Agronet

Keskusteluaiheet => Vapaa sana => Aiheen aloitti: Veeti - 18.03.09 - klo:11:25

Otsikko: Lidlin grillilihalajitelma
Kirjoitti: Veeti - 18.03.09 - klo:11:25
Veeti osti Lidlistä hetikohta ko. kaupan rantauduttua Suomeen ko. firmasta grillilihalajitelman, useampaa erisorttista lihaa.

Tulihan siitä yhtä maistettua hyvin paistettuna ja loput meni tunkiolle.

Pakkauksessa oli näkyvät varoitukset, kädet ja veitset yms. pestävä huolellisesti käsittelyn jälkeen, liha kypsytettävä hyvin, siis salmonellavaroitus.

Viimmeinen kerta kun Veeti osti ulkomaan lihaa pl. uusiseelantilainen lammas.

Tähänkö salmonellasysteemiin  mennään meilläkin?

Otsikko: Vs: Lidlin grillilihalajitelma
Kirjoitti: Sepedeus - 18.03.09 - klo:11:52
Veeti osti Lidlistä hetikohta ko. kaupan rantauduttua Suomeen ko. firmasta grillilihalajitelman, useampaa erisorttista lihaa.

Tulihan siitä yhtä maistettua hyvin paistettuna ja loput meni tunkiolle.

Pakkauksessa oli näkyvät varoitukset, kädet ja veitset yms. pestävä huolellisesti käsittelyn jälkeen, liha kypsytettävä hyvin, siis salmonellavaroitus.

Viimmeinen kerta kun Veeti osti ulkomaan lihaa pl. uusiseelantilainen lammas.

Tähänkö salmonellasysteemiin  mennään meilläkin?



   Mielestäni kuuluu normaaliin keittöhygieniaan moiset puuhat. :D
Otsikko: Vs: Lidlin grillilihalajitelma
Kirjoitti: Adam Smith - 18.03.09 - klo:11:53
.

Tähänkö salmonellasysteemiin  mennään meilläkin?



Ei, jos se meistä riippuu.
Otsikko: Vs: Lidlin grillilihalajitelma
Kirjoitti: Ano Nyymi - 18.03.09 - klo:14:19
"Kädet ja veitset yms. pestävä huolellisesti käsittelyn jälkeen, liha kypsytettävä hyvin"  
Eiköhän tämä ohje kuulu jo ykeissivistykseen!
Otsikko: Vs: Lidlin grillilihalajitelma
Kirjoitti: farmex - 18.03.09 - klo:15:02
Yleissivistykseen kuuluu myös tieto esim.pihvien eri kypsyysasteista.Harvemmin syödään täysin kypsänä.
Otsikko: Vs: Lidlin grillilihalajitelma
Kirjoitti: mah - 18.03.09 - klo:15:15
Keittää ensin, paistaa sitten. Tulee muriaa lihaa.
Otsikko: Vs: Lidlin grillilihalajitelma
Kirjoitti: KT - 18.03.09 - klo:18:19
Keittää ensin, paistaa sitten. Tulee muriaa lihaa.
Joka keitetyn paistaa, se makian maistaa :)
Otsikko: Vs: Lidlin grillilihalajitelma
Kirjoitti: Sepedeus - 18.03.09 - klo:18:33
Keittää ensin, paistaa sitten. Tulee muriaa lihaa.
Joka keitetyn paistaa, se makian maistaa :)

  Näin se on. Kun keittää vaikka perunat ja paistaa sitten,niin kyllä on hyviä. :D
Otsikko: Vs: Lidlin grillilihalajitelma
Kirjoitti: JiiPee42 - 18.03.09 - klo:18:44
Veeti osti Lidlistä hetikohta ko. kaupan rantauduttua Suomeen ko. firmasta grillilihalajitelman, useampaa erisorttista lihaa.

Tulihan siitä yhtä maistettua hyvin paistettuna ja loput meni tunkiolle.

Pakkauksessa oli näkyvät varoitukset, kädet ja veitset yms. pestävä huolellisesti käsittelyn jälkeen, liha kypsytettävä hyvin, siis salmonellavaroitus.

Viimmeinen kerta kun Veeti osti ulkomaan lihaa pl. uusiseelantilainen lammas.

Tähänkö salmonellasysteemiin  mennään meilläkin?











Jaa....onkos asia niin että kun taloveeti lähtee ulkomaan matkalle niin pakkaa matkalau*****sen HK:n sinistä huikopala evääksi ??????
Otsikko: Vs: Lidlin grillilihalajitelma
Kirjoitti: peppo - 18.03.09 - klo:18:58
"Kädet ja veitset yms. pestävä huolellisesti käsittelyn jälkeen, liha kypsytettävä hyvin"  
Eiköhän tämä ohje kuulu jo ykeissivistykseen!

