Agronet

Keskusteluaiheet => Maidontuotanto ja lihanaudat => Aiheen aloitti: hoopotteri - 10.04.09 - klo:18:46

Otsikko: Suomalainen kotieläintuotanto
Kirjoitti: hoopotteri - 10.04.09 - klo:18:46
Se täytyisi eriyttää kahteen kategoriaan.
I kategoriassa on suomalaista elintarviketuotantoa.
II kategoriassa on suomalaista elintarvituotantoa höystettynä esim. amerikkalaisella soijalla.
Alku tähän tulee Eviran toimesta.
I kategorian salmonellatestit kerran vuodessa Eviran hyväksymien näytteenottajien ja laboratorion toimesta, 1 erillisnäyte.
II kategorian salmonellatestit samoin muuten, mutta 4 viikon välein, vähintään 4 erillisnäytettä tilalta.
Otsikko: Vs: Suomalainen kotieläintuotanto
Kirjoitti: Neke - 12.04.09 - klo:18:53
Ja joutsenlippu pois, jos epäilyskin tuontirehusta raaka-aineena.
Otsikko: Vs: Suomalainen kotieläintuotanto
Kirjoitti: poronpurija - 12.04.09 - klo:21:14
Ei noissa pysy kuluttaja perässä. Jousenlippu tiukasti kotimaisiin.