Agronet
Keskusteluaiheet => Vapaa sana => Aiheen aloitti: Eemeli - 10.01.20 - klo:06:14
-
Koska maamme maatalouspolitiikka alkaa elämään ajassa ja siirtää painotusta kuluttajien mieltymysten mukaan,
muutakin kuin kepuideologian hengissä pitämistä.
Aika säälittävää naudanlihan imagon nostoyritys.
Kuin isolla olisi kirjoitettu.
HYVÄ KULUTTAJA, SINÄ OLET VÄÄRÄSSÄ, ME OLEMME OIKEASSA. mtk
Omanlaistansa vihapuhetta, vastakkaiasettelua, jos kuluttajan ruokatottumukset muuttumassa kasvispainotteisiksi ja
se halutaan syyllistää ja kyseenalaistaa.
Ja eikös se ole hyvä, työn helpottuminen.
Vehnäkin kasvaa jo miltei napapiirillä ja vain muutama viikko töitä, koko vuoden tiliksi.
Eihän tundran takana kukaan edes kehtaa vastustaa sellaista elämänmuutosta.
-
mutta aatteleppa kuin hyvää tavaraa tulookaan tuolta tundralta. ei etelän kahu kelpaa enää senkään vertaa..
-
No sitten etelän kahut menee vähän kuin imussa.
Siis kannatat ajatusta.
Ei kun viesti päämajaan, jotta politiikkaan uusi linja
-
mutta kun ei jussi ole päättämässä... vielä.
-
Se onkin jussille tundran takana ihan outo ilmiö, kun ymmärtävät kuluttajan olevan kuningas, ei se henskeleiden paukuttelija.
-
ahaa, halla-aho kylläkii stadissa. ja kait jonkinlainen kuluttaja itekii. mut aika kivasti kauppa ohjaa nuita joutilaita kuluttajia..
-
Villi veikkaus. Kasvisruuasta ja/tai sen raaka-aineista on
tuontitavaraa suurin osa? Onko olemassa fakta tietoa?
Mitä kasveja voidaan Suomen pelloilla kasvattaa korvaamaan
tuontia? Vai olisiko helpompaa lähettää ituhippivegaanit lähemmäs
kasviruuan alkuperää, eli sinne missä pippuri kasvaa?
-
Villi veikkaus. Kasvisruuasta ja/tai sen raaka-aineista on
tuontitavaraa suurin osa? Onko olemassa fakta tietoa?
Mitä kasveja voidaan Suomen pelloilla kasvattaa korvaamaan
tuontia? Vai olisiko helpompaa lähettää ituhippivegaanit lähemmäs
kasviruuan alkuperää, eli sinne missä pippuri kasvaa?
Mitä??? Eikös kikherneet itäneetkään????
-
mutta kun ei jussi ole päättämässä... vielä.
Oikeestikko uskotte että Jussi hoitaa teidän ongelmat historiaan. Näin ei tule käymään, kun luin sen persujen tohtorin jutun. Jussi itse on kasvissyöjä ja sivari. Tää tohtori on homo. Siis tästä lähtökohdista.😁😁😁😁
-
Jospa me siirrytään hiilidioksiidi pohjaiseen ravintoon.
https://www.tekniikkatalous.fi/uutiset/solar-foods-tekee-ravintoa-maaperan-mikrobeista-hiilidioksidilla-ja-sahkolla-vahan-kuin-vehnajauhoa-soisi/851e279a-6ad7-3d6b-8adb-07d1d393c146?
-
hiilarit on persiistä. kyl oikia miäs tarttee oikiaa ruokaa.. joutilaat syököön vaikka pa.......!
-
Veke-hampurilaisen soijaleikkeen soija tulee Serbiasta. Sipulin alkuperämaa Hollanti/Espanja. Muutos ei ole koskaan maistunut näin hyvältä. Niinkö ?
https://www.hesburger.fi/tuotteet/Hampurilaiset/veke-hampurilainen
-
Veke-hampurilaisen soijaleikkeen soija tulee Serbiasta. Sipulin alkuperämaa Hollanti/Espanja. Muutos ei ole koskaan maistunut näin hyvältä. Niinkö ?
https://www.hesburger.fi/tuotteet/Hampurilaiset/veke-hampurilainen
Ilman muuta tulee soija serbiasta, kun tundralla ei vielä kasua.
-
ja etelässä vielä ei ole älytty kokeilakaan. eiks soija kasva aika pohosessakii? lie niin vaikia jalostaa tuntramallikii..
-
ja etelässä vielä ei ole älytty kokeilakaan. eiks soija kasva aika pohosessakii? lie niin vaikia jalostaa tuntramallikii..
Ei kestä minkäänmoista hallaa.
Mites muuton oksalla onnistu viime vuonna soija-lohkot ?
-
..hallan vaara pieneneee kun ilimasto muuttuu kaiken aikaaa..osa eurooppaa jää ja on jo veden alla tai siis meren pinnan alapuolella...hollantilaiset suklaan ja oluen tekijät haaveilee tundralle muuttamista ... lapin kultaakaan eivät tee tornijossa ennää..sitä ei sielläjuoda... kuin kustakin tuopista ..periaattheella buorre idis