Agronet

Keskusteluaiheet => Hevoset => Aiheen aloitti: -jj - 21.01.10 - klo:09:26

Otsikko: 45 minuuttia
Kirjoitti: -jj - 21.01.10 - klo:09:26
Hevoset / 45minuuttia mtv3 20.01.10 (http://www.katsomo.fi/?progId=30372&itemId=21161)
Mites täällä hevospiirissä, oliko kenelläkään tietoa etukäteen kyseisen tilan huonot hoidot jo ennen uutisointia? Itse en tapausta tunne, mutta haluttiinko uutisoinnissa suojella tallin pitäjää/omistajaa, kun ei mainittu sanallakaan.

Muualla yritysmaailmassa kyllä irtisanomisissa, työkiistoissa, palkanmaksamatta jättämisissä ym. mainitaan kyllä yritys ja hyvin usein omistajan henkiöllisyys, oliko ko. tapauksessa sitten henkilötietojen suojaamiseen erityisiä syitä? Eläinrikoksista pitäisi jokaisen tietää, varsinkin jos hoitoon on laittamassa eläintään.
Otsikko: Vs: 45 minuuttia
Kirjoitti: Timppa - 21.01.10 - klo:10:50
Komia talli mutta ei vettä hevosille lainkaan...
Otsikko: Vs: 45 minuuttia
Kirjoitti: rene - 21.01.10 - klo:17:42
Tuo ohjelmaformaatti on sellainen että etsitään asia joka on persiillään ja sitten tarkoitushakuisesti revitään asiasta karrikoimalla ja liioittelemalla mahdollisimman räikeän näköinen tapaus.
  Itse asia on kuitenkin selvä, noin huonoon kuntoo ei hevonen saisi päästä. Edes yksittäistapausta ei tuollaista saisi olla. Muutoin väitteet jäivät jotenkin roikkumaan ilmaan.
 Työntekijän osalta ei voi muuta kuin pitää osasyyllisenä, kuitenkin kuukausia noita hevosia hoitanut. Mitähän seurauksia mahtaa hänelle koitua tuollaisista väitteistä?
Otsikko: Vs: 45 minuuttia
Kirjoitti: hvinnamo - 21.01.10 - klo:21:46
Kyseinen kaiffari ei ole täälläpäin hevospiireissä kovinkaan arvostettu.Suorastaan lynkkausmielialalla on porukat puheissaan.Ja onhan tollanen hevosenpito sitten ihan perseestä. ??? ???
Otsikko: Vs: 45 minuuttia
Kirjoitti: Timppa - 21.01.10 - klo:21:53
Miksei siellä ollut vesijohtoa talliin vedetty?

Oliko siellä vesijohdot jäässä?
Otsikko: Vs: 45 minuuttia
Kirjoitti: hvinnamo - 22.01.10 - klo:14:30
Miksei siellä ollut vesijohtoa talliin vedetty?

Oliko siellä vesijohdot jäässä?
Varmaan rahat loppuneet just siinä kohtaan??  :)
Otsikko: Vs: 45 minuuttia
Kirjoitti: SAS - 24.01.10 - klo:17:01
Valitettavsti näitä tapauksia löytyy useita ympäri Suomea.
Monelle hoitoon jättävälle ei tule mieleen että siellä tallilla kannattaisi käydä useammin kuin vain syksyllä ja kesällä. >:(
Otsikko: Vs: 45 minuuttia
Kirjoitti: rene - 24.01.10 - klo:20:21
Valitettavan monelle hevosen hoitoonjättäneelle ei ole valjennut että hoidosta so***** maksu pitäisi maksaa...   Enemmän tai vähemmän kärsii hevosen hoito jos sen hoitoa ei makseta. Eläinrääkkäys ei tietysti saisi olla ratkaisu mihinkään.
Otsikko: Vs: 45 minuuttia
Kirjoitti: Peltola - 26.01.10 - klo:07:46
Hevosia pitää lopettaa reilummalla kädellä. Joutokoneja on ilmaiseksi tarjolla, jotka sitten kenenkään kaipaamatta odottavat vanhuuskuolemaa. Ja sitten kun niitä tuetaan, niin turpalukua syntyy. Valitettavasti teuraspuolen järjestelmää ei hevosille ole.
Otsikko: Vs: 45 minuuttia
Kirjoitti: Kati.joki - 10.04.10 - klo:16:37
Olen itse kymenlaaksosta ja toiminnu 3 vuotta jäteautonkuljettajana. Kyseisen paikanohi ajanut lukemattomia kertoja.(tallinastia ei kuulu meidän tyhjennykseen) Talli näyttää hienolta ja pihat kun tieltä katsoo ohimennen. Hevosia harvoin näki kun ohi ajoi. Olivattenkohan reppanat edes päivänvaloa nähny. Ei mielessä koskaan käynny, että voisi näin heppaihmisenä käydä katsomassa millaisia hevosia täältä löytyy. Ei viitsinyt,harva tykkää ulkopuolisista.
Mutta kun ohjelma tuli ilmi, ni hetihän tiesin kuka oli vastuussa. Mutta enemmän tyttöä ihmettelen joka hevosia hoiti. Miksi niin myöhään puuttui asiaan??! Olisi voinnu monta heppaa pelastaa. Moni niin huonossa kunnossa ettei heidän elämästä enää mitää tullu.

Itse itku silmäkulmassa katsoin 45 min. Miten joku tekee tälläistä.
Sinä joka kirjoitit ettei vettä mennyt tallille. Tallille ei ollut vedetty vesijohtoa. Vesi haettii pihan perältä pienestä lähteestä ja jokaiselle hevoselle riitti kauhallinen. Aikuinen hevonen voi juoda älyttömät määrät vettä.
Tiedän omistajan ja eiköhän se vielä joudu kärsimään. Mut kannattaa pitää kuitenkin pienempää profiilia. Jos haluaa vielä kesän nähdä. Nimiä en nyt anna. Mutta monellehan nimi on jo tuttu.!
Minun kaveri kävi kyseisestä tallista hakemassa monta heppaa pois.,;D Kiitos hänelle oikein paljon. Hepat voivat nyt erittäin hyvin..!! ;D

Suomi on kuitenkin laaja alue. tälläisiä ihmisiä on vielä paljon. Todella harmillista. ;( Ihminen joka tekee tälläistä, sillä itellä on vaikeaa ja todella paljon ongelmia. Tarviiko sitä nyt kuitenkaa viattomiin eläin kappaileisii kohdistaa.