Agronet
		Keskusteluaiheet => Maidontuotanto ja lihanaudat => Aiheen aloitti: hoopotteri - 10.04.09 - klo:18:46
		
			
			- 
				Se täytyisi eriyttää kahteen kategoriaan. 
I kategoriassa on suomalaista elintarviketuotantoa.
II kategoriassa on suomalaista elintarvituotantoa höystettynä esim. amerikkalaisella soijalla.
Alku tähän tulee Eviran toimesta. 
I kategorian salmonellatestit kerran vuodessa Eviran hyväksymien näytteenottajien ja laboratorion toimesta, 1 erillisnäyte. 
II kategorian salmonellatestit samoin muuten, mutta 4 viikon välein, vähintään 4 erillisnäytettä tilalta. 
			 
			
			- 
				Ja joutsenlippu pois, jos epäilyskin tuontirehusta raaka-aineena.
			
 
			
			- 
				Ei noissa pysy kuluttaja perässä. Jousenlippu tiukasti kotimaisiin.