Agronet

Keskusteluaiheet => Vapaa sana => Aiheen aloitti: totuuden torvi - 25.08.18 - klo:08:13

Otsikko: Sika liha.
Kirjoitti: totuuden torvi - 25.08.18 - klo:08:13
Olemme pidemmän aikaa lukeneet sianlihan tuotannossa on kannattavaisuus ongelmia.  Viime satokaudella viljan hinta  oli jotain  140 ekee tonni ei kannattanut nyt on  180 ekee tonni  nyt ei enää valitetä hinnasta, lisätään tuotantoa. Onko tuottaja hinnat nousut, muuten   en  ymmärrä tyytyväisyyttä.  Kun Euroopassa on liikaa sianlihan tuotantoa, miten hinnan korotus on mahdollista.  Onko yleensä järkevää tuottaa yli kotimaan kulutuksen  Suomessa sianlihaa. 
Otsikko: Vs: Sika liha.
Kirjoitti: montöör - 25.08.18 - klo:09:45
Jokuisia aikoja sitten laitoin Wurstille kyssärin; miksei kinkkupaketissa
ole joutsenlippua eikä mainita lihan alkuperämaata? He olivat juuri
mainostaneet kotimaisuudellaan. Vastaus kyllä tuli. He olivatkin mainostaneet
yrityksen toimivan Suomessa ja sian lihat tuodaan Saksasta ja osittain muualta,
koska Suomesta ei sianlihaa ole saatavilla. Noinkin törkeesti voi valehdella.
Noottaa, röhröhröhönaurua
Otsikko: Vs: Sika liha.
Kirjoitti: pig24 - 25.08.18 - klo:13:48
Mikä totuuden torvea huolettaa ? EU tai kukaan muukaan ei osta verovaroilla ylimääräisia sikoja.