Agronet
Keskusteluaiheet => Vapaa sana => Aiheen aloitti: Heino Leino - 03.03.09 - klo:08:52
-
Vaen tulipa hyvvää hirvenvasapaestie leivinuunissa mennäyönä. Kajehtikkaa ny!
-
Vaen tulipa hyvvää hirvenvasapaestie leivinuunissa mennäyönä. Kajehtikkaa ny!
Ookko varma ettei ollu riimupäenen hieho ???
Jaakko Teppoa lainatakseni:- sattu hirrrvi kulukemmaan liian läheltä
pihhoo, siitä läpitte laskin TÄYTEISELLÄ ::)
http://www.youtube.com/watch?v=G0D1ZIbdgJc&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=qOi7tseEgPQ&feature=related
Huikkaa päälle ::)
http://www.youtube.com/watch?v=acsNugn46PA&feature=related
-
Heino ja karhu...
http://www.youtube.com/watch?v=zkQnFm5r5Ks&feature=related
Selekosilla joskus kohtaa karhun ::)
Lehemiä nälillään, syöneet puuveneen nälissään... :P
http://www.youtube.com/watch?v=arzN_9R4eIA&NR=1
-
Vaen tulipa hyvvää hirvenvasapaestie leivinuunissa mennäyönä. Kajehtikkaa ny!
ja mökäöljyy kopallinen piälle ;D
-
Vaen tulipa hyvvää hirvenvasapaestie leivinuunissa mennäyönä. Kajehtikkaa ny!
Rasvatonta ja laihuttavvaa, mutta tojella kajehittavan hyvvää, kaivoin pakastinta ja uunipuut aamuksi. Peltisepälle annoin jo savustussaunaan rasvapellin mitat,
piakkoin palavataanki.
-
Vaen tulipa hyvvää hirvenvasapaestie leivinuunissa mennäyönä. Kajehtikkaa ny!
Kyl se ruohtalaanen poro on parempaa ,kun väsyksiin juoksutettu hirvi.
Tervalihhaa siitä tulloo ku säikytellään maetohapoelle :D
-
ne porot ne vasta väsyksiin onki juoksutettu ja sitte ressattu auttokyyvvillä. Ja osa on rekan alla murjoutunu.
-
Vaen tulipa hyvvää hirvenvasapaestie leivinuunissa mennäyönä. Kajehtikkaa ny!
Kyl se ruohtalaanen poro on parempaa ,kun väsyksiin juoksutettu hirvi.
Tervalihhaa siitä tulloo ku säikytellään maetohapoelle :D
Jooo, Ruottiin mekin melkein kaikki porot myydään, silloin saa myynnin alvittomana, eikä verottaja kysele muutenkaan niiden tulojen perään ja hintakin on parempi ....
Ostoista voi sitten hakea alvit takaisin.
-
Rehuruokinnallahan ne kisuratki nykyään. Tuorerehua syötetään siinä missä muillekki. Lihan maussa näkyy tuokin. ;D
-
joo, ja kuusamossa ne ruokaelee kaatopaekalla
-
joo, ja kuusamossa ne ruokaelee kaatopaekalla
Sielähän on sitten monipuolista ravintoa tarjolla, eikä maistu parkille, kuten Ylä-Lapin luonnoneineellä kasvaneet poronrupit.
-
Vaen tulipa hyvvää hirvenvasapaestie leivinuunissa mennäyönä. Kajehtikkaa ny!
meillä tuli tännään päevällä, ja uutta rieskaa lihalle kaveriksi
meinaa välillä kyllästyä tuohon aenasseen hirven syyöntiin
-
hirvihä se pää-liharuoka meilläe, vaen on onneksi sitä ruutolhvivaenaata mistä pistää sekkaan
-
oliko ruutolhvi possu, se on kyllä välillä hyvvää
-
Kovin on kuivaa tuo hirvi pitemmän päälle, rasvasempaa Ruutolhvia kyllä kaipaa joukkoon. Etenkin, kun makkaraksi tms. jalostaa nuo huonommat hirvenosat. :P
-
Kovin on kuivaa tuo hirvi pitemmän päälle, rasvasempaa Ruutolhvia kyllä kaipaa joukkoon. Etenkin, kun makkaraksi tms. jalostaa nuo huonommat hirvenosat. :P
Jos lihasäilykettä hirvestä tekee niin 10 % possua kannattaa laittaa joukkoon.
-
oliko ruutolhvi possu, se on kyllä välillä hyvvää
sehä se meitin mennäkesän kesäpossu, se ruutolhvi, ampuo lossatin sitä syssyllä ohtaan ja nakkasin pakkaseen. Vinkikisi sijan kotitarveteurastajille, kaasutoholla lähtee karvat palajo kätevämmin ku kalttaamalla ;D
-
oliko ruutolhvi possu, se on kyllä välillä hyvvää
sehä se meitin mennäkesän kesäpossu, se ruutolhvi, ampuo lossatin sitä syssyllä ohtaan ja nakkasin pakkaseen. Vinkikisi sijan kotitarveteurastajille, kaasutoholla lähtee karvat palajo kätevämmin ku kalttaamalla ;D
moskalla luuhun, kärcherilla ja kosaanilla puhtaaksi
-
Omena suussa ammuttu tappisonnipeura kun riiputetaan niin, että haiskahtaa neljättä päivää ja parempi jos vielä homekasvustoa kertyy lihan päälle, niin on sitten maukasta syötävää. Hiukan kun ruskistaa öljysessä voissa rautapannulla niin on valmista imeskeltäväksi. Nam.
-
Omena suussa ammuttu tappisonnipeura kun riiputetaan niin, että haiskahtaa neljättä päivää ja parempi jos vielä homekasvustoa kertyy lihan päälle, niin on sitten maukasta syötävää. Hiukan kun ruskistaa öljysessä voissa rautapannulla niin on valmista imeskeltäväksi. Nam.
Ja ruokaryypyksi homeviinaa päälle...
http://www.iltasanomat.fi/uutiset/kotimaa/uutinen.asp?id=1660845
-
Omena suussa ammuttu tappisonnipeura kun riiputetaan niin, että haiskahtaa neljättä päivää ja parempi jos vielä homekasvustoa kertyy lihan päälle, niin on sitten maukasta syötävää. Hiukan kun ruskistaa öljysessä voissa rautapannulla niin on valmista imeskeltäväksi. Nam.
Ja ruokaryypyksi homeviinaa päälle...
http://www.iltasanomat.fi/uutiset/kotimaa/uutinen.asp?id=1660845
Se on ton viinan kanssa eri asia. Sitä ei harva ehdikkään riiputtaa.
-
Omena suussa ammuttu tappisonnipeura kun riiputetaan niin, että haiskahtaa neljättä päivää ja parempi jos vielä homekasvustoa kertyy lihan päälle, niin on sitten maukasta syötävää. Hiukan kun ruskistaa öljysessä voissa rautapannulla niin on valmista imeskeltäväksi. Nam.
Ja ruokaryypyksi homeviinaa päälle...
Taitaa ola tehty niistä tj kahuohrista
http://www.iltasanomat.fi/uutiset/kotimaa/uutinen.asp?id=1660845
-
Kumpaa viinaa viherpiipertäjä joisi:
1. Homeenmaku synteettinen ja viinanmaku luonnollinen
2. Homeenmaku luonnollinen ja viinanmaku synteettinen
?