Eikö saa enää herkutella piffillä, jolle on vain näytetty paistinpannua...namskis.
Otsikko: Vs: Lidlin grillilihalajitelma
Kirjoitti: Sepedeus - 18.03.09 - klo:19:47
"Kädet ja veitset yms. pestävä huolellisesti käsittelyn jälkeen, liha kypsytettävä hyvin"  
Eiköhän tämä ohje kuulu jo ykeissivistykseen!

Eikö saa enää herkutella piffillä, jolle on vain näytetty paistinpannua...namskis.

  Hyvin voi herkutella brassi pihvillä. Kotimaisesta on maku mennyt.
Söin Teneriffalla syksyllä medium pihviä. Medium pihvin lämpötila kuuluu olla 57. Saattoi olla kymempikin. Tosi her*****nen. Ei mitään ongelmaa sen jälkeen :D
Otsikko: Vs: Lidlin grillilihalajitelma
Kirjoitti: sorkkahessu - 18.03.09 - klo:20:46
"Kädet ja veitset yms. pestävä huolellisesti käsittelyn jälkeen, liha kypsytettävä hyvin"  
Eiköhän tämä ohje kuulu jo ykeissivistykseen!

Eikö saa enää herkutella piffillä, jolle on vain näytetty paistinpannua...namskis.

  Hyvin voi herkutella brassi pihvillä. Kotimaisesta on maku mennyt.
Söin Teneriffalla syksyllä medium pihviä. Medium pihvin lämpötila kuuluu olla 57. Saattoi olla kymempikin. Tosi her*****nen. Ei mitään ongelmaa sen jälkeen :D

Et itse tiedosta ongelmaasi . Ympäristö kyllä .
Otsikko: Vs: Lidlin grillilihalajitelma
Kirjoitti: Maalaityttö - 18.03.09 - klo:23:15
Veeti osti Lidlistä hetikohta ko. kaupan rantauduttua Suomeen ko. firmasta grillilihalajitelman, useampaa erisorttista lihaa.

Tulihan siitä yhtä maistettua hyvin paistettuna ja loput meni tunkiolle.

Pakkauksessa oli näkyvät varoitukset, kädet ja veitset yms. pestävä huolellisesti käsittelyn jälkeen, liha kypsytettävä hyvin, siis salmonellavaroitus.

Viimmeinen kerta kun Veeti osti ulkomaan lihaa pl. uusiseelantilainen lammas.

Tähänkö salmonellasysteemiin  mennään meilläkin?


Saattoihan niissä olla hullunlehmäntautiakin???
Otsikko: Vs: Lidlin grillilihalajitelma
Kirjoitti: ENTER - 18.03.09 - klo:23:47
Suomessa ollu turvallista syyvä vaekka tartarpihivejä

http://fi.wikipedia.org/wiki/Tartarpihvi

mutta ulukomaella saa varrautua että pörisee sen jäläkeen
pitkin seinijä

joko pian meilläkin :o

yhdentyvä eorooppa ;D
Otsikko: Vs: Lidlin grillilihalajitelma
Kirjoitti: Luomujussi - 19.03.09 - klo:09:17
Suomessa ollu turvallista syyvä vaekka tartarpihivejä


Ja nauttia kananmunia raakana ilman pelkoa salmonellasta. Muualla Euroopassa kananmunat kehotetaan keittämään kivikoviksi.
Otsikko: Vs: Lidlin grillilihalajitelma
Kirjoitti: Sepedeus - 19.03.09 - klo:09:56
Suomessa ollu turvallista syyvä vaekka tartarpihivejä


Ja nauttia kananmunia raakana ilman pelkoa salmonellasta. Muualla Euroopassa kananmunat kehotetaan keittämään kivikoviksi.

  Kuinka sä pystyt keittämään kananmunan kivikovaksi? Olen joskus yrittänyt. Ei onnistu multa :D
Otsikko: Salmonella
Kirjoitti: Luomujussi - 19.03.09 - klo:12:22
Suomessa ollu turvallista syyvä vaekka tartarpihivejä


Ja nauttia kananmunia raakana ilman pelkoa salmonellasta. Muualla Euroopassa kananmunat kehotetaan keittämään kivikoviksi.

  Kuinka sä pystyt keittämään kananmunan kivikovaksi? Olen joskus yrittänyt. Ei onnistu multa :D

Keittämällä riittävän kauan. Nythän on kyse siitä että muualla Euroopassa myydään elintarvikkeita tietoisina siitä että ne ovat salmonellan saastuttamia. Muistelen muutaman vuoden takaa uutisen, jossa kerrottiin että Tanskassa jopa kadunvarsijulisteissa kehotetaan keittämään kananmunat kivikoviksi salmonellan vuoksi.