Agronet

Keskusteluaiheet => Maidontuotanto ja lihanaudat => Aiheen aloitti: Make - 11.11.14 - klo:20:05

Otsikko: Hernejauhon säilyvyys
Kirjoitti: Make - 11.11.14 - klo:20:05
Kuinka kauan jauhatuksesta hernejauho pysyy käyttökelpoisena lehmälle?
Otsikko: Vs: Hernejauhon säilyvyys
Kirjoitti: SKN - 11.11.14 - klo:21:24
Kuinka kauan jauhatuksesta hernejauho pysyy käyttökelpoisena lehmälle?

Hernemaissipaprika säilyy pakkasessa aika mukavasti. Oliskos tohon hernejauhoon kans samat ohjeet pätevät?
Otsikko: Vs: Hernejauhon säilyvyys
Kirjoitti: mah - 11.11.14 - klo:21:41
Villi veikkaus, että ilman SKN:n pakastamistakin säilyy helposti sellaisen kolme viikkoa...? Oikein kuivina pitempäänkin? :-X
Otsikko: Vs: Hernejauhon säilyvyys
Kirjoitti: BACKSPACE - 11.11.14 - klo:21:51
Faktatietoa ei taida olla kenelläkään. Mutta ihmisille myytävät herne/papujauhot säilyvät pakkauksen mukaan vuoden.

Täysrehuissa aineet "säilyvät" puoli vuotta. Pitäiskö arvata, että 2 kuukautta  ::)
Otsikko: Vs: Hernejauhon säilyvyys
Kirjoitti: mah - 12.11.14 - klo:06:18
Kyllä se voisi säilyä kolmekin kuukautta... :-X
Otsikko: Vs: Hernejauhon säilyvyys
Kirjoitti: BACKSPACE - 12.11.14 - klo:07:11
Kyllä se voisi säilyä kolmekin kuukautta... :-X
Nokitan neljään  :'(

Kaurajauho pilaantuu nopeimmin. Vitamiinitasot alenevat ja rasvat härskiintyvät.
Otsikko: Vs: Hernejauhon säilyvyys
Kirjoitti: Oksa - 12.11.14 - klo:08:31
niin se säilyvyys on suhteellinen käsitys:   onko kyse onko homeetonta vai onko ravinteet tallella.   muttamaa viikkoa pitempään en kyllä jauhona säilyttäis, eikös ole helpompi jauhaa pienissä kuluerissä?   laatu ainakin säilyis.
Otsikko: Vs: Hernejauhon säilyvyys
Kirjoitti: Make - 12.11.14 - klo:09:38
Jos ottaa rahtimyllärin jauhamaan ei sitä voi jatkuvasti käyttää jauhamassa.