Agronet

Keskusteluaiheet => Muut tuotantoeläimet => Aiheen aloitti: trmitja - 21.01.17 - klo:14:22

Otsikko: Tavatonta yhteiskunta vastuuta
Kirjoitti: trmitja - 21.01.17 - klo:14:22
Davatonta  yhteiskunta vastuuta
Täytyy sanoa että on suurenmoista yhteiskunta vastuun osoittamista kun eräässä pakkaamossa on siellä yläpäässä päälliköitä mittava määrä .  Avuksi tulleet gammel danskin hörppijät on mukana leveillä hartijoilla . Viljelijä osuuskunta on kuljettanut tätä valiojoukkoa mukana jo  kymmenen vuotta . Ajatelkaa millaista verotuloa yhteiskunta on saanut tällaisesta  määrästä  huippu osaajia .Tämä uskomaton kyvykkyys on kyllä huomattu muissakin pakkaamoissa . Ajattelinkin kuinka muut voivat pärjätä ,lähes samankokoisella  kilpailijalla ei ole kuin 2 ihmistä toimistossa .

Hivelin kuudesti laukeavan  sileätä pintaa . karhea perä antoi rauhallisuuden tunteen nahkaista sormikastani vasten  . Iskurin liike tuntui varmalta ja toimivalta .
Anteeksi arvoisat lukijat ajatus lipsahti lännen kirjoihin joita pikkupoikana luin  . Morgan Kane ja haaska linnut ratsastaa

Kesä ,  aitan huopakattoon vesi ropisi ja ruuti oli kuivaa,    . Välillä voi keventää ja ottaa korkeajännityksen käteen ,spitfire kanaalin yllä edessä savuava mersu  .Sieltä on peruja saksan kieleni sujuva käyttö . Sanasto vaan ei oikein ole sattuvaa messuilla käydessä.

T , Hemmo Siira
Otsikko: Vs: Tavatonta yhteiskunta vastuuta
Kirjoitti: BACKSPACE - 21.01.17 - klo:14:36
korjaus:

Haaska_linnut eivät ratsastaneet, vaan ne saalistivat.

Sekin on sekoa, koska haaskaa ei tarvitse saalistaa-
Otsikko: Vs: Tavatonta yhteiskunta vastuuta
Kirjoitti: kylmis - 21.01.17 - klo:18:02
Ellei ajattele niinpäin, että siitä täytyy taistella muiden raadonsyöjien kanssa.