Agronet
Keskusteluaiheet => Vapaa sana => Aiheen aloitti: Veeti - 17.03.09 - klo:17:29
-
http://www.aamulehti.fi/uutiset/kotimaa/nama-murot-vanukkaat-ja-jogurtit-ovat-todellisia-sokeripommeja-katso-video/135579
...energiaa tarvitaan mv-hommissa
-
vellipee pöhöttönyt pönötys selittyy pelkästään olut makkara kuurilla ;D
-
Vakavasti puhuen, kyllä ihmetyttää tuo sokerin tunkeminen suurina määrinä moniin tuotteisiin. Itse kyllä suosin maustamatonta jugurttia, johon voi siiten itse lisätä vaikka hilloa oman maun mukaan, tai tehdä omia sekoituksia, rahkasta, hilloista ja hedelmistä, ja maustamattomasta jogurtista.
Samoin monet myslit ovat todella ällöttävän makeita, ja sitäpaitsi erittäin kalliita, parhaimman myslin saa sekoittamalla itse oman maun mukaan eri aineksia, kerralla kun sekoittaa koko viikon satsin, niin ei tarvi olla joka päivä sekoittelemassa, ja kiire aikana nopeaa, erinomaista ja ravitsevaa välipalaa maidon kera.
-
Jos ihanne on täysin sokeriton tuote, niin miksi vertailussa oli ykköstilalle rankattu sokerittoman sekä rasvattoman jukurtin sekoittaminen hedelmäjukurttiin?
Eikö ykköstilan pitäisi silloin kuulua omenien pesuvedelle?
Tuoteselosteessa lukee, mitä purkissa on (yleensä).