Agronet
Keskusteluaiheet => Vapaa sana => Aiheen aloitti: Veeti - 18.03.09 - klo:11:25
-
Veeti osti Lidlistä hetikohta ko. kaupan rantauduttua Suomeen ko. firmasta grillilihalajitelman, useampaa erisorttista lihaa.
Tulihan siitä yhtä maistettua hyvin paistettuna ja loput meni tunkiolle.
Pakkauksessa oli näkyvät varoitukset, kädet ja veitset yms. pestävä huolellisesti käsittelyn jälkeen, liha kypsytettävä hyvin, siis salmonellavaroitus.
Viimmeinen kerta kun Veeti osti ulkomaan lihaa pl. uusiseelantilainen lammas.
Tähänkö salmonellasysteemiin mennään meilläkin?
-
Veeti osti Lidlistä hetikohta ko. kaupan rantauduttua Suomeen ko. firmasta grillilihalajitelman, useampaa erisorttista lihaa.
Tulihan siitä yhtä maistettua hyvin paistettuna ja loput meni tunkiolle.
Pakkauksessa oli näkyvät varoitukset, kädet ja veitset yms. pestävä huolellisesti käsittelyn jälkeen, liha kypsytettävä hyvin, siis salmonellavaroitus.
Viimmeinen kerta kun Veeti osti ulkomaan lihaa pl. uusiseelantilainen lammas.
Tähänkö salmonellasysteemiin mennään meilläkin?
Mielestäni kuuluu normaaliin keittöhygieniaan moiset puuhat. :D
-
.
Tähänkö salmonellasysteemiin mennään meilläkin?
Ei, jos se meistä riippuu.
-
"Kädet ja veitset yms. pestävä huolellisesti käsittelyn jälkeen, liha kypsytettävä hyvin"
Eiköhän tämä ohje kuulu jo ykeissivistykseen!
-
Yleissivistykseen kuuluu myös tieto esim.pihvien eri kypsyysasteista.Harvemmin syödään täysin kypsänä.
-
Keittää ensin, paistaa sitten. Tulee muriaa lihaa.
-
Keittää ensin, paistaa sitten. Tulee muriaa lihaa.
Joka keitetyn paistaa, se makian maistaa :)
-
Keittää ensin, paistaa sitten. Tulee muriaa lihaa.
Joka keitetyn paistaa, se makian maistaa :)
Näin se on. Kun keittää vaikka perunat ja paistaa sitten,niin kyllä on hyviä. :D
-
Veeti osti Lidlistä hetikohta ko. kaupan rantauduttua Suomeen ko. firmasta grillilihalajitelman, useampaa erisorttista lihaa.
Tulihan siitä yhtä maistettua hyvin paistettuna ja loput meni tunkiolle.
Pakkauksessa oli näkyvät varoitukset, kädet ja veitset yms. pestävä huolellisesti käsittelyn jälkeen, liha kypsytettävä hyvin, siis salmonellavaroitus.
Viimmeinen kerta kun Veeti osti ulkomaan lihaa pl. uusiseelantilainen lammas.
Tähänkö salmonellasysteemiin mennään meilläkin?
Jaa....onkos asia niin että kun taloveeti lähtee ulkomaan matkalle niin pakkaa matkalau*****sen HK:n sinistä huikopala evääksi ??????
-
"Kädet ja veitset yms. pestävä huolellisesti käsittelyn jälkeen, liha kypsytettävä hyvin"
Eiköhän tämä ohje kuulu jo ykeissivistykseen!
Eikö saa enää herkutella piffillä, jolle on vain näytetty paistinpannua...namskis.
-
"Kädet ja veitset yms. pestävä huolellisesti käsittelyn jälkeen, liha kypsytettävä hyvin"
Eiköhän tämä ohje kuulu jo ykeissivistykseen!
Eikö saa enää herkutella piffillä, jolle on vain näytetty paistinpannua...namskis.
Hyvin voi herkutella brassi pihvillä. Kotimaisesta on maku mennyt.
Söin Teneriffalla syksyllä medium pihviä. Medium pihvin lämpötila kuuluu olla 57. Saattoi olla kymempikin. Tosi her*****nen. Ei mitään ongelmaa sen jälkeen :D
-
"Kädet ja veitset yms. pestävä huolellisesti käsittelyn jälkeen, liha kypsytettävä hyvin"
Eiköhän tämä ohje kuulu jo ykeissivistykseen!
Eikö saa enää herkutella piffillä, jolle on vain näytetty paistinpannua...namskis.
Hyvin voi herkutella brassi pihvillä. Kotimaisesta on maku mennyt.
Söin Teneriffalla syksyllä medium pihviä. Medium pihvin lämpötila kuuluu olla 57. Saattoi olla kymempikin. Tosi her*****nen. Ei mitään ongelmaa sen jälkeen :D
Et itse tiedosta ongelmaasi . Ympäristö kyllä .
-
Veeti osti Lidlistä hetikohta ko. kaupan rantauduttua Suomeen ko. firmasta grillilihalajitelman, useampaa erisorttista lihaa.
Tulihan siitä yhtä maistettua hyvin paistettuna ja loput meni tunkiolle.
Pakkauksessa oli näkyvät varoitukset, kädet ja veitset yms. pestävä huolellisesti käsittelyn jälkeen, liha kypsytettävä hyvin, siis salmonellavaroitus.
Viimmeinen kerta kun Veeti osti ulkomaan lihaa pl. uusiseelantilainen lammas.
Tähänkö salmonellasysteemiin mennään meilläkin?
Saattoihan niissä olla hullunlehmäntautiakin???
-
Suomessa ollu turvallista syyvä vaekka tartarpihivejä
http://fi.wikipedia.org/wiki/Tartarpihvi
mutta ulukomaella saa varrautua että pörisee sen jäläkeen
pitkin seinijä
joko pian meilläkin :o
yhdentyvä eorooppa ;D
-
Suomessa ollu turvallista syyvä vaekka tartarpihivejä
Ja nauttia kananmunia raakana ilman pelkoa salmonellasta. Muualla Euroopassa kananmunat kehotetaan keittämään kivikoviksi.
-
Suomessa ollu turvallista syyvä vaekka tartarpihivejä
Ja nauttia kananmunia raakana ilman pelkoa salmonellasta. Muualla Euroopassa kananmunat kehotetaan keittämään kivikoviksi.
Kuinka sä pystyt keittämään kananmunan kivikovaksi? Olen joskus yrittänyt. Ei onnistu multa :D
-
Suomessa ollu turvallista syyvä vaekka tartarpihivejä
Ja nauttia kananmunia raakana ilman pelkoa salmonellasta. Muualla Euroopassa kananmunat kehotetaan keittämään kivikoviksi.
Kuinka sä pystyt keittämään kananmunan kivikovaksi? Olen joskus yrittänyt. Ei onnistu multa :D
Keittämällä riittävän kauan. Nythän on kyse siitä että muualla Euroopassa myydään elintarvikkeita tietoisina siitä että ne ovat salmonellan saastuttamia. Muistelen muutaman vuoden takaa uutisen, jossa kerrottiin että Tanskassa jopa kadunvarsijulisteissa kehotetaan keittämään kananmunat kivikoviksi salmonellan vuoksi.