Agronet
Keskusteluaiheet => Maidontuotanto ja lihanaudat => Aiheen aloitti: paukkula - 16.05.12 - klo:13:21
-
Eivät ota "kolimijalkaista teurasautoon " vaikka se sinne itse menisikin. On kiristynyt ohjeet. Hyvää lihaa menee Honkajoelle.
-
Laita pakastimeen. Olisko mahdollista? Ei sitä kolmijalkaista voi hukkaan pistää.
-
ja voi sen teurastaa koirillekin, säästyy raatomaksukin. Itse jos aikoo syödä niin varmuuden vuoksi paras tehdä jauhelihaa :) On noita tullut tehtyä, aika matalallakin kynnyksellä on tullut elukoita karsittua.
-
Hyvin meni ontuva elukka kevättalvella lihoiksi... Rapia tunti navetasta talliin roikkumaan. Fileet otettiin talteen ja loput myllyn läpi. Se olikin hieman isompi urakka mutta ei syödä kaupan jauhelihaa taas vähään aikaan :)
-
Hyvin meni ontuva elukka kevättalvella lihoiksi... Rapia tunti navetasta talliin roikkumaan. Fileet otettiin talteen ja loput myllyn läpi. Se olikin hieman isompi urakka mutta ei syödä kaupan jauhelihaa taas vähään aikaan :)
Näillä näkymin ensi vuodenvaihteessa pitää syödä ne suoletkin,eiku makkaraa tekemään luonnonsuoleen ja eiköhän ne ennen ole tehnyt suolista saippuaakin.Niin tämä tietysti Honkajoen edullisilla keräilyalueilla.
-
Tjaah kyllä siitä muitakin arvoosia voi leikata eikä pelkkää jauhelihaa tehdä.säilyykin paremmin kokopalona liha,ei ne åpalat mitään lihamestarin laatua tarvi olla kun itelle ottaa. :P
Totta kyllä. Ja jos on lihamylly itsellä niin paras tulos tulee muutenkin kun jauhaa vasta käyttäessä :)
-
Hyvin meni ontuva elukka kevättalvella lihoiksi... Rapia tunti navetasta talliin roikkumaan. Fileet otettiin talteen ja loput myllyn läpi. Se olikin hieman isompi urakka mutta ei syödä kaupan jauhelihaa taas vähään aikaan :)
Näillä näkymin ensi vuodenvaihteessa pitää syödä ne suoletkin,eiku makkaraa tekemään luonnonsuoleen ja eiköhän ne ennen ole tehnyt suolista saippuaakin.Niin tämä tietysti Honkajoen edullisilla keräilyalueilla.
Suoletko vain? ???