Agronet
Keskusteluaiheet => Vapaa sana => Aiheen aloitti: Sepedeus - 06.04.09 - klo:10:13
-
http://www.iltalehti.fi/uutiset/200904069364351_uu.shtml
Saksalaanen emakko sentään on hyvää, verrattuna kotimaiseen kiduttamalla tapettuun.
Mä oon ihmetellytkin miksi possunliha on niin sitkeetä, tää kotimainen korkea laatu nimittäin :D
-
Saksalaiset ovat osanneet aina tappaa ennen kypsentämistä.
Siitähän ne on oikein kuuluisia.
-
Saksalaiset ovat osanneet aina tappaa ennen kypsentämistä.
Siitähän ne on oikein kuuluisia.
Ei aina, rakennuksia poltettiin, kun ensin oli ihmisiä suljettu sisään
-
http://www.iltalehti.fi/uutiset/200904069367001_uu.shtml
-
>>>Saksalaiset ovat osanneet aina tappaa ennen kypsentämistä.
Siitähän ne on oikein kuuluisia.
"Diesel moottori ei ole oikein tehokas " kuuluivat aikoinaan aiheeseen liittyen todenneen.
-
http://www.iltalehti.fi/uutiset/200904069367001_uu.shtml
Ne rupee olemaan niin sisäsiittoisia nuo lehmät. Terveimpiä on risteytys elukat :D