Agronet

Keskusteluaiheet => Vapaa sana => Aiheen aloitti: Heino Leino - 03.03.09 - klo:08:52

Otsikko: Nam
Kirjoitti: Heino Leino - 03.03.09 - klo:08:52
Vaen tulipa hyvvää hirvenvasapaestie leivinuunissa mennäyönä. Kajehtikkaa ny!
Otsikko: Vs: Nam
Kirjoitti: Ojala - 03.03.09 - klo:10:13
Vaen tulipa hyvvää hirvenvasapaestie leivinuunissa mennäyönä. Kajehtikkaa ny!
Ookko varma ettei ollu riimupäenen hieho  ???

Jaakko Teppoa lainatakseni:- sattu hirrrvi kulukemmaan liian läheltä
pihhoo, siitä läpitte laskin TÄYTEISELLÄ   ::)

http://www.youtube.com/watch?v=G0D1ZIbdgJc&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=qOi7tseEgPQ&feature=related

Huikkaa päälle  ::)

http://www.youtube.com/watch?v=acsNugn46PA&feature=related
Otsikko: Vs: Nam
Kirjoitti: Ojala - 03.03.09 - klo:10:40
Heino ja karhu...

http://www.youtube.com/watch?v=zkQnFm5r5Ks&feature=related


Selekosilla joskus kohtaa karhun  ::)

Lehemiä nälillään, syöneet puuveneen nälissään... :P

http://www.youtube.com/watch?v=arzN_9R4eIA&NR=1
Otsikko: Vs: Nam
Kirjoitti: apilas - 03.03.09 - klo:11:12
Vaen tulipa hyvvää hirvenvasapaestie leivinuunissa mennäyönä. Kajehtikkaa ny!

ja mökäöljyy kopallinen piälle ;D
Otsikko: Vs: Nam
Kirjoitti: Nikujussi - 03.03.09 - klo:12:39
Vaen tulipa hyvvää hirvenvasapaestie leivinuunissa mennäyönä. Kajehtikkaa ny!
Rasvatonta ja laihuttavvaa, mutta tojella kajehittavan hyvvää, kaivoin pakastinta ja uunipuut aamuksi. Peltisepälle annoin jo savustussaunaan rasvapellin mitat,
piakkoin palavataanki.
Otsikko: Vs: Nam
Kirjoitti: Sepedeus - 03.03.09 - klo:16:13
Vaen tulipa hyvvää hirvenvasapaestie leivinuunissa mennäyönä. Kajehtikkaa ny!

  Kyl se ruohtalaanen poro on parempaa ,kun väsyksiin juoksutettu hirvi.
Tervalihhaa siitä tulloo ku säikytellään maetohapoelle :D
Otsikko: Vs: Nam
Kirjoitti: Heino Leino - 03.03.09 - klo:18:24
ne porot ne vasta väsyksiin onki juoksutettu ja sitte ressattu auttokyyvvillä. Ja osa on rekan alla murjoutunu.
Otsikko: Vs: Nam
Kirjoitti: emo-heikki - 03.03.09 - klo:18:35
Vaen tulipa hyvvää hirvenvasapaestie leivinuunissa mennäyönä. Kajehtikkaa ny!

  Kyl se ruohtalaanen poro on parempaa ,kun väsyksiin juoksutettu hirvi.
Tervalihhaa siitä tulloo ku säikytellään maetohapoelle :D

Jooo, Ruottiin mekin melkein kaikki porot myydään, silloin saa myynnin alvittomana, eikä verottaja kysele muutenkaan niiden tulojen perään ja hintakin on parempi ....
Ostoista voi sitten hakea alvit takaisin.
Otsikko: Vs: Nam
Kirjoitti: kantola - 03.03.09 - klo:18:53
Rehuruokinnallahan ne kisuratki nykyään. Tuorerehua syötetään siinä missä muillekki. Lihan maussa näkyy tuokin. ;D
Otsikko: Vs: Nam
Kirjoitti: Heino Leino - 03.03.09 - klo:21:11
joo, ja kuusamossa ne ruokaelee kaatopaekalla
Otsikko: Vs: Nam
Kirjoitti: kantola - 03.03.09 - klo:21:16
joo, ja kuusamossa ne ruokaelee kaatopaekalla

Sielähän on sitten monipuolista ravintoa tarjolla, eikä maistu parkille, kuten Ylä-Lapin luonnoneineellä kasvaneet poronrupit.
Otsikko: Vs: Nam
Kirjoitti: ENTER - 03.03.09 - klo:21:20
Vaen tulipa hyvvää hirvenvasapaestie leivinuunissa mennäyönä. Kajehtikkaa ny!

