalta nykyynen autonikin on jostain savon syrämmistä tänne tuatatettu. Kepun jäsenyyrestä erosin jokunen vuosi sitten, kun ne lopetti meirän kersoolta koulun. Toisaalta oon tainnu kepua äänestää sen jälkehenkin aina, mutta ny se ei maksa mitään. Casen hydrauliikasta en tiärä mitään. Aikoinaan oon yhyrellä ajellu. Kun vipu ja lohko oli oikeaa paria, niin toimii se. Tosin liittimet oli jotenkin ourot. Piti kippikärryyhin laittaa sellaaset pallo päiset liittimet, niin sai kipit alaha. Toimii muuten muiskin vehkehis noi pallo tai ehkä paremminkin kuula päiset liittimet. Mitähän muuta... kaikki asiat ei oo enää vaan maharollisia ja räkä on minkä väristä koskakin. Tosin eipä sitä normaalisti erity - ainakaan mulla. Siihenkin vaaritahan kait joku ärsytys tai lenssu.Ja noista kylyvööstä en nyt tiärä. Mukavasti tua lumi ainakin kasteloo noita kylyvettyjä peltoja. Toki ennustetut ankarat pakkaaset säikytti, mutta ennusteet on vähän liäventyny. Ja sorkkiskin sanoo, että ennen kylyvettihin rouran päälle, nyt maa oli jo lämmintä. Siksi kait tua lumi niin äkkiää sulaakin siitä pois.

Sellaanen huamio nuahin kylyvettyyhin. Niis ei oo lunta, mutta krannin pualella kevätkynnöksellä olevilla  näyttää olevan talavi. Onkohan tämä ny toristus siitä, että takapyärillä lintattu pitää paremmin lämpönsä sisällä, ku huakoonen kynnös?
Otsikko: Vs: Mitä tälle sivustolle on tapahtunut ? Tämä on piloilla !
Kirjoitti: kärmeskytö - 04.05.19 - klo:22:28Sellaanen huamio nuahin kylyvettyyhin. Niis ei oo lunta, mutta krannin pualella kevätkynnöksellä olevilla  näyttää olevan talavi. Onkohan tämä ny toristus siitä, että takapyärillä lintattu pitää paremmin lämpönsä sisällä, ku huakoonen kynnös?
Saman huomion tein tuos illalla,yhden naapurin pelto kynnöksellä,luminen.Oma ja yhden naapurin kylvetyt lumettomia.Oma urakkamiehen takatinttarilla kylvetty ja naapurin sivupyöräkoneella joka kylläkin erikseen jyrätty.
Otsikko: Vs: Mitä tälle sivustolle on tapahtunut ? Tämä on piloilla !
Kirjoitti: Magia - 05.05.19 - klo:06:15
Tekijät ovat niin täynnä itseänsä, että ovat poistaneet mahdollisuuden valita muita teemoja kuin tämän Agronetin oletuksen. Niin vähän uskovat tuotokseensa, etteivät anna käyttäjän valita.

Ubuntu foorumilla (https://forum.ubuntu-fi.org/index.php) käytän SMF Default Theme - Curve teemaa, en sen foorumin oletusta. Mainoksia en viitsi katsella, yläreunan mainokset poistin näkyvistä lisäämällä kolme riviä userContent.css tiedostoon. Ubuntu foorumilla on käytössä sama SMF 2.0.15 | SMF © 2016, Simple Machines.
Olen sitä mieltä ettei mtech:llä ole tarkoituskaam saada aikaan toimivaa ohjelmaa vaan ohjelma jota sitten myöhemmin parannellaan,maksusta tietenkin.Tästä on hyvä esimerkki Minun Maatilani,palikkatesti nelivuotiaille virtuaalisessa muodossa.Ostat lisää moduuleita perusohjelmaan,niin johan alkaa onnistumaan homma kuin homma.Tätä ohjelmaa ei todellakaan tulisi käyttää välikappaleena tietojen tallentamiseen toiseen ohjelmaan eikä mihinkään muuhunkaan.Mtech on oppinsa ottanut suoraan Yaralta.
Otsikko: Vs: Mitä tälle sivustolle on tapahtunut ? Tämä on piloilla !
Kirjoitti: Oksa - 05.05.19 - klo:08:48
millasella rahotuksella meinaat tätä palstaa korjattavan?     mutta kun pitää tehä ilmatteeks käytettävä niiin tehään niin kettumainen että kävijät lopettaa ja sit ei enää tarttekaan ylläpitää, ilmatteeks.                  onks muuten varmit vielä elossa?
Otsikko: Vs: Mitä tälle sivustolle on tapahtunut ? Tämä on piloilla !
Kirjoitti: Mietin vaan, että... - 05.05.19 - klo:19:53
,,,,,,,,,, pelkästään viiiittuilua.

