Agronet

Keskusteluaiheet => Vapaa sana => Aiheen aloitti: Sepedeus - 06.04.09 - klo:10:13

Otsikko: Saksalaista emakkova
Kirjoitti: Sepedeus - 06.04.09 - klo:10:13
http://www.iltalehti.fi/uutiset/200904069364351_uu.shtml

  Saksalaanen emakko sentään on hyvää, verrattuna kotimaiseen kiduttamalla tapettuun.
  Mä oon ihmetellytkin miksi possunliha on niin sitkeetä, tää kotimainen korkea laatu nimittäin :D
Otsikko: Vs: Saksalaista emakkova
Kirjoitti: Karhula - 06.04.09 - klo:13:23
Saksalaiset ovat osanneet aina tappaa ennen kypsentämistä.

Siitähän ne on oikein kuuluisia.
Otsikko: Vs: Saksalaista emakkova
Kirjoitti: Veeti - 06.04.09 - klo:13:45
Saksalaiset ovat osanneet aina tappaa ennen kypsentämistä.

Siitähän ne on oikein kuuluisia.

Ei aina, rakennuksia poltettiin, kun ensin oli ihmisiä suljettu sisään
Otsikko: Vs: Saksalaista emakkova
Kirjoitti: nautafarmari - 06.04.09 - klo:14:41
http://www.iltalehti.fi/uutiset/200904069367001_uu.shtml
Otsikko: Vs: Saksalaista emakkova
Kirjoitti: gonemies - 06.04.09 - klo:15:10
>>>Saksalaiset ovat osanneet aina tappaa ennen kypsentämistä.

Siitähän ne on oikein kuuluisia.

"Diesel moottori ei ole oikein tehokas " kuuluivat aikoinaan aiheeseen liittyen todenneen.
Otsikko: Vs: Saksalaista emakkova
Kirjoitti: Sepedeus - 06.04.09 - klo:16:26
http://www.iltalehti.fi/uutiset/200904069367001_uu.shtml

  Ne rupee olemaan niin sisäsiittoisia nuo lehmät. Terveimpiä on risteytys elukat :D