Agronet

Keskusteluaiheet => Maidontuotanto ja lihanaudat => Aiheen aloitti: Tike - 18.02.15 - klo:10:24

Otsikko: Alpro Windows
Kirjoitti: Tike - 18.02.15 - klo:10:24
Onko kukaan viritellyt Alrpo prosessoria tietokoneeseen mistä ei löydy sarjaporttia? Virtuaalisella sarjaportilla ei ainakaan ensi yrittämällä homma lähtenyt skulaamaan. Huoltohemmollakaan ei ollut kokemusta aiheesta. Mikäs on tätä päivää oleva versio tuosta alpro wintoosasta jossei Delproa lasketa..? Autopuolella obd2-kaapeli ainakin pelittää hyvin virtuaalisarjaportissa.

Renki vaan kyselee  8)
Otsikko: Vs: Alpro Windows
Kirjoitti: johannes - 18.02.15 - klo:13:38
Hyvin toimivaahan siitä ei tahdo saada millään. Meillä laitoin usb-porttiin sovittimella, mutta kauan sai tapella että pelittää tämänkään vertaa. Joutui etsimään aikansa oikeaa porttia ,sillä com6 on isoin portti mitä Alpro tunnistaa ja muut portit oli kiinteässä käytössä. Eli com6 oli ensimmäinen portti joka oli minun koneella usb:n käytettävissä. Siltikin joutuu tietokoneen käynnistämään uudelleen joka kerta kun haluaa alprohon yhteyden. Katkaisee yhteyden jonkin ajan kuluttua, eli todennäköisesti portilla on jonkillainen aikakatkaisu jota en ole osannut ohittaa. Tietokoneessa on  win 8, mutta alpro windows on xp-yhteensopivuudelle laitettu.
Otsikko: Vs: Alpro Windows
Kirjoitti: Muujussi - 18.02.15 - klo:14:00
Suosittelen lämpimästi.

http://www.verkkokauppa.com/fi/catalog/261c/Ohjainkortit-Sarja

Löytyy kannettavaankin sopivia.
Otsikko: Vs: Alpro Windows
Kirjoitti: Adam Smith - 20.02.15 - klo:08:14
Suosittelen lämpimästi.

http://www.verkkokauppa.com/fi/catalog/261c/Ohjainkortit-Sarja

Löytyy kannettavaankin sopivia.
tommonen kortti ja usb-viritykset hemmettiin. useimmat virransäästöautomatiikat laittaa usbiportit uneen, eikä ne herää välttämättä koneen mukana...