Agronet
Keskusteluaiheet => Vapaa sana => Aiheen aloitti: Sepeteus - 06.01.20 - klo:15:00
-
https://www.iltalehti.fi/kauneus/a/f50b2cfa-2844-46d9-95de-c30de4f7336c
Hieman pastan päälle.
Ei kermajuustua joka leipäpalan päälle.
-
eikö muita juustoja ole? ite en nyt niiin perusta tuosta parmesta.. ainakaan italialaisesta.. hieman kitkerää miun makuun..
-
Italia: Aikuisten ylipaino (46 %) oli suhteellisen alhainen oecd-keskiarvoon nähden (56%). Lasten ylipaino oli toiseksi korkein oecd-maista. Tupakointiaste korkea (20%). Antibiootteja määrättiin toiseksi eniten - yli 50 % enemmän kuin oecd-keskiarvo. Yli 55-vuotiaiden lääkärien osuus oli oecd-maiden korkein. https://www.oecd.org/italy/health-at-a-glance-italy-EN.pdf
Parmesanista ei sanota sanaakaan. Toki se on kovajuustojen kunkku. Kritisoisin hieman tuota ruokajuttua. Elintapojakin pitäisi katsoa. Työpäivät ovat pitkiä. Päivällä pidetään 2-2,5 h tauko.
-
eikö muita juustoja ole? ite en nyt niiin perusta tuosta parmesta.. ainakaan italialaisesta.. hieman kitkerää miun makuun..
Parmesaanilla on EU:nalkuperänimisuoja, ja sitä saa valmistaa vain Parman, Reggio Emilian, Modenan, Bolognan ja Mantovan maakunnissa.
-
Pohdipas Sepe tuota: https://www.youtube.com/watch?v=7arlFeaGX4U ja anna sitten kaikkitietävä vastauksesi euroopan lihavimmalle kansalle. :P
-
Parmesaanilla on EU:nalkuperänimisuoja, ja sitä saa valmistaa vain Parman, Reggio Emilian, Modenan, Bolognan ja Mantovan maakunnissa.
Parmesaania vastaavaa kovajuustoa saa Prisman hyllyltä toisellakin nimellä, mutta halvemmalla. Kyljessä lisätarra valmistettu Unkarissa. Ihan sama tuote.
-
tuota juuri tänään tavasin ihan mielenkiinnon vuoksi. noin hyvin pitää markkinat homman pystyssä.