Agronet

Keskusteluaiheet => Maidontuotanto ja lihanaudat => Aiheen aloitti: paukkula - 16.05.12 - klo:13:21

Otsikko: Kotiteurastus
Kirjoitti: paukkula - 16.05.12 - klo:13:21
 Eivät ota "kolimijalkaista teurasautoon " vaikka se sinne itse menisikin.  On kiristynyt ohjeet. Hyvää  lihaa menee Honkajoelle.
Otsikko: Vs: Kotiteurastus
Kirjoitti: Pantti - 16.05.12 - klo:14:54
Laita pakastimeen. Olisko mahdollista?  Ei sitä kolmijalkaista voi hukkaan pistää.
Otsikko: Vs: Kotiteurastus
Kirjoitti: rene - 16.05.12 - klo:16:46
ja voi sen teurastaa koirillekin, säästyy raatomaksukin.   Itse jos aikoo syödä niin varmuuden vuoksi paras tehdä jauhelihaa :)   On noita tullut tehtyä, aika matalallakin kynnyksellä on tullut elukoita karsittua.
Otsikko: Vs: Kotiteurastus
Kirjoitti: jupexx - 16.05.12 - klo:17:07
Hyvin meni ontuva elukka kevättalvella lihoiksi... Rapia tunti navetasta talliin roikkumaan. Fileet otettiin talteen ja loput myllyn läpi. Se olikin hieman isompi urakka mutta ei syödä kaupan jauhelihaa taas vähään aikaan  :)
Otsikko: Vs: Kotiteurastus
Kirjoitti: sjk - 16.05.12 - klo:19:38
Hyvin meni ontuva elukka kevättalvella lihoiksi... Rapia tunti navetasta talliin roikkumaan. Fileet otettiin talteen ja loput myllyn läpi. Se olikin hieman isompi urakka mutta ei syödä kaupan jauhelihaa taas vähään aikaan  :)
Näillä näkymin ensi vuodenvaihteessa pitää syödä ne suoletkin,eiku makkaraa tekemään luonnonsuoleen ja eiköhän ne ennen ole tehnyt suolista saippuaakin.Niin tämä tietysti Honkajoen edullisilla keräilyalueilla.
Otsikko: Vs: Kotiteurastus
Kirjoitti: rene - 16.05.12 - klo:19:44
Tjaah kyllä siitä muitakin arvoosia voi leikata eikä pelkkää jauhelihaa tehdä.säilyykin paremmin kokopalona liha,ei ne åpalat mitään lihamestarin laatua tarvi olla kun itelle ottaa. :P
Totta kyllä. Ja jos on lihamylly itsellä niin paras tulos tulee muutenkin kun jauhaa vasta käyttäessä :) 
Otsikko: Vs: Kotiteurastus
Kirjoitti: rene - 16.05.12 - klo:19:54
Hyvin meni ontuva elukka kevättalvella lihoiksi... Rapia tunti navetasta talliin roikkumaan. Fileet otettiin talteen ja loput myllyn läpi. Se olikin hieman isompi urakka mutta ei syödä kaupan jauhelihaa taas vähään aikaan  :)
Näillä näkymin ensi vuodenvaihteessa pitää syödä ne suoletkin,eiku makkaraa tekemään luonnonsuoleen ja eiköhän ne ennen ole tehnyt suolista saippuaakin.Niin tämä tietysti Honkajoen edullisilla keräilyalueilla.
Suoletko vain? ???