Agronet

Keskusteluaiheet => Maidontuotanto ja lihanaudat => Aiheen aloitti: Maalaispoika - 28.11.07 - klo:06:57

Otsikko: Juomanipat
Kirjoitti: Maalaispoika - 28.11.07 - klo:06:57
Onko kuinka monella käytössä nuorella karjalla Stingyn lihakarjanippoja? Edelliset olivat samanlaiset, mutta olivat niin kuluneet, ettei vettä tullut enää tarpeeksi. Vaihdoin kaikki uusiin ja niiden kanssa nyt vasta ongelmia onkin, kun vettä tulee jatkuvasti. Se nappi jää pohjaan ja vesi juoksee. Vielä kun hiehot ovat huomanneet tämän, niin ne kuspäät laittavat tahallaan veden valumaan. Olen yrittänyt hioa osia, mutta eipä ole auttanut. Edellisillä nipoilla ei ollut kertaakaan tuota ongelmaa.

Niin ja tiedän, että kupit olisivat paremmat, mutta noihin karsinoihin ei sellaisia saa.
Otsikko: Vs: Juomanipat
Kirjoitti: JaskaR - 28.11.07 - klo:09:46
Eipä ole tuollaisia nippoja käytössä. Eihän vuodon aiheuttajana ole ruoste, ainakin itsellä tahtoo olla se ongelma, että kun käyttää paineet pois vesijohdoista ja sitten kun laittaa hanat taasen auki, irtoaa putkista ruoste hiukkasia ja ne sitten joko tukkivat nippoja tai sitten menevät venttiiliin ja nippa jää vuotamaan.


Nut muuten hokasin, että alussa meilläkin muuten oli tuon tapaisia nippoja mutta niistä luovuttiin niiden huonon toimivuuden takia. Vikaa ei koskaan saatu selville, mutta ne jäi vuotamaan.
Otsikko: Vs: Juomanipat
Kirjoitti: jkk - 28.11.07 - klo:10:19
Meillä on kans nuorella karjalla nipat. Joskus on ollu tuota samaa ongelmaa, oon vaihtanu uusia nippoja eikä, nekään oo menny kauaa kun taas vuotaa tai ei tuu vettä  >:( Mutta sitten joku sanoi jotta kokeileppa sikanippoja, ja nehän oli hyviä, käy ja kukkuu  :) Pian on kaikki nipat vaihdettuna niihin.
Otsikko: Vs: Juomanipat
Kirjoitti: Maalaispoika - 28.11.07 - klo:16:51
Alunperin meilläkin oli sikanipat, mutta niistä tuli olvana niin hiljaa vettä. Siksi vaihdoin nuo mullinipat ja ne edelliset oli kyllä hyvät niin kauan kuin kestivät. Nämä uudet tuntuvat olevan kyllä per*eestä. >:(

Minkä malliset/merkkiset sikanipat olisi hyvät?
Otsikko: Vs: Juomanipat
Kirjoitti: mlahti - 28.11.07 - klo:17:45
pelman malli on aika hyvä ja kestävä..
Otsikko: Vs: Juomanipat
Kirjoitti: Tappi - 28.11.07 - klo:17:45
 Meillä on repullinen stingyn rikkoontuneita nippoja, niitä joissa on kuula. http://www.k-maatalous.fi/index.cfm?ChangeSetNow=66 => juomalaitteet sivu 4, tuote 9. Vuotavat varmasti. Ulkoholkki on prässätty runkoon, ei pysy kiinni. Kestoaika sonneilla 1vrk-3kk. Nyt käytetään nippaa nro 7. Vanhimmat olleet n.3v eikä yhtään ole vaihdettu.
Otsikko: Vs: Juomanipat
Kirjoitti: jupe - 28.11.07 - klo:20:02
sellaisesta isosta messikisestä sikanipasta tulee vettä. enemmän kuin vanhasta sinisstä juomakupista. Siinä on vielä säätökin. ollut käytössä kohta 20 v.
Otsikko: Vs: Juomanipat
Kirjoitti: Maalaispoika - 30.11.07 - klo:17:24
Nyt käytetään nippaa nro 7. Vanhimmat olleet n.3v eikä yhtään ole vaihdettu.

Tänään kävin hakemassa kans noita seiskoja ja nyt tuntuu pelittävän. Vettäkin tulee tuplat noihin toimimattomiin verrattuna. Ja kaiken lisäksi sain ne takuuseen, reklamaatio on lähtenyt keskon pääkonttorille. 8)