meillä tuli tännään päevällä, ja uutta rieskaa lihalle kaveriksi

meinaa välillä kyllästyä tuohon aenasseen hirven syyöntiin

Otsikko: Vs: Nam
Kirjoitti: Heino Leino - 03.03.09 - klo:21:21
hirvihä se pää-liharuoka meilläe, vaen on onneksi sitä ruutolhvivaenaata mistä pistää sekkaan
Otsikko: Vs: Nam
Kirjoitti: ENTER - 03.03.09 - klo:21:25
oliko ruutolhvi possu, se on kyllä välillä hyvvää
Otsikko: Vs: Nam
Kirjoitti: kantola - 03.03.09 - klo:21:26
Kovin on kuivaa tuo hirvi pitemmän päälle, rasvasempaa Ruutolhvia kyllä kaipaa joukkoon. Etenkin, kun makkaraksi tms. jalostaa nuo huonommat hirvenosat.  :P
Otsikko: Vs: Nam
Kirjoitti: Luomujussi - 03.03.09 - klo:21:31
Kovin on kuivaa tuo hirvi pitemmän päälle, rasvasempaa Ruutolhvia kyllä kaipaa joukkoon. Etenkin, kun makkaraksi tms. jalostaa nuo huonommat hirvenosat.  :P

Jos lihasäilykettä hirvestä tekee niin 10 % possua kannattaa laittaa joukkoon.
Otsikko: Vs: Nam
Kirjoitti: Heino Leino - 04.03.09 - klo:08:56
oliko ruutolhvi possu, se on kyllä välillä hyvvää


sehä se meitin mennäkesän kesäpossu, se ruutolhvi, ampuo lossatin sitä syssyllä ohtaan ja nakkasin pakkaseen. Vinkikisi sijan kotitarveteurastajille, kaasutoholla lähtee karvat palajo kätevämmin ku kalttaamalla ;D
Otsikko: Vs: Nam
Kirjoitti: jopihopi - 04.03.09 - klo:09:44
oliko ruutolhvi possu, se on kyllä välillä hyvvää


sehä se meitin mennäkesän kesäpossu, se ruutolhvi, ampuo lossatin sitä syssyllä ohtaan ja nakkasin pakkaseen. Vinkikisi sijan kotitarveteurastajille, kaasutoholla lähtee karvat palajo kätevämmin ku kalttaamalla ;D
moskalla luuhun, kärcherilla ja kosaanilla puhtaaksi
Otsikko: Vs: Nam
Kirjoitti: landehande - 04.03.09 - klo:10:40
Omena suussa ammuttu  tappisonnipeura kun riiputetaan niin, että haiskahtaa neljättä päivää ja parempi jos vielä homekasvustoa  kertyy lihan päälle, niin on sitten maukasta syötävää. Hiukan kun ruskistaa öljysessä voissa rautapannulla niin on valmista imeskeltäväksi. Nam.
Otsikko: Vs: Nam
Kirjoitti: Luomujussi - 04.03.09 - klo:12:47
Omena suussa ammuttu  tappisonnipeura kun riiputetaan niin, että haiskahtaa neljättä päivää ja parempi jos vielä homekasvustoa  kertyy lihan päälle, niin on sitten maukasta syötävää. Hiukan kun ruskistaa öljysessä voissa rautapannulla niin on valmista imeskeltäväksi. Nam.

Ja ruokaryypyksi homeviinaa päälle...

http://www.iltasanomat.fi/uutiset/kotimaa/uutinen.asp?id=1660845
Otsikko: Vs: Nam
Kirjoitti: landehande - 04.03.09 - klo:14:59
Omena suussa ammuttu  tappisonnipeura kun riiputetaan niin, että haiskahtaa neljättä päivää ja parempi jos vielä homekasvustoa  kertyy lihan päälle, niin on sitten maukasta syötävää. Hiukan kun ruskistaa öljysessä voissa rautapannulla niin on valmista imeskeltäväksi. Nam.

Ja ruokaryypyksi homeviinaa päälle...

http://www.iltasanomat.fi/uutiset/kotimaa/uutinen.asp?id=1660845

           Se on ton viinan kanssa eri asia. Sitä ei harva ehdikkään riiputtaa.
Otsikko: Vs: Nam
Kirjoitti: cappi - 04.03.09 - klo:15:08
Omena suussa ammuttu  tappisonnipeura kun riiputetaan niin, että haiskahtaa neljättä päivää ja parempi jos vielä homekasvustoa  kertyy lihan päälle, niin on sitten maukasta syötävää. Hiukan kun ruskistaa öljysessä voissa rautapannulla niin on valmista imeskeltäväksi. Nam.

Ja ruokaryypyksi homeviinaa päälle...

Taitaa ola tehty niistä tj kahuohrista
http://www.iltasanomat.fi/uutiset/kotimaa/uutinen.asp?id=1660845
Otsikko: Vs: Nam
Kirjoitti: hiluhi - 04.03.09 - klo:15:09
Kumpaa viinaa viherpiipertäjä joisi:

1. Homeenmaku synteettinen ja viinanmaku luonnollinen

2. Homeenmaku luonnollinen ja viinanmaku synteettinen

?