Agronet
Keskusteluaiheet => Vapaa sana => Aiheen aloitti: Valtraman - 16.05.22 - klo:09:03
-
https://www.is.fi/terveys/art-2000007955083.html
Alkoholin kulutus vähentynyt. Johtuuko siitä.
-
Suomessa safkat pilataan lisäaineilla. Oluen ongelma on sulfiitti, ei alkoholi. Hk pumppaa kasleriin suolavettä. Meneekö sellainen kaupaksi edes dumppaushinnalla (4,95/kg) ? Hiukset nousevat pystyyn, kun kääntää pitkopaketin nurinpäin ja lukee tuoteselosteen. Mun resepti on mahdollisimman luonnonmukaista. Pakasteet on yksi vaihtoehto. Ne on lyöty tuoreena jäihin (oon ollut nuorena pakastevihannestehtaassa töissä turuuuuus).
-
Öööö...että mitenkä, ainakaan tuossa jutussa alkoholin käyttöä ei esitetty rasvamaksan hoitokeinona, Sepe taitaa harrastaa uskomushoitoja...
-
Hapot elää 7-kymppisiksi - siihen asti, kunnes lihassoluja on huuhtoutunut riittävästi verenkiertoon. https://fi.wikipedia.org/wiki/Rabdomyolyysi
-
eiks net ollu sepellä enkelihoitot...?
-
Öööö...että mitenkä, ainakaan tuossa jutussa alkoholin käyttöä ei esitetty rasvamaksan hoitokeinona, Sepe taitaa harrastaa uskomushoitoja...
Sepeteuksen uskomushoitona toimii luja usko ja luottamus sosialismin ylivertaisuuteen markkinatalousjärjestelmänä.
-
Öööö...että mitenkä, ainakaan tuossa jutussa alkoholin käyttöä ei esitetty rasvamaksan hoitokeinona, Sepe taitaa harrastaa uskomushoitoja...
Sepeteuksen uskomushoitona toimii luja usko ja luottamus sosialismin ylivertaisuuteen markkinatalousjärjestelmänä.
Ihan hyvä plutokratia tästä saadaan kun vielä pikkuisen ponnistellaan.