Agronet
Keskusteluaiheet => Maidontuotanto ja lihanaudat => Aiheen aloitti: Make - 11.11.14 - klo:20:05
-
Kuinka kauan jauhatuksesta hernejauho pysyy käyttökelpoisena lehmälle?
-
Kuinka kauan jauhatuksesta hernejauho pysyy käyttökelpoisena lehmälle?
Hernemaissipaprika säilyy pakkasessa aika mukavasti. Oliskos tohon hernejauhoon kans samat ohjeet pätevät?
-
Villi veikkaus, että ilman SKN:n pakastamistakin säilyy helposti sellaisen kolme viikkoa...? Oikein kuivina pitempäänkin? :-X
-
Faktatietoa ei taida olla kenelläkään. Mutta ihmisille myytävät herne/papujauhot säilyvät pakkauksen mukaan vuoden.
Täysrehuissa aineet "säilyvät" puoli vuotta. Pitäiskö arvata, että 2 kuukautta ::)
-
Kyllä se voisi säilyä kolmekin kuukautta... :-X
-
Kyllä se voisi säilyä kolmekin kuukautta... :-X
Nokitan neljään :'(
Kaurajauho pilaantuu nopeimmin. Vitamiinitasot alenevat ja rasvat härskiintyvät.
-
niin se säilyvyys on suhteellinen käsitys: onko kyse onko homeetonta vai onko ravinteet tallella. muttamaa viikkoa pitempään en kyllä jauhona säilyttäis, eikös ole helpompi jauhaa pienissä kuluerissä? laatu ainakin säilyis.
-
Jos ottaa rahtimyllärin jauhamaan ei sitä voi jatkuvasti käyttää jauhamassa.