Älä yleistä, ei kaikki toimi samoin kuin sinä.
Jep .
Niin, kuka viittii noita Oksan jäkerryksiä lueskella, piloillahan tää on ollut jo pidemmän aikaa.Yksi helvetin kuikka ongelmakin joka ihan oli käyttäjän havaittavissa.Kuka jaksaa tuollasen ukkelin juttuja oikoa.Sorkkis sitten muka tietää kaiken ruohon leikkureista ym, ite hän tehny sellasen helvetinkoneen hytrauliikkoineen siitä sorkkahärpäkkeestä ettei sinne letkujen sekaan enää hoidettava lehmä sovi, vaan pitää ihan normisti leikata varpaat parressa.Tää on  meillä nähty.

Vai niin.

Taasen minun mielestäni Oksa on sympaattisin henkilö koko foorumilla. Jalat maassa oleva puurtaja, jolta huumoriakin löytyy.

 Voisin kuvitella meneväni kahville -tai vaikka kaljalle- Oksan kanssa. Tuntuu olevan sen verran lupsakkaa mies , ettei aika kävisi pitkäksi.
Otsikko: Vs: Mitä tälle sivustolle on tapahtunut ? Tämä on piloilla !
Kirjoitti: Töveli - 05.05.19 - klo:23:47
Taasen minun mielestäni Oksa on sympaattisin henkilö koko foorumilla. Jalat maassa oleva puurtaja, jolta huumoriakin löytyy.
 Voisin kuvitella meneväni kahville -tai vaikka kaljalle- Oksan kanssa. Tuntuu olevan sen verran lupsakkaa mies , ettei aika kävisi pitkäksi.
Thumbs up! 8)
Otsikko: Vs: Mitä tälle sivustolle on tapahtunut ? Tämä on piloilla !
Kirjoitti: Oksa - 06.05.19 - klo:08:31
btw, kuin tää sivusto on piloilla?     ei täällä hirveesti huumori kuki.   paremminkin on tasapeli apatian ja pessimismin kanssa.       piloja löytyy kyllä monesta muusta sivustosta.     ihan niin ku pilkkeitä liiteristä.
Otsikko: Vs: Mitä tälle sivustolle on tapahtunut ? Tämä on piloilla !
Kirjoitti: Dr.Who - 06.05.19 - klo:19:41
Kyllä määkin Oksan kanssa kahveelle menisin ja jopa hälle konjakitkin tarjoisin, ei mulla mitään ole oksaa vastaan.Kunhan nyppäsen niin sehän näkyy kirvoittavan monen mykänkin kirjoittamaan.
Otsikko: Vs: Mitä tälle sivustolle on tapahtunut ? Tämä on piloilla !
Kirjoitti: Oksa - 06.05.19 - klo:20:18
aaarvasin.   ku miuta joskus melkein nyppäsee se et pihaan änkee populaa jolla ny ei hirmusti asiaa mut sit kuiteski kohveella viipyvä  jopa par tuntia,  en pane pahaks vaikka valmiissa maailmassa ollaanki.    miä en kerkii yksinäisyyttä potia ku on nuita seuroja vaikka en niiiin hirveesti aina kehtais välittääkään..   mut ku en ilkiä poiskaan ajaa...                           ja tuo kohveella käynti, kelpovaa miulle.   kuha on sopiva aika.                         miä en syle myöskää lasiin.     tosa just meni vkloppuna hyin ku yks makso viime vuon linkouksia ja korkona stroh 54 ni kelpas hyin.    eihä op moista etes tarjua.
Otsikko: Vs: Mitä tälle sivustolle on tapahtunut ? Tämä on piloilla !
Kirjoitti: Dr.Who - 07.05.19 - klo:08:07
Kun on kulkua sielläpäin, poikkeenn.
Otsikko: Vs: Mitä tälle sivustolle on tapahtunut ? Tämä on piloilla !
Kirjoitti: Oksa - 07.05.19 - klo:08:11
ilmota varuille ni kerkii ostaa kyrsää kohvin kans.   muuten tuo tullessais..